Sunucu Değişimi
- ismail1087
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: MAHŞER
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Sunucu Değişimi
İyiyim Allah'a şükür abi can sıkıntısına forumda takılıyoruzismail1087 yazdı:Vaay Vaaay kardeşim nehaber
- ismail1087
- İri Fare Avcısı
Allaha şükür aynı devam iş güç fırsat buldukça evde kaldıkça oyuna giriyoruz bakalım.
Unutma he bizi sancakta herzaman MAHŞER in kapısı açık sana

-
- İskele Babası
Sancak sunucusunda arkan iyi olmalı mesela Mahşer e geçsen çar çalsan kimse tınlamaz çünkü sağlam lonca herkes tarafından biliniyor öyle bir şey yapmaz derler kimse tınlamaz . Ayrıca şunu diyim en iyisi benim gibi takıl kimseye muhtaç olma bir loncaya bağlı kalma kendi loncanı kur tanıdıkları al yeter
Not: Mahşer loncasından hiç bir hırsızlık görmedim ama konu Mahşer loncasından açıldığı için örnek verim
Not: Mahşer loncasından hiç bir hırsızlık görmedim ama konu Mahşer loncasından açıldığı için örnek verim
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
- ismail1087
- İri Fare Avcısı
Eyw Bimukabil arkadaşlar Loncam hakkında bu şekil Övgüdolu yorumlar mutlu edici.İnsanların gözünde saygıya hakediyorsak bizim gözümüzdede herkez aynı keza aygıyı sevgiyi hakeden insanlardır.

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Sağolasın abi karakter kasmak zor gelmese kasarım bir tane orada karakter gel gelim ki oyundan oldukça sıkıldım giresim gelmiyor forumda oyalanıyoruzismail1087 yazdı:Allaha şükür aynı devam iş güç fırsat buldukça evde kaldıkça oyuna giriyoruz bakalım.
Ben kimseyi unutmam hele sizi asla abi.
Meranda oynayan biri olarak sana tavsiye etsem mi etmesem mi bilemedim. Eger sakin (sessiz demiyorum) bir sunucu arıyorsan meranı öneririm. çok fazla kişi yok meranda eskiye nazaran.Bazen klandan yada bölgeden küfürleşme olabilir.Ama gelmek istersen kapımız açık tabi ki 
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Meran da ARZ ustunlugu var. Lodos olup bolge atman çevrene bağlı. Klan savaşları da malum , lodos görsek sevinir haldeyiz. Gb lere ARZ iken rahat girersin. Sessiz sakin bir sunucudur Meran. Gb ve maden yönunden gelebilirsin. Sağlam tanıdığım 5 - 6 arkadasım olsun yeter diyenlerdensen gel derim. Heryerde böylemi bilmem , genelleme yapıp kimsenin günahını da almak istemem ama Meran'da çoğu oyuncunun gözünü para, item bürümùş. Elbette çok iyi insanlar da var. Keyfin bilir , buyur gel.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Sancağa gelme . ilk sırada oldugu için ne kadar değişik insan varsa sancakda toplanmış durumda.
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Winter Is Coming
Eminönünde bazı iftiralardan doalyı bende kaçtım
2 tılsım üretmiştim isteyenler oldu vermeyince hırsız iftira vs dediler ama Anka sunucusuna geçtim 5 tılsım daha üretip geri gidicem Eminönüne
Kimsenin İftirasına katlanma derim ..
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex