Bu yorum çok açıklayıcı oldu üstad saol dediğiniz gibi ejderi unutup kıyamet asa üretmeye karar verdim teşekkür ederim yorumlarınız için tekrarArizonaa yazdı:Ben seni anladım param ona yetmez diyorsun ama başka çareside yok Ya Kıyamet asa üreteceksin yada oyunu oynamayacaksın.
Şimdi bir örnekle açıklayayım daha iyi anla.
Senin amacın uzaya çıkmak diyelim. ( Çemberlitaşa girmek ) Bunun için bir araca ihtiyacın var. ve sen gidip ucuz diye Helikoptere biniyorsun. ( Ejder asa) ama bu helikopter seni anca gök yüzüne çıkarır senin işine yarayacak olan Uzay Mekiği (Kıyamet Asa) Şimdi sen ne yapacaksın Sığınak migrata girecem diyorsan ki Bizim sunucuda artık Ona bile Ejderlileri almıyorlar.![]()
Sana tavsiyem Kasabiliyorsan Xeonitim kas. Bir günde 8 tane düşüren arkadaşım var sen bir hafta uğraş 10 tane düşür satıp Hidroları alırsın.
Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Re: Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Ejder Asa mı Kıyamet Asa mı ?
BySekil yazdı:Bu yorum çok açıklayıcı oldu üstad saol dediğiniz gibi ejderi unutup kıyamet asa üretmeye karar verdim teşekkür ederim yorumlarınız için tekrarArizonaa yazdı:Ben seni anladım param ona yetmez diyorsun ama başka çareside yok Ya Kıyamet asa üreteceksin yada oyunu oynamayacaksın.
Şimdi bir örnekle açıklayayım daha iyi anla.
Senin amacın uzaya çıkmak diyelim. ( Çemberlitaşa girmek ) Bunun için bir araca ihtiyacın var. ve sen gidip ucuz diye Helikoptere biniyorsun. ( Ejder asa) ama bu helikopter seni anca gök yüzüne çıkarır senin işine yarayacak olan Uzay Mekiği (Kıyamet Asa) Şimdi sen ne yapacaksın Sığınak migrata girecem diyorsan ki Bizim sunucuda artık Ona bile Ejderlileri almıyorlar.![]()
Sana tavsiyem Kasabiliyorsan Xeonitim kas. Bir günde 8 tane düşüren arkadaşım var sen bir hafta uğraş 10 tane düşür satıp Hidroları alırsın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013