Savaşçıma Ejder :)
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Re: Savaşçıma Ejder :)
6ncı Yıla özel 6 kişiyi sevindircem demiştim Biri dün gerçekleşti şifacı arkadaşımıza üretim yaptık Yıllardır hayalim olan bunu ben de kendime gerçekleştirerek 2 kişiyi sevindirdim
Kaldı 4 ..
birini bana saklasan bana ejder üretir misin büyücüyeNotr25 yazdı:6ncı Yıla özel 6 kişiyi sevindircem demiştim Biri dün gerçekleşti şifacı arkadaşımıza üretim yaptık Yıllardır hayalim olan bunu ben de kendime gerçekleştirerek 2 kişiyi sevindirdimKaldı 4 ..
![]()
50 TL 0dan çar kasmak daha mantıklı değil mi en fazla 1 haftada 49 zaten 
ToNİK ben sancaktayım bana üretirmisin ?
çok ciddi söylüyorum israf etmişsin kardeşim ben o ejderi üretemedim diye sıkıntıdan oyunu bırakmıştım 1.5 yıl önce bide beleşçiler dolmuş banada üretirmisin diye yürüyün gidin kendiniz üretin hazırcılar sizi
Birader adam 4 kişiye yardım edecem demiş ben yıllardır üretemiom bari bana üretsin diye dedimvengeance yazdı:çok ciddi söylüyorum israf etmişsin kardeşim ben o ejderi üretemedim diye sıkıntıdan oyunu bırakmıştım 1.5 yıl önce bide beleşçiler dolmuş banada üretirmisin diye yürüyün gidin kendiniz üretin hazırcılar sizi
5 yıldır şu oyunu oynuyorum 1 tane şaheser üretmişliğim yok. 1 ay madenlerde sabahlayıp da bişey çıkaramadığımı bilirim.vengeance yazdı:çok ciddi söylüyorum israf etmişsin kardeşim ben o ejderi üretemedim diye sıkıntıdan oyunu bırakmıştım 1.5 yıl önce bide beleşçiler dolmuş banada üretirmisin diye yürüyün gidin kendiniz üretin hazırcılar sizi
Boşver kardeşim kalsın sen başkalarına yardım et bazıları beleşçi olarak görcekse bizi kalsın