üyelik aldan mobil ödeme
Re: üyelik aldan mobil ödeme
Kutu alıncada siperişler bölümünde boyle gelir. Yani kargoya gerek kalamaz.

A R Z L O D O S
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
A R Z L O D O S
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Espri mi yapıyorsun kardeşim , ellerinde olmadığından kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum . Bunu senden değil yetkililerden cevap bekledim.ARZLODOS yazdı:Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Sakamısın ne yetkilisi üyelik alın sobee ile ne alaksı var bir çözemdiniz gitiniz saka yapmıyom olanı diyom aç telefonu sor sisteme işliyoruz diyecekler Artis.adresbu yazdı:Espri mi yapıyorsun kardeşim , ellerinde olmadığından kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum . Bunu senden değil yetkililerden cevap bekledim.ARZLODOS yazdı:Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Eczaneye gidersin ilaç istersin elimizde kalmamış sizi az bektecegiz ilaç gelir ilaçı direk sana vermez önce kendi sistemine tanıtır sonra sana ilaçını verir.
A R Z L O D O S
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Sen tanımadığın kişilere böyle cevap vererek artistliği sen yapıyorsun neyse tartışmaya çevirmeyelim konuyu .ARZLODOS yazdı:Sakamısın ne yetkilisi üyelik alın sobee ile ne alaksı var bir çözemdiniz gitiniz saka yapmıyom olanı diyom aç telefonu sor sisteme işliyoruz diyecekler Artis.adresbu yazdı:Espri mi yapıyorsun kardeşim , ellerinde olmadığından kaynaklı bir problem olmadığını düşünüyorum . Bunu senden değil yetkililerden cevap bekledim.ARZLODOS yazdı:Ellerinde olmayınca yaratacaklar degil ya sobeden istek yaaprlar gelenleride ssiteme girer oda epey bir zaman alıyor aç telefonu bana akçeler lazım cabuk yoksa vuruyum de geçikmenin sebebini soylerler.adresbu yazdı:2500 akçe lazım oldu üyelikal üzerinden aldım 2 3 saat önce yavaşlığı gerçekten çok kötü önceden yaptığım alışverişlerde böyle bir sorun yoktu.
Merhaba,
Konuda Mobil Ödeme konusu SİLAHCI tarafından cevaplanmış. Lütfen konu içerisinde tartışma ortamı yaratacak iletilerden kaçınalım. Ek olarak; Sobee&ÜyelikAl birbirinden bağımsızdır. ÜyelikAl tarafından sağlanan içerik ve kodlar maalesef kısa veya uzun süreli, istem dışı gecikmeli ulaşabiliyor.. Üzgünüm, bu konuda bizim veya Sobee'nin yapabilecek bir şeyi yok. Umuyorum ki bu sorunlar da atlatılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Konuda Mobil Ödeme konusu SİLAHCI tarafından cevaplanmış. Lütfen konu içerisinde tartışma ortamı yaratacak iletilerden kaçınalım. Ek olarak; Sobee&ÜyelikAl birbirinden bağımsızdır. ÜyelikAl tarafından sağlanan içerik ve kodlar maalesef kısa veya uzun süreli, istem dışı gecikmeli ulaşabiliyor.. Üzgünüm, bu konuda bizim veya Sobee'nin yapabilecek bir şeyi yok. Umuyorum ki bu sorunlar da atlatılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
İncelemeden aldım sadece E-Pin alındığını bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. :shock: Teşekkürler.