Kurt Loncasından Duyurular ...
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Kurt Loncasından Duyurular ...
Şu Görevlere kesinlikle katılmak isterim tarihler tam bir belli olsun inşallah insanlara hayrım dokunacak

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Reis projeler umarım birileri gölge düşürmeden gerçeklerşir gerçekten güzel projeler
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
atom bi düşün karıncalarmı çabuk tarih olur KURT larmıZorcocuK yazdı:Bırgun Tarıh OLucak..!

[right]Arif YAMAN[/right]
Bozkurt loncasının lideri daha loncanın adını taşımasına rağmen kalkmış bana ulumaktan bahsediyor Bİraz bozkurtun tarih cesini araştırsın ulu mayı falan da gelsin bana kafa tutsun he bide ağlayıp gitmesin abilerine REAL ler beni barındırmıyor deyip Delikadir gibi birine ağlamasın .... BANA kafa tutmasın Ağlayan bebelere emzik bulunur bizde kurt loncası bu adamı aranızda barındırmayın Delikadir ana bacı söverken bu haysıyetsız özlemişiz senin küfür lerini diyebilcek kadar aciz insan ONA GÖRE DÜŞÜNÜN ONA GÖRE GÖREV VERİN .......Son sözüm İSİm taşımak la biryere varılmaz NEdir neden dir neden destekledını bilsinler biraz ...... BANA kalkıp ben bozkurt um deyebilcek kadar büyümüş ki bilmiyor bozkurtun anlamını daha ....... REİS beni tanırsın loncandaki admlarına az Bozkurt kurt nedir ne değildir öğret .....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
ayhilal yazdı:Bozkurt loncasının lideri daha loncanın adını taşımasına rağmen kalkmış bana ulumaktan bahsediyor Bİraz bozkurtun tarih cesini araştırsın ulu mayı falan da gelsin bana kafa tutsun he bide ağlayıp gitmesin abilerine REAL ler beni barındırmıyor deyip Delikadir gibi birine ağlamasın .... BANA kafa tutmasın Ağlayan bebelere emzik bulunur bizde kurt loncası bu adamı aranızda barındırmayın Delikadir ana bacı söverken bu haysıyetsız özlemişiz senin küfür lerini diyebilcek kadar aciz insan ONA GÖRE DÜŞÜNÜN ONA GÖRE GÖREV VERİN .......Son sözüm İSİm taşımak la biryere varılmaz NEdir neden dir neden destekledını bilsinler biraz ...... BANA kalkıp ben bozkurt um deyebilcek kadar büyümüş ki bilmiyor bozkurtun anlamını daha ....... REİS beni tanırsın loncandaki admlarına az Bozkurt kurt nedir ne değildir öğret .....
Emrullah seni tanırım severim değer verdiğim insanlardansın bu sunucuda ama o olaylara iki yönlü bakmanı beklerdim senden İmamm ın yapmış olduğu küfür ve hakaretlere ne diyceksin ? bunca çirkefliğe gerek avrmıydı sence ? ayrıca şunu söylemem lazım Delikadir küfür etmiş bilmem ama İmamm o kadar hakareti küfürü ettikten sorna bu yazdıkların da bir hak görebiliyormusun ? sizin locnanın tamamına küfür edildi hepinize ben taraf olmadım çok yakın bir arkadaşımda olsa sustum ve adamı susturdum sizden özür dilettim benle hiç bir alakası olmadığı halde yinede onun adına özür diledim ki inkar edemez kimse böyle bir şey yapmak gibi bir mecburiyetim yoktu değil mi ? Adam barındırmak diyorsunda benim etrafımdakler benden başkasına gitmez Delikadir le bir hukukum yok Bozkurtxlider ( Ozaın'ın ) da yok abisinin var Truvaxaşil in okonuya muhatapta Truvaxaşil dir ama oda bizim bir parçamızdır illeri bu oktaya getirrildikten onca küfür hakaret karşılıklı havada uçuştuktan sonra bunu o kadar göz önünde bulundurmamanız lazımdı neden mi İkvakti size küfür ettiğinde ben onu susturdum dostumdu özür dillettim de İmamm da sizin dostunuzdu hepimize küfür ederken Real loncasıda onu savunuyordu konuya birde bu şekilde bakarsanız benim bu konuda bu kadar öfkelenmemi anlarsınız benim sana bir kinim yok loncanızda bir çoğunada yok ama burada şunu yazmak isterdim benim Real Loncasına kinim yok yazmak isterdim çımbızla adam ayırmak yerine ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar kusura bakmayın elde olmayan imkanlardan dolayı çok ama çok kısa süre aranızda olamayacam
anlayışınız için teşekkürler
bi soru size Pc deki virüs programların açılmasını engelliyor VİRÜS programı da dahil nasıl temizlerim
D
Şimdiden teşekkürler
Kurtlarxhard Kurtlarxhardd Hardthedevil
anlayışınız için teşekkürler
bi soru size Pc deki virüs programların açılmasını engelliyor VİRÜS programı da dahil nasıl temizlerim
Şimdiden teşekkürler
Kurtlarxhard Kurtlarxhardd Hardthedevil

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- avsareli
- Sahaf Yardımcısı
başarılar dilerim
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
1 Adamın nıkı Karınca 2 KurtLar Dıye Bırsey Ifade Etmemıs Zaten 3 SEvıyenı En Azından Dusurmemeye CaLıs Arkadasım Mevzuyu Ters YerLere Cekmeyın Iyı ForumLar.ustax66 yazdı:atom bi düşün karıncalarmı çabuk tarih olur KURT larmıZorcocuK yazdı:Bırgun Tarıh OLucak..!

-
- Sahaf Yardımcısı
reis adamları susturdum diyorsun ben kime o kadar sinirlenip çar sildim peki ?
reis madem o kadar o kişiler kendine güveniyor lar realx loncası orada küfür etmiş dendi hani daha foto sunu koyamadınız ?
o foto konulamayınca öle bir küfür olmayınca şimdide herkese realx loncası hasta çocuğu dışlamışlar diyorlar o çocuğun alnında hasta mı yazıyor biz sadece bizim loncamız tarafından yardım edilmeyeceni belirttik.
kimin karınca kimin kurt olduğu zamanla belli olur kimin çabuk öleceni bilemessiniz karınca dahi olsa o yüzden biz büyüğüz diye gezmeyecen unutmaki senden büyük ALLAH var...
Realxonlyy
reis madem o kadar o kişiler kendine güveniyor lar realx loncası orada küfür etmiş dendi hani daha foto sunu koyamadınız ?
o foto konulamayınca öle bir küfür olmayınca şimdide herkese realx loncası hasta çocuğu dışlamışlar diyorlar o çocuğun alnında hasta mı yazıyor biz sadece bizim loncamız tarafından yardım edilmeyeceni belirttik.
kimin karınca kimin kurt olduğu zamanla belli olur kimin çabuk öleceni bilemessiniz karınca dahi olsa o yüzden biz büyüğüz diye gezmeyecen unutmaki senden büyük ALLAH var...
Realxonlyy
- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
yazmım yazmım dedım ama dayanamadım sabrında bır sınırı var tabıkı ancak sukadarını soylıcem ben bırgun tarıh olucak dedım hepsı bırden atladı bos laf kalabalıgı yapmakdan baskada bı ıse yaramadı mevzuyu bılmedılerkı ne tarıh olucak yazanların bırcogu ıse benım donemımde ezık tayfa olarak gecınenler warmı ıcınızde benı tarıh edıcek adam?ben daha oyundayım dedıgım gıbı ben sabırlıyımdır ..
herturlu heryerde carına mynet uyelıgıne parasına lımıt sınırsız.ıtemnıne kralım dıyen herkesle herturlu ws atılır ıtem alımı serbesttır
herturlu heryerde carına mynet uyelıgıne parasına lımıt sınırsız.ıtemnıne kralım dıyen herkesle herturlu ws atılır ıtem alımı serbesttır