Bu Oyunda Hile Yokmuş ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Bu Oyunda Hile Yokmuş ?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bir acıklama yapmak isterim tesladan daha hızlı vurmak tabiri derken bişi uutmadan geçmeyiniz simdi Büyücü Menzil dışında Sersetletme yemez ama tesla yer bunu unutuyonuz o zaman büyücü zati vrumuş olur örste IRK kesenelre sorablirisniz tesla varken sersetletme yemez ama tesla yer ve siz orda tesla neden vurmuyor algılayablirniz çünkü o sersetletme etkisindeken büyücü boştadır yani önü açıktır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Bilgisayar konusunda bilgi sahibi olmak suç ise ihbar ediyorum kendimi sırf senin gönlün hoş olsun diye.
Hatta Gıda Mühendisiyim Muhasebe de biliyorum bunun programlarını da iyi biliyorum ayrıca photoshop üzerine de hatrı sayılır bilgim var teknolojiyi takip ederim bunlar da suç ise bunları da ihbar ediyorum sırf sen rahatla diye.

Zorla programın adını sormuşsun demişsin de ben kimseyi birşeye zorlamadım. Sadece bir kez sorcam ona göre cevap ver demişim dikkat edersen. Hangi programı kullandığının bir önemi yok. Zaten herkes onun program kullandığını biliyor ben sadece itirafını aldım. Söylememiş olsaydı ben yine bunun kanıtlayacak fotolar veya videolar alabilirdim.

Sınırsız bloke verilmemiş zaten öncelikle resimdeki şahısa. 1 veya 2 haftalık bir bloke verilmiş. Buna itiraz edince cezası sınırsıza çevrilmiş.

Şikayet edilen karakterler GM ler tarafından incelemeye alınmış yanlarına bir karakterle ışınlanıp kontrol edilmiş ve buna istinaden ceza verilmiş. Bilip bilmeden konuşma bence.

ARZLODOS yazdı:Yüzde 75nin kullandıgı bişide bu suçmu degilmi demende abes kaçtı neyse Cafen varmış ne haltlar yedin kim bilir.

Hakkında hiçbirşey bilmediğin birini bu şekilde suçlaman da ne kadar doğru seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.

Benim anlam veremediğim senin bunlara arka çıkman ve savunman. Acaba senin de benzer şekilde çıkar sağladığın durumlar mı var. Farkında olmadan kendi mi ele veriyorsun acaba?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Ben arka çıkmadım kimseye ben blok cezalarına karşıyım uyarı olmadan blok cezalarına karşıyım.

Uyarı olmuş onlarda itiraz etmiş bir üst bölüme gidincede blok yemiz zati bir üstte giderse blok yiyecekleri aşikar belki yuakrı inceleme yapamdan direk itiraz etniz diye yemiştir. Ama sadece bunu örnek göstererek blok cezasını meşru kılmak olmaz.

Önelmini alabliyorsan alırsın almıyorsan uzaklaştırma verisin baktın olmuyor IKV camiasından uzaklaştırılır. Simdi bu vatandaşı blok yedi ee önlendimi başka carı ile devam blok yiyene kadar önlem olmadıkca böyle gider. Yani meşrulaştırmaktan başka bişi degil sen eğer bilgisyar içindesin ve pcde kendine yaralı programları kullanmayan tek kişiyim de ben sana bişi demiyorum.

Ha ben macro kullananlara karşıyım ondan ağzından itiraf aldım diyorsan makro kullnamadan at koşturanlar o zmaan masummu. O zmaan soyle bişi çıkar iyi pc bilenin hakkıdır bilmeyenler eziktir olur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ZACA
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Maxigame

Mesaj gönderen ZACA »

Siz yenisiniz galiba size söyle bilgi vereyim.
Oyun şirketleri hile kullanılmaması için gereken tüm önlemleri alırlar , elinden gelenleri yaparlar . Fakat senini dediğin şey hile değildir. Sizin yaptıgınız ona buna suç atmaktır. Bunun hileyle ne alakası var. Bu ne denir biliyormusunuz illegal program kullanılması denir , buda suçtur yakalandıklarında ceza alırlar . Fakar hile değildir. Bu programların kullanmasınada hiçbir önemlem alamazlar sadece gördüklerinde veya şikyet aldıklarında direk işlem uygularlar. Oyunda hile var falan gibisinden konusarak sadece oyunu kötülemiş olursunuz . Mesela diğer tüm global mmropg oyunlarda botlar mevcut. Adamlar milyon dolarlar kazdıkları halde bunların önüne geçemiyor . Anlatabildimmi. Yani saçma sapan konu açarak hile var , nasıl oyun gibisinden sadece oyuna zarar vermiş olursunuz . Bilinçli bir birey gibi oyununuzu oynayın , zevk almaya bakın . Eğer illegal program gördüğünüzde ise sadece şikayet ediniz.
Kullanıcı avatarı
Alex10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alex10 »

Yönetimden cevap istiyorum bu suç mu değil mi suç değilse bende yapacağım eğer suç ise yapanları nasıl şikayet ederiz lütfen bir yönetici cevaplasın.
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

canı sıkılan bi halt beceremeyen ne kadar şahsiyet varsa bu tarz konular açmış:) sandboxie da yardımcı program normalde kurallara göre onu da kullananların bloklanması gerekiyor bu oyunda sandboxie kullanmayan tek kişi yoktur (Şayet Kullanamayanlar da crack işlemini yapamadıklarından kullanmıyordur.) Neyin kafasını yaşıyorsan söyle de bizde içelim. PROĞRAMSIZ TESLADAN DAHA HIZLI VURABİLİYORUM FORUM HESABINI VE OYUNU BİLGİSAYARDAN KALDIRACAĞINA SÖZ VERİRSEN SENİN İÇİN VİDEO ÇEKER BU KONU ALTINDA PAYLAŞIRIM.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
Alex10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alex10 »

Yönetimden cevap lütfen yasak mı değil mi macro kullanımı yasaksa nasıl şikayet edebiliriz?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Alex10 yazdı:Yönetimden cevap lütfen yasak mı değil mi macro kullanımı yasaksa nasıl şikayet edebiliriz?
DESTEK İLETŞİMDEN OYUNCU HATA BÖLÜMÜNDEN
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Alex10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alex10 »

ARZLODOS yazdı:
Alex10 yazdı:Yönetimden cevap lütfen yasak mı değil mi macro kullanımı yasaksa nasıl şikayet edebiliriz?
Ya algılamada sorunu var yada anlamamak için elinden geleni yapıyorsun.

KOCAMAN YASAK YASAK YASAK YASAK YAKALANIRSAN ÖPÜLÜRSÜN.

DESTEK İLETŞİMDEN OYUNCU HATA BÖLÜMÜNDEN
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Kimlere kaltık yahu sana serbert diyen bir oyun gösterde onu oynayalım.

Ben sana sormuyorum ki yönetimden birine soruyorum o kadar kişi kullanıyor madem neden ceza almıyor lütfen açıklansn burda herkesler bilsin
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Genel etkileşime yazmısın bana sormuyorsan ben bana algılarım git hızlı desteğe sor kafa güzel senin galiba Genele yazarsan herkes istediği gibi yazar HIZLI DESTEK sadece yönetimin görevlendirdiği elemanalr cevaplandığır yolu bilmyorsan buyur link.

Neden ceza almıyor nerden biliyon kullandııgınıda bir yerlerinden sallamadıgını nerden bilecekler bEN SENİ SİKAYET ETTİM kim kanıtlaycak önüne gelen onu sikayet etsin bunu sikayet etsin nerden kim nasıl işi çözecek anca 3-5 kişi birleşip kumpasa getirse ancak yönetim oalya el atmak zorunda kalır ha mehmet kullanıyor ahmet kulkklanıyor deme ile olmaz verderveremen yazmış sanboxei de yasak ama kullanmayan yok sen cafeciyim diyon senin cafe neden güvenli internete abone degil müşterinmi kaçıyor acaba.
(ha nerden biliyon güvenli internet olmadıgını salaldıgım denk gelirse)

HIZLI DESTEK hizmetinizde
viewforum.php?f=100

Buraya ayzarsan bilgilendirme yaapcaklar oyuncu bölümüne yazma o zaman.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön