Abi Bilalxlerle ilgili bir video var izle bence : https://www.youtube.com/watch?v=OYACGWNuB5M
Ayrıca Byalone sana gelince acın var sanırım 25 level kp çarıma dalmaya kalkıyorsun kesemiyorsun savaşçınla gelip büyücümü kesmeye çalıyorsun kesemiyorsun sonra savaşçıma girince mısırdan çıkamıyorsun.
Bilalx
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Re: Bilalx
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
-
- İskele Babası
Yalana bak yalana . Sen öldüğünde aramda 10 metre vardı Kedipati ile gelip kestin diğeri ise şansa zihin tuttu BAYÜLGEN i görünce deparı basan kimdi ?
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
1 Saattir sesli gülüyorumhedefTURAN yazdı:Abi Bilalxlerle ilgili bir video var izle bence : https://www.youtube.com/watch?v=OYACGWNuB5M
....
Ben kimseyi savunmam Alonecim.. Atabörü yüde savunmuyorum kaldı ki kendisine de kaç kere kızmışımdır klandan bu şekilde konuşmaların yanlış diye. Oyun içi kimsenin tavuğuna kışt demem ben :ugeek:
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Ya ben onlarıda biliyom ama adamı görmüyon mu aga hala ırkım önce gelir diyo velet ya
Göster

- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Düşünce Özgürlüğü denen birşey var. Adamın Kullanıcı Adı HEDEFTURAN. Birşey deme hakkımız yok. Turancılık iyidir
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Turancılık iyidir ama turancılık adı arkasına saklanıp dini karalamak adiliktir turanın anlamını öğren sonra gel
Göster