Sizce sadece saçmalık burda mı ?
Yok kenanın attığı zehiri boz 3sn de
Yok junon tısslayacak kutuba bakın yılana bakın ona bakın buna bakın bu nedir abi ya nasıl ciddi bir oyunmuş bu böyle sıkıldım artık bu kadar saçmalıktan papaz büyüsü mü bozuyoz oyun mu oynuyoz zaten sunucularınızın verdiği büyük lag dan dolayı kimse bunları kolayına yapamıyo keşke bu kadar şeyi planlıycağınıza şu sunucularınız bi değiştirseydiniz bence daha yararlı olurdu oyunculara.
ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)
işte arkadaşlar bu oyun böyle bir saçmalık.Özellikle büyüler için şuanda oyun bitmiş durmda.savaşçıda yinede daha az bir harcama gerekiyor.sadece zırhı üreteceksin yada sutu veya xde dirençler konusunda rahat etmek için ayakabı veya eldiven üretmeniz yeterli olucaktır.birde eksik kalan ayakkabı veya eldivenide düşürünce gaffara rahatlıkla gidilebilmektedir.önerim oyunun şu dibe vurduğu zamanalrda savaşçı oynamanın daha iyi olacağıdır.öbür türlü 750 m masraf yapmak kaçınılmazdır.zırh eminönünde 80 m civarıdır.eldiven ise 50 mden fazla tutmaz.130 m masraf yapıp birde gb atarak diğerlerine göre daha az çaba harcayıp gaffara gidebilmek münkün.diğier sunculardada büyücüye yapılacak harcama ile savaşçıya yapılacak harcama arasında dağlar kadar fark vardır.IRifatSrkyI yazdı:llTILSIMll yazdı:M1'in yoksa artık 2000+ fizikle de gaffara gidemezsin :mrgreen: Maaliyeti yaklaşık 750m civarı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bu Olay Sunucunda Sunucuya Değişir
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
Arkadaş çok haklı ben bu bölgeye niye giriyorum? Eksik itemimi tamamlicam dimi ama yok illa o item sende olacak öyle gircen. Benim ilk karakterim savaşçıydı baktım kenana almıyorlar şifa kastım aldılar hep. Ama az hakaret yemedim. Arkadasın biri çok güzel dedi papaz büyüsümü bozuyoz. İlk zamanlar bb de zorlanıyordum şimdi gayet iyiyim. Tek sıkıntı kudret. Adam ölüyo yok niye ck atmıyon niye can basmıyon. Bu yeteneklerin sn si var. Bi adama atıyom ck o ara birisi ölüyo. Herkez ayrı bi yaratık çekiyo hanginizle ilgilencem. Bi grupla girmiştik adam işi biliyo bi büyü. Ölmeden etmeden kestik kenanı. İş sadece şifada değil büyüde napcanı bilcek benim kudretime göre hareket etcek yoksa ben nasil ilgilenim senle. Biraz anlayışlı olalım.
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- BySekil
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Kuralsızlar
Sana sonuna kadar katılıyorum dediğin gibi eskiden ejderle gaffar kesip üstünü dizen adamlar şimdi ejderli adamları beğenmez oldu kıyamet asa dediler yerini geldi tılsımlar aldı mısırda adada bakıyorum da daha üstünde zırhı olmayan ezik ejderli büyücü gruba y2 arıyo gaffara artık hs aramayı bırakıp m1 arıyolar e bu adamlar ne yapsın peki daha hol getirdiniz tamam yenilik güzeldir ama bunuda yine paraya döktünüz holde kasmak kolay değil aslında askıp tılsım üretecek adamlar ama ne komiktir tılsım malzemelerinin üretildiği yere bile y2 arıyolar :mrgreen: bu kadar da olmaz arkadaşlar kendinize gelin artık
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Su tılsım üretme olayanı hala çözmüş değilim nasıl bışe
şifayla gidemem oraya savaşta hemen ölüyo büyü kasıyoz artık para biriktirmek için. Millet 700m veriyo bi tılsıma paraya bak
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- BySekil
- İri Fare Avcısı

Tılsıma 600 700m tamam da ben boş bi klan sancağına 500m veren enayiler gördüm :mrgreen:
Ben m1 bastım. Çok uğraştım basmak için şimdi bölgeye girdiğim gruplara sadece m1'lileri alıyorlar. Çok eski bir oyuncuydum diye basabildim belli bir birikimim var idi.
Yeni başlayan basabilir mi? Bence bırak xenotim kasmayı, yeraltında para kasmakta zorlanır. Çözüm xenotim'in düşme sıklığının artırılmasında ki kimse bu msajımızı dikakkete almayacak. Onun için oyunu bırak sil hesabını olsun bitsin.
Yeni başlayan basabilir mi? Bence bırak xenotim kasmayı, yeraltında para kasmakta zorlanır. Çözüm xenotim'in düşme sıklığının artırılmasında ki kimse bu msajımızı dikakkete almayacak. Onun için oyunu bırak sil hesabını olsun bitsin.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

Harbi he ben bi tane gördüm alan. Hile mi var nedir nerden buluyorlar bu kadar parayı ya
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- BySekil
- İri Fare Avcısı

Yokta neden hesabı sil demek yerine bi ejderli adamı gruba almıyosunuz ? Nolur yani 3 m1 varken arada 1 tanede olsa ejderli adam alsanız neyiniz eksilir ki ?Gulyabani yazdı:Ben m1 bastım. Çok uğraştım basmak için şimdi bölgeye girdiğim gruplara sadece m1'lileri alıyorlar. Çok eski bir oyuncuydum diye basabildim belli bir birikimim var idi.
Keşke 1 tanede olsa ejderli alsaydılar, bende o kadar uğraşmazdım m1 ve diğer asayı üretmek için. Almıyorlar, almayanların çoğu çocuk yaşta olgun davranamıyorlar yapacak bir şey yok maalesef.BySekil yazdı: Yokta neden hesabı sil demek yerine bi ejderli adamı gruba almıyosunuz ? Nolur yani 3 m1 varken arada 1 tanede olsa ejderli adam alsanız neyiniz eksilir ki ?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck