üyelik aldan mobil ödeme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: üyelik aldan mobil ödeme

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Kutu alıncada siperişler bölümünde boyle gelir. Yani kargoya gerek kalamaz.

Resim
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

ARZLODOS yazdı:
adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.
Espri mi yapıyorsun kardeşim , ellerinde olmadığından kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum . Bunu senden değil yetkililerden cevap bekledim.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

adresbu yazdı:
ARZLODOS yazdı:
Espri mi yapıyorsun kardeşim , ellerinde olmadığından kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum . Bunu senden değil yetkililerden cevap bekledim.
Sakamısın ne yetkilisi üyelik alın sobee ile ne alaksı var bir çözemdiniz gitiniz saka yapmıyom olanı diyom aç telefonu sor sisteme işliyoruz diyecekler Artis.
Eczaneye gidersin ilaç istersin elimizde kalmamış sizi az bektecegiz ilaç gelir ilaçı direk sana vermez önce kendi sistemine tanıtır sonra sana ilaçını verir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

ARZLODOS yazdı:
adresbu yazdı:
ARZLODOS yazdı:
Sakamısın ne yetkilisi üyelik alın sobee ile ne alaksı var bir çözemdiniz gitiniz saka yapmıyom olanı diyom aç telefonu sor sisteme işliyoruz diyecekler Artis.
Sen tanımadığın kişilere böyle cevap vererek artistliği sen yapıyorsun neyse tartışmaya çevirmeyelim konuyu .
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MiurA »

Merhaba,

Konuda Mobil Ödeme konusu SİLAHCI tarafından cevaplanmış. Lütfen konu içerisinde tartışma ortamı yaratacak iletilerden kaçınalım. Ek olarak; Sobee&ÜyelikAl birbirinden bağımsızdır. ÜyelikAl tarafından sağlanan içerik ve kodlar maalesef kısa veya uzun süreli, istem dışı gecikmeli ulaşabiliyor.. Üzgünüm, bu konuda bizim veya Sobee'nin yapabilecek bir şeyi yok. Umuyorum ki bu sorunlar da atlatılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Camaro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Camaro »

İncelemeden aldım sadece E-Pin alındığını bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. :shock: Teşekkürler.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön