Öneri Havuzu ,

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Öneri Havuzu ,

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Voyant yazdı:Önerilerinizin hepsi değerlendirme aşamasından geçiyor. Ama oyunumuz için uygun olanların seçilmesi gerekmektedir. Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.

Bu arada matematiğine güvenenlerden cevap bekliyorum. :D

SORU: İki öneriden biri boş bir havuzu 9 saatte, diğeri ise 15 saatte doldurabilmektedir. Önerilerden biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıttığına göre, havuzun hacmi kaç litredir?

Yarın YGS var bu soru çıkar beyler :idea:
Ottomanxölümsüz anısına
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

Voyant yazdı:Önerilerinizin hepsi değerlendirme aşamasından geçiyor. Ama oyunumuz için uygun olanların seçilmesi gerekmektedir. Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.

SORU: İki öneriden biri boş bir havuzu 9 saatte, diğeri ise 15 saatte doldurabilmektedir. Önerilerden biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıttığına göre, havuzun hacmi kaç litredir?
yüzen yada boğulan öneri varmı diye bakmadığın havuzun hacmini ne yapacaksın :)
Kullanıcı avatarı
CARDINAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen CARDINAL »

Umarım Onur'um .
Since of 2009
Tayfun SELEN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön