Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs
Katılan arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın meydanı boş buldunuz yardırın :mrgreen:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Şimdiden Bol Eğlenceler İyi Olan kazansın
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
La iso gitmisin sifacıda adımı vermissin ben sifada neyimki la daha bende ruh asa parlak feil cekdt yok ayak yok eld yok ohooo daha cok ekmek yemem lazım benim
ama salam olaydı carım fena yardırırdım orası var 
- llTILSIMll
- İskele Babası
Asıl vsci savaşçılar yedek kalmış :mrgreen:
- llTILSIMll
- İskele Babası
FuJiII
Esmerr
Dedezade
XKorkuX
Serhatefe
Ölümxkancı
Bunlar katılsa bunlardan biri 1. oldurdu, hepsi nasıl yedek kalmış büyük tesadüf
:mrgreen:
Esmerr
Dedezade
XKorkuX
Serhatefe
Ölümxkancı
Bunlar katılsa bunlardan biri 1. oldurdu, hepsi nasıl yedek kalmış büyük tesadüf
:mrgreen:
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Herzaman Demısımdır Dereyı Gormeden Pacayı Sıvamayın Dıye 2 Turdur Ismım Cıkmıyor Ama Nedense Baskasının HesabLarına Gırıp Attıgım Car Bırıncı OLuyor . Kısmet DıyeLım.islam yazdı:SAVAŞÇI ŞAMPİŞYONU=====>FERAŞİN
BÜYÜCÜ ŞAMPİYONBU=====>FUJİ
ŞİFACI ŞAMPİYONU===========>ÖLÜM KANCI AND CATNISSS IKISINDNE BIRI DIYORUM
İyi olan kazansın ben katılmadım cunku gerek yok ben her zaman şampiyonum (= Hanyyyy Gerek Yok HAAAAA (=

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu Arada Zıfan Arkadas'dan Rıcamdır MaLum Bazı Is NedenLerınden DoLayı EtkınLıgı Hafta SonLarına denk Dusure BıLırsenız Bu Durumdan Yana Cok KatıLım OLucagına Inanıyorum Cunku Yaz Sezonu + IsLerın YogunLugundan KatıLım Az OLuyor . 2cı oLarakda ıLk eLeme Nezaman Bu Konu Hakkındada BıLgıLendırme Yaparsanız Cok Menmun OLurum.Iyı GunLer.

XxxCaRNaVaLxxX ve Wildmage çarlarına ben giricem rakiplerime başarılar ihtiyaçları olucak 
Tiksindim Makyajdan Aynalarımı Çöpe Attım
SelamNedenben ,Nedenben yazdı:Bu Arada Zıfan Arkadas'dan Rıcamdır MaLum Bazı Is NedenLerınden DoLayı EtkınLıgı Hafta SonLarına denk Dusure BıLırsenız Bu Durumdan Yana Cok KatıLım OLucagına Inanıyorum Cunku Yaz Sezonu + IsLerın YogunLugundan KatıLım Az OLuyor . 2cı oLarakda ıLk eLeme Nezaman Bu Konu Hakkındada BıLgıLendırme Yaparsanız Cok Menmun OLurum.Iyı GunLer.
İlk eleme karşılaşmaları tarihlerini Etkinlik Takvimi'nden öğrenebilirsiniz.Turnuvaya katılamayan oyuncularımızın da güzel vakitler geçirip eğlenebilmeleri adına,turnuva süresince hafta sonları için farklı etkinlikler düzenlenmiştir.Etkinlik saatlerinde önümüzdeki yaz ayları için yeni düzenlemelere gidilebilir.
Bol şans..
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Favori gösterilmekten hiç bi zaman hoşlanmam böyle şeyler yazıp konsantrasyonumuzu bozmayın arkadaş turnuva vssi bu hiç belli olmaz kimin kazanacağı herkese canı gönülden başarılar diliyorum...
FERAŞİN