ÇALINTI KARAKTER
- canmurat55
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ÇALINTI KARAKTER
Kendi arkadaşlarını toplayıp burada ne yapmaya çalışıyorsun . Neyin ne olduğunu bende sende çok iyi biliyoruz kimsenin gözünü boyamaya çalışma sana zamanında söyledim .. Azıcık küçük beynini çalıştırsaydın da insan gibi laf dinlemesini bilseydin ben oyuna bile girmiyorum , Oyunda tek bir Allah'ın kulunada ben serious'um falan demedim yalan yanlış ithamların ile insanları kandırma . Karaktere o kadar kutu yükledim eşya düşürdüm sen gel karakter benimdi de ismini değiştir kendini tanıt ben karakteri geri alınca hırsız olayım varmı böyle bişi ?
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
Daha önce aranızda defalarca geçen bu tartışmaya hep bi orta yol bulmaya çalıştık ama kendinize göre bazı doğrularınız bugün sizi birbirinizle kavga etme noktasına getirdi.Konunun üzerinden tekrar tekrar geçmeye gerek yok.
Murat'ın amacı oyun yada oyun ile ilgili bir şey değil bunu burada tanıyanlar bilir.Fakat onada yapılmış bazı yanlışlar bu sonuçları doğurdu.İkinizinde emeği olan bir şeydi.Muratın fazladır Alperenin fazladır.Ortak yapılan işte bu olur.
Sonuç olarak ortak karakter ve defalarca sorun yaşamanız sonucu olan şeyler.Fakat hiçbir zaman affedemeyeceğim bi yanlışı sen bana yaptın Alperen.Yüzüme farklı konuşup işine gelmeyen bi konuda bana farklı konuştun.Ben senin için tekrar araya girdim fakat sen kendi aranda bi havalara girdin istemedin aradan bi süre geçtikten sonra benden bir şey istedin ve arada bi cevap verdim diye bana kötü sözler kullandın.
Kesinlikle doğru bi takım emekleriniz gitti.Ben hiç bir zaman o haklı bu haklı demedim.
Muratında kendine göre haklı olduğu yerler Alpereninde kendine göre haklı olduğu yerler mutlaka vardır.
Ama olayı burada böyle göstermek kimseye kazanç sağlamadığı gibi başkalarının size gülmesini sağladı bunun için sizlere ayrı teşekkür ediyorum.
Ben sadece yaptığım emeklerin boşa olduğunu anladım.Ve sadece azcık olaya beyninizi kullanarak bakmanızı bekledim ama maalesef.
Kimse senin ismini kullanarak bir şey yapamaz.Buna başta ben müsade etmem ve Murat zaten öyle bir şey yapacak birisi değil.
Murat'ın amacı oyun yada oyun ile ilgili bir şey değil bunu burada tanıyanlar bilir.Fakat onada yapılmış bazı yanlışlar bu sonuçları doğurdu.İkinizinde emeği olan bir şeydi.Muratın fazladır Alperenin fazladır.Ortak yapılan işte bu olur.
Sonuç olarak ortak karakter ve defalarca sorun yaşamanız sonucu olan şeyler.Fakat hiçbir zaman affedemeyeceğim bi yanlışı sen bana yaptın Alperen.Yüzüme farklı konuşup işine gelmeyen bi konuda bana farklı konuştun.Ben senin için tekrar araya girdim fakat sen kendi aranda bi havalara girdin istemedin aradan bi süre geçtikten sonra benden bir şey istedin ve arada bi cevap verdim diye bana kötü sözler kullandın.
Kesinlikle doğru bi takım emekleriniz gitti.Ben hiç bir zaman o haklı bu haklı demedim.
Muratında kendine göre haklı olduğu yerler Alpereninde kendine göre haklı olduğu yerler mutlaka vardır.
Ama olayı burada böyle göstermek kimseye kazanç sağlamadığı gibi başkalarının size gülmesini sağladı bunun için sizlere ayrı teşekkür ediyorum.
Ben sadece yaptığım emeklerin boşa olduğunu anladım.Ve sadece azcık olaya beyninizi kullanarak bakmanızı bekledim ama maalesef.
Kimse senin ismini kullanarak bir şey yapamaz.Buna başta ben müsade etmem ve Murat zaten öyle bir şey yapacak birisi değil.
XXCEZAXX
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Ben o karakteri ilk RAUCUS olarak tanıdım ve Murat kullanıyordu. Bu charı Murat'ın yanı sıra bende dizmek için çalıştım. Daha sonra kullanması için sana verdi Alperen. Sen de bir müddet sonra 2 kere isim değiştin, son olarak SERİOUSBLACK yaptın ve kullanıyordun. Ne kadar isim değişsen bile o charı her seferinde tipinden tanıdım. Şimdi Murat oyuna dönüp charı geri aldığında ve kendi istediği ismi koyunca hırsız diyorsun. Ne ayaksın, amacın ne senin!...
Bide senin adını hiçbir zaman kullanmadı, kullanmazda..............
Lazisibere yazdı:Ben o karakteri ilk RAUCUS olarak tanıdım ve Murat kullanıyordu. Bu charı Murat'ın yanı sıra bende dizmek için çalıştım. Daha sonra kullanması için sana verdi Alperen. Sen de bir müddet sonra 2 kere isim değiştin, son olarak SERİOUSBLACK yaptın ve kullanıyordun. Ne kadar isim değişsen bile o charı her seferinde tipinden tanıdım. Şimdi Murat oyuna dönüp charı geri aldığında ve kendi istediği ismi koyunca hırsız diyorsun. Ne ayaksın, amacın ne senin!...

bura karakterin kimin olduğu anlaşılıyor.
madem karakter senin tılsımlarımı neden aldın.canmurat55 yazdı:Kendi arkadaşlarını toplayıp burada ne yapmaya çalışıyorsun . Neyin ne olduğunu bende sende çok iyi biliyoruz kimsenin gözünü boyamaya çalışma sana zamanında söyledim .. Azıcık küçük beynini çalıştırsaydın da insan gibi laf dinlemesini bilseydin ben oyuna bile girmiyorum , Oyunda tek bir Allah'ın kulunada ben serious'um falan demedim yalan yanlış ithamların ile insanları kandırma . Karaktere o kadar kutu yükledim eşya düşürdüm sen gel karakter benimdi de ismini değiştir kendini tanıt ben karakteri geri alınca hırsız olayım varmı böyle bişi ?
Neden savaşcımı aldın.
Sen emek hırsızından başka bişey deilsin dostum k.b
Ben o yanlışı size kardeşim demekle yapmışım.XCEZAX yazdı:Daha önce aranızda defalarca geçen bu tartışmaya hep bi orta yol bulmaya çalıştık ama kendinize göre bazı doğrularınız bugün sizi birbirinizle kavga etme noktasına getirdi.Konunun üzerinden tekrar tekrar geçmeye gerek yok.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
Hala siz diyosun işte senin düşünme ve anlama potansiyelin bu kadar.Sana ne desem boş bildiğin gibi yap.Senin için adam gibi Murata söyledim ki senin hakkın büyücüde onun çok emeği gitti savaşçısını felan ver geri dedim.Murat 2 etmedi tamam sen ayarla nasıl istiyorsan yap doğru söylüyorsun dedi.Ama sen kendi aranda bi havaya girdin kabul etmedin daha sonra gelip tekrar istedin.
Burada konuyu açarken sadece SERİOSBLACK ismi bana ait demek için açıyorum demişsin ama konuyu nerelere getirmişsin.Bu da senin başarın olsa gerek.
Ben ne Murat'ı ne seni savunmuyorum.Ben sizi en eskiden beri tanıyıp değer verdiğim için ikinizinde kırılmadan incinmeden bi yol bulmanızı sağladım ama nafile.Nankör insana bir şey yapılmaz.
Burada konuyu açarken sadece SERİOSBLACK ismi bana ait demek için açıyorum demişsin ama konuyu nerelere getirmişsin.Bu da senin başarın olsa gerek.
Ben ne Murat'ı ne seni savunmuyorum.Ben sizi en eskiden beri tanıyıp değer verdiğim için ikinizinde kırılmadan incinmeden bi yol bulmanızı sağladım ama nafile.Nankör insana bir şey yapılmaz.
XXCEZAXX
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
Bana gelip Murat ile konuşursan benimle konuşma diyorsun.Ben neden durduk yere Murat ile arkadaşlığımı bozuyum ? Ben ikiniz için ne yapabilirim diye düşünürken sen çocukca laflar kullandın bana kendi kafana göre işler yaptın.
Gelelim diğer mevzu SERİOUSBLACK ismine.
O karakteri 3 yıl önce Alperen Seriousblackkk ismi ile oynamaktaydı fakat oyunu bırakıp karkateri Murat'a verdi.Aradan geçen zamanda Murat onu Çemberlitaşa sokup bi çok item almış,Kutu,Akçe harcamaları yapmıştı.Ve Alperen tekrar oyuna dönmek istediğinde karkateri ortak kullanma kararı almışlardı.Karakterin adı RAUCUS olarak değişmişti arada geçen süre içinde.Fakat Murat o sıralar oyuna zatne girmiyodu ve alperen tekrar ismini benimde demem üstüne SERİOUSBLACK yaptı öyle kullanıyodu ve aralarında çıkan anlaşmazlık sonrası karakter Murat'ın hesabında CANMURAT olarak değiştirilmiş duruyor vaziyette şu an.Murat oyuna şu an giriyor mu ? Hayır girmiyor.Murat o karakteri senden oyunu oynamak için mi aldı.Hayır.Oyuna bile girmiyor ve sen benim Murat ile aramda geçen diyaloğu bilmeden gelip bana çocukca muhabbetler ettin.Ben onu ikna edip bazı şeylerini sana teslim ettirecektim bunu seninlede konuştuk.Ama sen şimdi foruma konu açarak bir şeyler yaptığını zannetmişsin.
Sadece delikanlı gibi olanları anlatın.Eğip bükmeden olduğu gibi.
Ben ne Murat'ı ne seni asla savunamam.
Gelelim diğer mevzu SERİOUSBLACK ismine.
O karakteri 3 yıl önce Alperen Seriousblackkk ismi ile oynamaktaydı fakat oyunu bırakıp karkateri Murat'a verdi.Aradan geçen zamanda Murat onu Çemberlitaşa sokup bi çok item almış,Kutu,Akçe harcamaları yapmıştı.Ve Alperen tekrar oyuna dönmek istediğinde karkateri ortak kullanma kararı almışlardı.Karakterin adı RAUCUS olarak değişmişti arada geçen süre içinde.Fakat Murat o sıralar oyuna zatne girmiyodu ve alperen tekrar ismini benimde demem üstüne SERİOUSBLACK yaptı öyle kullanıyodu ve aralarında çıkan anlaşmazlık sonrası karakter Murat'ın hesabında CANMURAT olarak değiştirilmiş duruyor vaziyette şu an.Murat oyuna şu an giriyor mu ? Hayır girmiyor.Murat o karakteri senden oyunu oynamak için mi aldı.Hayır.Oyuna bile girmiyor ve sen benim Murat ile aramda geçen diyaloğu bilmeden gelip bana çocukca muhabbetler ettin.Ben onu ikna edip bazı şeylerini sana teslim ettirecektim bunu seninlede konuştuk.Ama sen şimdi foruma konu açarak bir şeyler yaptığını zannetmişsin.
Sadece delikanlı gibi olanları anlatın.Eğip bükmeden olduğu gibi.
Ben ne Murat'ı ne seni asla savunamam.
XXCEZAXX