59 Level'a geçiş için öneriler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: 59 Level'a geçiş için öneriler

Mesaj gönderen Refresh »

Sınıfların sınıflara ayrılmasına katılıyorum.
Aslında şu anki haliyle sınıflara ayrılmış durumda ama daha çok yetenek farklılığı oluşturabilirler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Her zaman gruplaşmaya karşı olmuşumdur Byalone38 kardeşimin dediği gibi artık ikv gruplaşma sisteminden çıkmalı. Çünkü artık oyuna yeni katılan ya da eskilerden tekrar başlayan kişiler malesef zorluk çekiyor. Şu Tılsımların gelmesi ile artık oynayan oyuncular bile zorluk çekiyor. Diyologlar malum "Gaffar bey e m1 lazım." Tanıdıkların olmadıkça grup bölgesine bile giremiyorsun. Mesela 39 seviye de nasıl herkes ürettim (Eşya) ve bireysel emek peşindeyse yine öyle olmalı. Teke tek karşılaşmalar ve Er Meydanı mücadeleleri bile artık önem arz etmiyor. Oyun Tamamen reel paraya döndü. Karakter alım/satım, Tılsım alım/satım ve akçe alım/satım oyun içerisinde yasak fakat reelde bir sürü oluşuyor.

Konuya gelirsek yeni seviyeler hoş olur fakat bazı ibareler abartı olmuş ve sanırım konu eleştiriye açık. Düşüncelerime sığınarak düzeltme ve eklemeler yapmak istiyorum:
Yeni seviye bölgesi muhakak getirilmeli(Yeni seviye gelirse.) Çünkü karakter kasmak için yeni yaratıklara ihtiyaç olacak onları koymak için de mekan. Yaratıklar herkese tecrübe puanı verebilir. Ben 1 seviye karakterimi de orada kasmak isterim açıkçası. Bunun için madalya değil de belirli görevler olmalı. Merakla beklenen Tangriss için de yeni efsunlar ve yetenekler olmalı. Bu bölge için de belirli bir seviye ve görev (Örneğin Meran 44 seviye ve görev) olmalı. Yeni efsunlar yeni yeteneklere ağırlık verirken eski yetenekler için de olabilir. 3. Klan gelmesi imkansız gibi bir şey (Oyunun tarihçe ve hikayesi değiştirilmezse.) Bir de silah yükseltmenin çift seviye olması yanlış. Zaten yeteri kadar maddi fedakarlık yapıyoruz. Ama şöyle geniş düşünürsek parlatma değil de yeni gelebilecek silahlar eski şaheser ve silahların parlatılmış halinin üst seviyesi olabilir. Zaten yetenekleri değiştirmiyor muyuz? ;) Devam edelim. Yeni gelecek şaheserler de bölgeler için çok üst seviye olmayacak ki zaten var olan grup bölgelerindeki Bossların ve yaratıkların canları da yükseltilmeli. Yeni gelecek efsunlar değişik ve daha gösterişli olması muhakkak gerçekleşecektir. Yeni madenlere de yer açalım. Yeni madenler gelecek olan silah ve eşyalarda kullanılacak. Bir de özel istek sıkıştırayım araya şu maden süreleri biracık düşürülsün :)

Aklıma gelenler bunlar. Konuyu takip edeceğim ve düşüncelerimi ekleyeceğim.
İnşallah eleştirilerim can sıkmaz.

İYİ FORUMLAR
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Bu dediklerin olsaydı şahsen oyunu bırakırdım bu oyun bir hikaye örgüsü var ve sırf bu hikaye örgüsü için oynayan bir çok insan var.
Silah yükseltmeye gelirsek şöyle bir bakıldığında daha 2 seviye daha yüksel tile bileceği görünüyor. (görsel olarak)
Ayrıca oyunda daha çok eksik şey var. 2.svy Tılsımlar,( Tahminimce Yeni Patrondan Çıkarlar), Yeni takılar,Lonca Parası,En önemlisi yeni oyuncular,Şans sistemi( Nasıl bir şans sistemidir bilmiyorum 1 saatte 1 tanka 3 Xenotim bize 1 saate /kaba anlatabiliyor muyum?? >>> Maden konusunu açmaya gerek yok :idea: ).
Uzatırsam okumazsınız uzatmayacağım :D Ben oyunu hikaye örgüsü sebebi ile oynuyorum saçma sapan yap çayırı sal
oyuncuyu mantığı olmadığı için.
Sana veya başkasına kötü niyetim yok sadece yorum.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
Nickelback
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nickelback »

3.Klan'ı biraz mantıksız bulmama rağmen, %90'ını destekliyorum.Ayrıca, bu klan gelse bile hikayenin bozulacağını sanmıyorum.Ek olarak daha çok açık arazi yapmalılar.Sivri Ada'da bulunan yaratıklarla dövüşürken dağ eteklerindeysek çok iğrenç saçma sapan görüntüler çıkıyor ortaya.Tazı'nın bacağının yarısı otların içinde kalıyor.Komodo tırmanırken sanki altında hovercraft varmış gibi paralel yükseliyor.Bunlara bir el atsınlar derim.
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

RuTkaYx yazdı:Her zaman gruplaşmaya karşı olmuşumdur Byalone38 kardeşimin dediği gibi artık ikv gruplaşma sisteminden çıkmalı. Çünkü artık oyuna yeni katılan ya da eskilerden tekrar başlayan kişiler malesef zorluk çekiyor. Şu Tılsımların gelmesi ile artık oynayan oyuncular bile zorluk çekiyor. Diyologlar malum "Gaffar bey e m1 lazım." Tanıdıkların olmadıkça grup bölgesine bile giremiyorsun. Mesela 39 seviye de nasıl herkes ürettim (Eşya) ve bireysel emek peşindeyse yine öyle olmalı. Teke tek karşılaşmalar ve Er Meydanı mücadeleleri bile artık önem arz etmiyor. Oyun Tamamen reel paraya döndü. Karakter alım/satım, Tılsım alım/satım ve akçe alım/satım oyun içerisinde yasak fakat reelde bir sürü oluşuyor.

Konuya gelirsek yeni seviyeler hoş olur fakat bazı ibareler abartı olmuş ve sanırım konu eleştiriye açık. Düşüncelerime sığınarak düzeltme ve eklemeler yapmak istiyorum:
Yeni seviye bölgesi muhakak getirilmeli(Yeni seviye gelirse.) Çünkü karakter kasmak için yeni yaratıklara ihtiyaç olacak onları koymak için de mekan. Yaratıklar herkese tecrübe puanı verebilir. Ben 1 seviye karakterimi de orada kasmak isterim açıkçası. Bunun için madalya değil de belirli görevler olmalı. Merakla beklenen Tangriss için de yeni efsunlar ve yetenekler olmalı. Bu bölge için de belirli bir seviye ve görev (Örneğin Meran 44 seviye ve görev) olmalı. Yeni efsunlar yeni yeteneklere ağırlık verirken eski yetenekler için de olabilir. 3. Klan gelmesi imkansız gibi bir şey (Oyunun tarihçe ve hikayesi değiştirilmezse.) Bir de silah yükseltmenin çift seviye olması yanlış. Zaten yeteri kadar maddi fedakarlık yapıyoruz. Ama şöyle geniş düşünürsek parlatma değil de yeni gelebilecek silahlar eski şaheser ve silahların parlatılmış halinin üst seviyesi olabilir. Zaten yetenekleri değiştirmiyor muyuz? ;) Devam edelim. Yeni gelecek şaheserler de bölgeler için çok üst seviye olmayacak ki zaten var olan grup bölgelerindeki Bossların ve yaratıkların canları da yükseltilmeli. Yeni gelecek efsunlar değişik ve daha gösterişli olması muhakkak gerçekleşecektir. Yeni madenlere de yer açalım. Yeni madenler gelecek olan silah ve eşyalarda kullanılacak. Bir de özel istek sıkıştırayım araya şu maden süreleri biracık düşürülsün :)

Aklıma gelenler bunlar. Konuyu takip edeceğim ve düşüncelerimi ekleyeceğim.
İnşallah eleştirilerim can sıkmaz.

İYİ FORUMLAR

İlklerde yazdığın tanıdıklarım olmadıkça giremiyorum cümlesiyle ilgili bir cümle de ben yazayım.Gruba tanımadığımızı , dışardan adam alıyoruz . Yarı yolda çıkıyor , düşüyor giremiyor . Peki burda grubun suçu ne ? Tanıdık olsa gerek telefon gerek diğer iletişim adreslerinden ulaşabiliyoruz. Sığınak bölgesine tanıdık şifacı arıyorum çünkü tek şifa gidiyoruz ve şifa gidip te gelmediği zaman kalan 5 kişinin suçu ne oluyor ? Yada bir hiç uğruna ufacık bir tartışmadan çıkan tatsızlıklar. Buna katılmıyorum.Gerektiği kadar dışardan adam aldım ve çok çıkan oldu bu yüzden bende çoğu zaman tanıdık adam arıyorum artık .
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

PointGuard yazdı:Merhabalar.Derindeki Sır ile gelen 49 Level seviyesi son 2 ek pakettir bir türlü artmıyor.Artık bunun artması gerektiğini düşünüyorum ve nasıl yapılacağı hakkında önerilerimi sunacağım sizlere.

Öncelikle 49 Leveldan 59 Levela kasmamız için özel bir haritaya(başka bir semt'e) gitmemiz gerekecek.Buradaki yaratıklardan başka hiçbir yaratık 49 level ve üstü kişilere ex vermeyecek ki buna grup bölgeleride dahil.Bu dediğim bölgeye girebilmek için 10 tane Üstün Hizmet Madalyası toplamamız gerekecek.Bu madalyaların üçü görevlerden verilecek, bu üç madalyayı tamamladıktan sonrada geri kalan yedisini tüm Çemberlitaş bosslarından düşürebileceğiz.Ayrıca içerisinden Üstün Hizmet Madalyası çıkma olasılığı en güçsüz Çemberlitaş Boss'undan düşük olmasına rağmen Junon'danda bu madalyonu düşürebileceğiz.10 Madalyon toplandıktan sonra bu madalyonları gerekli yere teslim edeceğiz ve o haritaya girip 49 dan 59 a kadar kasabileceğiz.Ama; şöyle birşey var.Grup bölgelerindeki itemleri kullanmamız için yaratıkların dirençleri vs ona göre ayarlanacak ve genelde tek kesemeyeceğiz 2-3 kişilik gruplarla keseceğiz.Bu haritada Bab-ı Ali, Domuz Kent gibi bir iki küçük yerleşim yeride olabilir.Zaten serbest gezeceğiz grup bölgesi gibi yaratık ve zaman sınırı bulunan bir yer olmayacakç.Yeraltı ve meteor gibi bir yer olacak.Ayrıca; burada colessium gibi birşey olmasını hayal ediyorum.Colessium'a 55 Level ve üzerindekiler girebilecek ve sınıfı ne olursa olsun colessium'a giren her kişi tek bir sınıfa dönüşecek.Bu sınıf 3 sınıfın karmasıdır.Her sınıfın temel yeteneklerini bulundurur.Tabi savaştan çıkıldığında bu yetenekler kullanılamayacak.Ayrıca. colessiumda hayvan kullanımı yasaktır.Collesiumda savaşlar 3'e 3 yapılır ve kişinin saygınlığını belirler rütbesini belirler.Bu rütbe sistemi ayrıdır.KP ile alakası yoktur.Belirli şeyler karşılığında belirli madalyalar(başarabildiğiniz şeyler için.Örneğin; hiç can kaybetmeden ararda 3 maç kazandın gibi) ve belirli ödüller alırsınız.Bu madalyalar size efektlerde bazı yenilikler getirir.
50.Seviye ve sonrasında artık karakter sınıfı kendi içerisinde bölünüyor.Yanı üç yetenek olmayacak.6 Yeni Yetenek olacak siz bir alt sınıfı seçip bunların 3 ünü kullanabileceksiniz.

Oyuna bir hesap için ortak kasa getirilecek.Bir hesapta bulunan karakterler arası nadide ve şaheser eşyalar hariç eşya alışverişi yapılabilecek.

Bunun yanında şu para kısmı Türk Lirası olarak değiştirilecek.

Karakterlere yeni yüz biçimleri vs getirilecek.

Üçüncü klan doğacak.Bu klan Lodos gibi yaratıklara karşı olmasına rağmen.Lodos'la da kanlı bıçaklıdır.Hatta arzlardan daha çok.İsmet Bey ve klanının yeteri kadar disiplinli olmadığını ve hal ve hareketlerinin uygunsuz olduğunu düşünmektedir.Ayrıca her zaman fevri ve öfke ile karar verdiğini düşünmektedir.Yaratıkların büyük bir çoğunluğunun dost olabileceğine inanmaz.Ama; azda olsa bir kısmı yinede olabileceğine inanır.Mesela taşkanatları ve çetecileri düşman olarak görürken fareadamları ve kurtadamları dost olarak görür.Bu klanda arzlar gibi kurtadam ve fareadamlarla savaşsada aynı zamanda bu ırklarla ateşkes ve barış imzalamaya çalışmaktadır.Fareadam ve kurtadam ittifakları ve dostları vardır.Hatta tüccarı bir kurtkadındır ve muhafızlarından bazıları kurtadamdır.Sancaklarının rengi gümüş ve yeşildir logoları etrafını zeytin dalları sarmış bir kılıçtır ve İsmi Arşın Efendileridir ve merkezleri taşkanatların iyice ilersinde bulunan binanın(ismini unuttum) ardındadır.[Harita yeniden düzenlenecek.]

Klana 35 seviye ve üzerindeki karakterler girebilecek.

Oyuna ticaret alanı getirilecek bu alanda tezgah açabileceğiz.Ticaret alanları bir sunucuda 3 tane olacak ki donma olmasın.Tezgahlar sadece Saat 23:00 - 06:00 arası kullanılabilecek.Bundaki sebep herkesin oyunda iken chat kutusu üzerinde satış yapıyor olması.Ama; adamın uykusu gelmiştir adam tezgahı kurar ve açık bırakıp yatar.

Eşya Yükseltme(^^) gelecek.Anlaşıldığı üzere yükseltilmiş bir eşyanın her hangi efsununu yükseltmeye yarar.İbni(^) Cevo Asa, İbni(^) Cevo(^) Asa yada İbni(^^) Cevo Asa olabilir örneğin.Efektleride ona göre değiştirilecek.

Sunuculara kanal sistemi getirilerek kalabalık sunucular 2 kanala bölünecek ve kanallar arasında chat yapılabilecek.

Kuyumculuk sınıfı gelecek ve takı üretilebilecek.

Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Ecel Getiren ve Latif reçeteleri demirciden kaldırılacak belirli bosslara konulacak.

Ne diyorsunuz?Özellikel yetkililer, moderatörler, game masterler vs... tüm yetkililer buraya baksın teşekkürler...
Ya Kardeşim Siz Anlamıyor Musunuz, Anlamak Mı İstemiyorsunuz?İkv'ye Yeni Level Bu Saatten Sonra Gelmez.Gelecek Olsaydı Migrat Ve Sığınak Gelmeden Getirirlerdi.Farz-ı Misal 59 Level Geldi.Sana Olacakları Söyleyeyim.Bütün Çemberlitaş İtemleri Çöp Olur.Aynı Şekilde Bütün Migrat Ve Sığınak İtemleride Çöp Olur.Ecel Getiren, Latif, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf Bunlar Zaten Direk Çöpe Çıkar.Aynı Şekilde Tüm Gözlüklerde Çöp Olur.Migrata, Sığınağa, Çemberlitaş'a, Hatta Büyük Hole Bile Grup Bulamamaya Başlarsın Çünkü Herkes 59 Levelle Birlikte Gelen Bölgeye Yığılacaktır.Yeni Gelen İtemlerle Birlikte Dişi Örümcek, Solucan, Ifliss, Dev Komodo, Yeşil Hidra Ve Kadim Hidra'nın Kesimi Çok Kolaylaşır.Ve Bu Yaratıklardan Düşen Örümcek Gözü, Liderlik Sembolü, Meran Mücevheri, Dev Komodo Dişi, Hidra Pençesi Ve Kadim Hidra Pençesinin Hiçbir Değeri Kalmaz.Aynı Şekilde Çemberlitaş Bosslarından Düşen Galata Sembolü, Erg Yongası, Köşk Madalyonu, Ateş Boyası Ve Hidrojenin De Hiçbir Değeri Kalmaz...

Ama Tabiki Siz Çarlarınızı Full + Full Haline Getirdiğiniz İçin Bu Yazdıklarımı Düşünemez Ve 59 Level İstersiniz.Allahtan Yönetimin 59 Level Getirmeyeceğinden Adım Gibi Eminim De İçim Rahat.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Oyuna bir hesap için ortak kasa getirilecek.Bir hesapta bulunan karakterler arası nadide ve şaheser eşyalar hariç eşya alışverişi yapılabilecek.

Birtek bu yapılabilir genelde hep başka oyunlardan alınmış özellikler bazıları çok saçma ama bazılarıda mantıklı ve güzel

Çift efsun yükseltme aman görmesinler saçma bence ikv de para için yaparmı yapar :D artık trans asa kıymaet asa hepsini tektek bidaha yükseltirller :D

Serverları kanallara bölmek çok kötü olur zaten az oyuncu var iyice azaltmaya gerek yok

Tezgah sistemi olmalı bence buna katılıyorum.
59 gelesin bunada katılıyorum ama üstün hizmet madalyası felan gerek yok :)

6 yetenek alt sınıf olablirde ne tarz yetenekler her sınıfı ayrı ayrı incelmek lazım en zor iş bu bence yeteneği dengeyi ayarlama zor
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
kanuni2020
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye

Mesaj gönderen kanuni2020 »

SedaT03 yazdı:Sunucular arası geçiş olsa iyi olur normal ruh taşı geçişinden bahsediyorum. O zmn oyun cok zevkli olur eminim.
oyunda piyasa diye hiç birşey kalmaz zaten çogu sunucu lagtan ölme durumuna gelmiş buda gelirse iş batar ve bu güne kadar sunucular arası aktarma hakkı alan herkeze haksızlık bir kazık gibi olur
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen mhasan32 »

bence oyun daha kötü olur eger arkadasımın bu dediği olursa herkes kendi cıkarına calısır ve kimse bişey elde edemez .

zaten ws atılmıyor artık 2 sert 1 agır vurus ws bitiyor
eger bu dediğin silah yükseltme olujrsa düz krtikte ws biter.

benim fikrim böyle .
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

ZIPKIN yazdı:
Ya Kardeşim Siz Anlamıyor Musunuz, Anlamak Mı İstemiyorsunuz?İkv'ye Yeni Level Bu Saatten Sonra Gelmez.

İyi Forumlar.
Bilmeden konuşmak daima güzeldir :) Öncelikle oyunun hikayesinde ve alt yapısında 59 var bunu bilmen gerekir. Bunu nereden mi biliyorum! Şöyle ki... Madalyonlar işlevde değil! Karaköy gelmedi! Gezgin şehir sırrı çözülmedi! Beyaz Büyücü, Kuklacı, Guryabani, Mashar Efendi, Beyazköşk vs. vs. bunlar daha oyuna gelmedi bile.. Zamanla hepsi gelecek şu anda gelmemesinin nedeni ise daha tılsımların çoğu özellikleri kullanılmadı çoğu kişi tarafından test edilmedi.

Şimdi söyle bakalım oyunun gidişatına bakarak mı geleceği belli olur yoksa Potansiyeline göre mi?
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön