Yakamozxyorgun'un çalınması ve hırsızlıkla suçlanması

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yakamozxyorgun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamozxyorgun'un çalınması ve hırsızlıkla suçlanması

Mesaj gönderen yakamozxyorgun »

[quote="YakamozxPaix"]Resim
bak bu fotoda ksk yani çarın sahibi mert abiye 3 tane çar var 3 üde benim değil demiş söleyim sana bende şu anda İntikamxxteam bide Tehlikelee var onun ikiside istanbulda oynayan arkadaşımın sadece u fotolardan bunu ve daha öncekini açıklayabilirim nedeni:çünkü onları ne amaç güderek yazdıgını tahmin edemiyorum
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

Mustafa yeter artık ya Sana 2.bi şans verdk onuda sen kötüye kullandn..hersey ortada ayrıca bnm loncamdan kmseye sakn sakn bir daha iftra atmaya kalkma konuyuda uzatma bn snn yerınde olsam daha knusamasdm utanırdım ama sn utanmak yerıne hala knsuosun.grklı zararn ödencektr.. Yalan söledgn halde ödendkten snra sakn bir daha tek kelıme etmıosun anlaşldımı...en buyuk hata bndeki snı aramısa güvenpte geri aldm...hcbir şeklde br daha kmsenn adını agzına alma.yeterı kadar huzurumuzu kacırdın..ii forumlar
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
yakamozxyorgun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

fotoları göremiyoz demiştiniz işte foto umarm olmuştur bu fotoda berberm in bnm çara ark demesi var konunun üstüne düştügümde ise cvb vermiyor http://img220.imageshack.us/i/ekran021910203739.jpg/
bu fotoda Berberm in Efemelihin arkadaşı oldgunu süleyman abi itiraf ediyorhttp://img20.imageshack.us/i/ekran022610230507.jpg/
bu fotoda mert abiyle konusmam var ona diyelimki deidkten sonra alt satıra geçip ben snn çarını çaldım dedim bilerek ayrı ayrı yazdım ben senin çarını çaldım kısmının fotosunu çekip itiraf etti diye yayınlamış fotonun orjinali böyle http://img98.imageshack.us/i/ekran022510001812.jpg/
yakamozxyorgun
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

abla amacım o değil benmi çaldımda bana hırsız demeye hakkı var bep in hem onunkini çalsam benim çarı kim çaldı bunun cevabını bi versin yeter
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

gerekli açıklamayı nur yapmış sanırım daha fazlasına gerek yok ne fotoya bakarım nede baska birşeye bakarım senin o aylixayca ve berberm dediğin kişiler Yakamozxpaıx diye çar acıp benim arkadaslarımı dolandırmaya kalktı sen neyin hesabını güdüyorsun simdi bana artık su saatten sonra melek olsan umrumda değil be su oyunu serefimizle haysiyetimizle oynuyorduk sayenizde artık ne seref kaldı ne haysiyet kaldı allah razı olsun hepinizden bu konu burda bitti aksam oyunda ol butun çarlarımdaki paraları itemleri vericem defolup git dunyamdan item için oyun parası için benim üstüme gelen adam adam değildir benim için o kadar zaman benimle takılmışsın ama anlasılan o ki benim oyunda yada parayla ilişkimin olmadıgını çözememissin ben dostlarım için giriyordum ama artık onuda yapmıcam sayende mustafa efendi herseyi sana vericem ve defolup gidicem kuklacı sunucusundan ve bu zamana kadar o kadar sey yasadım yılmadım ama bu sekilde yıldırdınız beni sana sadece helal olsun diyorum baskada birşey demiyorum defolup gidin dunyamdan aksam oyunda ol paran verilcek kendi çarımdan ve parayı alırken tek laf etmiceksin tek laf duymucam ne özelime ne genelime sadece alıcaksın ne sabriyi hatırlıcaksın ne nuru nede loncadan herhangi birini artık senin bizim dunyamızda yerin yoktur bu kuklacının yaptıgı en güsel sey iyi olan herseyi kötüye cevirmekmiş bunuda anlamıs oldum.. sana iyi forumlar....

Yakamozxpaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön