Oº°‘¨ [Etkinlik]Zifan ile Röportaj ¨‘°ºO

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oº°‘¨ [Etkinlik]Zifan ile Röportaj ¨‘°ºO

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Herkese teşekkür ederim benim de içime sinen bi çalışma oldu :)
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Evet böyle konular foruma renk katıyor ve aç çok bakış açılarını öğrenmemiz açısından iyi oluyor.
Konu için teşekkürler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Gerçekten yapılması gereken merak edilen biriyle yapılan çok güzel bir röportaj :) Sıcak samimi cevaplarından ötürü mihri ablaya ve bu çalışmayı yapan kada' ma teşekkürler :) Emeğine sağlık..
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

• Sırf merakımdan soruyorum yemek yapmayı biliyormusunuz :) cevabınız evet ise bize en kısa yoldan pratik bir tarif verirmisiniz ?
* Hımm yemek yapmak ve yemek :) Ataerkil dolayısıyle kalabalık bir aile yapımız olduğundan ,evet yemek yapmayı biliyorum fakat başımızda büyüklerimiz olduğundan şükür ki bana pek sıra gelmiyor,zorunlu haller dışında Yemek yemeyi sevmiyorum hatta unuttuğum zamanlar bile oluyor : )
O zaman size,herkesin evinde olan ve öğrencilerin velinimeti patates kavurması tarifi vereyim pratik bir cankurtaran :)
İsteğe ve kalabalığa göre dilediğiniz kadar patatesi haşlayarak ,kabuklarını soyup doğrayınız,yine patateslerin miktarına göre 1 ya da 2 adet kuru soğanı tercih ettiğiniz sıvı yağda kavurarak (ayçiçek yağı öneririm )üzerine 1 yemek kaşığı salçayı ekleyiniz,salça da kavrulduktan sonra doğradığınız haşlanmış patatesleri ve yarım çay bardağı kadar suyuda ekleyerek iyice kavurunuz.
Afiyet olsun :)
Evde patates varmı yokmu diye sormuyor , kavurma tarifi veriyor .=))) Hele hele öğrenci evindeki patatesler ya buruşmuş yada yeşermiştir, tüp bittiğinden ütüyü ters çevirip üzerinde patates pişir sonra soğan kavur sonra patates ..ohooo . Gençler aç kaldı :lol:

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Yumpat:yumurtalı patates öğrencinin favori yemeğidir.:D
Resim

LEPRECHAUN
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Nocomment
Evde patates varmı yokmu diye sormuyor , kavurma tarifi veriyor .=))) Hele hele öğrenci evindeki patatesler ya buruşmuş yada yeşermiştir, tüp bittiğinden ütüyü ters çevirip üzerinde patates pişir sonra soğan kavur sonra patates ..ohooo . Gençler aç kaldı :lol:
Öncelikle temenni ve güzel sözlerinizden ötürü teşekkür ediyorum arkadaşlar,
etkinlik tagı altında çalışmaktan mutlu ve memnun olduğumu ve yine bu tag altında çalışmanın kendi isteğim olduğunu belirtmek isterim.Size gelince sayın Nocomment,öğrencilerin tüpleri bittiğinde ya da su ısıtıcıları bozulduğunda bir ütüyü ters çevirmekten çok daha akıllıca yollara başvurduklarına bizzat şahit oldum bknz: Tost makinesinin teflon yüzeyini çıkartmak suretiyle rezistansından yararlanmaları,yurtta ısıtıcıları ellerinden alındığında kendilerine tel ve çatal ile yaptıkları su ısıtıcıları gibi :P
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Sesli güldüm : )
Resim
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin