ÖmürxxTuba

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: ÖmürxxTuba

Mesaj gönderen Tacsiz »

Omurxxtuba yazdı:Seni TAnırım ne görmüşLüğüm vardır Ama SEnde ßilki ßeni KEsemiyorsun VE kıskanıyorsun.Varsa Sorunun Soyle ßiLeLim...
sorunmu :D:D gülerim buna :D senin benle sorunun varmu tuba sana bişey demiyorum bişey yapmıyorum kendin kaşınıyorsun ve dalıyorsun sonra Ergenekon ben geliyorum ya meteorda kaçıyorsun yada eminönüde mısıra kaçıyon tuba kusura bakma bu gerçek ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fero
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen fero »

geçmiş olsun AÇılma Şansı varr
Brossxunruly İntikamxferoxx

Biri Bizi DuRdurSun..!!
Omurxxtuba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Omurxxtuba »

´Şimdi Senide HatırLadım.ßen SEni Hep Keserdim.Sen cok laf atardın gelip arkadasLarımı yada ßüyücümü keserdin ßende eLimden Geldiğince Seni Moda Sokmazdım.Sırf Seni KEsiyorum Diye ßoyle Yapıyorsun Elbet ßunlar Senin de ßaşına Gelir kardeşim O zaman Sende ߀ni AnLarsın...
Omurxxtuba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ERGENEKON senLe ßir Alıp veremediğim yok senin arkadaşLarını Kesiyordum HatırLıyorsan Yoksa SenLe hiç ßir Alakam yok.SEnin ArkadasLarından ßiriyLe sorun Oluyordu.Sen GeLiyordun evet ben moda gecmiyordum ama süreksiz ve gaddar arkadaşLarım karışma ona diyordu meseleyi yine her zaman ki qibi süreksiz yani mert konuyu kapatıyordu ama sen ߀ni her Gördüğünde Dalıyordun.Sende ߀ni AnLarsın İnş ReeL hayatında ßaşarıLar DiLerim.Her şey bir oyundan ißaret değil.Önümüze ßakaLım GEçmiş Tatsız oLayLarı Unuttup GeLeceğe SağLam AdımLarLa ßasaLım.
Omurxxtuba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel GünLerimin ve ArkadaşLıkLarımın Hasretindendir...

Ömürxxtuba Motherxboard
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

Omurxxtuba yazdı:ERGENEKON senLe ßir Alıp veremediğim yok senin arkadaşLarını Kesiyordum HatırLıyorsan Yoksa SenLe hiç ßir Alakam yok.SEnin ArkadasLarından ßiriyLe sorun Oluyordu.Sen GeLiyordun evet ben moda gecmiyordum ama süreksiz ve gaddar arkadaşLarım karışma ona diyordu meseleyi yine her zaman ki qibi süreksiz yani mert konuyu kapatıyordu ama sen ߀ni her Gördüğünde Dalıyordun.Sende ߀ni AnLarsın İnş ReeL hayatında ßaşarıLar DiLerim.Her şey bir oyundan ißaret değil.Önümüze ßakaLım GEçmiş Tatsız oLayLarı Unuttup GeLeceğe SağLam AdımLarLa ßasaLım.
hayırdır ne oldu sımdı ben ne dedım sanada benle sorunun olamazkı zaten senın benımde basıma geldı Godfatherr banladılar durduk yere o car sımdı banlı olmasa cok seyler değişebılırdı oyunda her neysede benı buraya nıye kattınız onu anlamadım ben sımdı
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

tuba benim başımdan çok şey geçti bitanem rahat ol sen kaç adamım çalındı kaç emeğim harçandı bunları bi bilsen 100 gün yass tutarsın bu bir oyun tuba ban yediysen başka açarsın sen en azından ban yedin açılma itimali var benim kaç adamım çalındı hiç biriniz kadar ses çıkarmadım yine yoluma devam ettim KeserNuriAbi süresiz ban yedi ses çıkarmadım Heavenxenes Heavexçılgın Savaşcıenes Xxxahmetxxyeter çalındı hiç ses çıkarmadım bunların üzerlerinde (çalınanların) nakit toplam 2 milyar 3m para vardı toplam itemleri 4milyar ederdi hepsini toplarsan hepsinde toplam 6milyar 3 m para vardı o yüzden bana duygusal davranma ;) :cry: :cry:
Resim
Resim
Resim
Resim
Omurxxtuba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Geçmiş Olsun OnceLikLe Seni ßoyLe tanımaya fırsatım oLsaydı.SenLe cok GüzeL $eyLer Yapardık.Ama ßende Onca Emek verdim bi çırpıda Giderse Devam Etmenin AnLamı Olmaz.YapıLan Emek ßitmeden HAkıını vereceksin Yoksa o Emeği sürdürmenin anLamı oLmaz Yine ßir Sorun cıkar ßir şey oLur Onca Emek ßir Hiç uqruna qider.ReeL Hayatımızda İnş MutLu oLuruz...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

ya tuba ben neler geçirdim ban önemli deyil itiraz edersin ama burda itirazlar işe yaramaz ikv destekten itiraz et izlemeye alırlar gerçi pek sanmıyom
Resim
Resim
Resim
Resim
Omurxxtuba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sobede nickim ne yapmam gerektiğimi bana yazarsan beni aydınLatırsan Sevinirim.

Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim

“Genel Sohbet” sayfasına dön