DEV'lere Röportaj Hazırlaması Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: DEV'lere Röportaj Hazırlaması Hk.

Mesaj gönderen TamTum »

XxPEERLESSxX yazdı:Şu şans sistemi yüzünden milletin yakınmalarından zevk alıp almadıklarını da sorar mısın..
Her oyunda olduğu gibi İKV' dede şans sistemi önemli rol oynamaktadır. Belki bizim oyunumuzda biraz fazla etken göstermiş olabilir.

Ayrıca zevk alıp almama gibi ifadeler yakışmıyor. İKV ekibi gece gündüz gönüllü olarak sizler için çalışmaktadır. Sizlere en iyi oyunu sunmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bu gibi tabirler bizlere zarar vermez sizlerin oyun potansiyelini düşürür.

Teşekkürler.

gibi yada benzeri bir cevap alacaksın.
Resim
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen fbes1907 »

arkadaşlar emeğe saygı sorusu olanlar sorsun.

1-yeni gelen bölge olan büyük holde çok büyük sıkıntılar var bunlardan biri tren yolundaki yaratıklardan yani arz ve lodos klan delilerinden çöp tılsım ve işe artık yaramayan çöp efsunlu itemler dışında bişey düşmüyor örümcekden salga,akreplerden peptit kolorotoksin, saklı ırklardan xenotim düşerken genelikle en çok kesdiğimiz tren yolundaki slotlardanda xenotim düşmesi gerektiğini düşünüyorum böyle bi çalışma eklencekmi.

2-büyük holdeki büyük hatalardan biri ben yıldrım 2 takıp tren yolunda tek ilerliyorum ffakat bazı slotlar menzil dışıda olmamıza rağmen git gel yapıolar ve biz ölüyoruz biz ölene kadar bu hata düzelmio bu sorun ne zaman çözülecek.

3-büyük hol gelmeden sıralanan reçetelerin bazıları halen gelmedi büyü bozma 2 ve 3 reçetesi özellikle beklemekdeyim ne zaman gelecek bu eksik kalan reçeteler.

4-bazı oyuncular bizlere veya klan üzerinden başka oyunculara durmadan küfür etmektedir ben tek seferde 5 kez küfür eden adamın ertesi gün sus yemediğini gördüm adama sordum biz sildiriyoruz dediler böyle bişey yok diyo ikv ama benim şahit olduğum bi durum.

5-büyük holle ilgili xenotim düşme oranını artıracak bi paket gelecekmi 3-4 saat kasıp 1 xenotim düşüremediğimiz oluyor zaten düşen tüm tılsımlarda çöp bunla ilgili bi artırıcı paket gelecekmi ilerki zamanda

6-bide adamlar bize küfür edip alt f4 çekio bizde şikayet edemioz bu sorun ne zaman düzelecek.
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Sorular gönderilmiştir. En kısa zaman içinde sorularımızın cevabını alabilmek umudu ile.

Grafikler,arayüz,öneriler ve öneri havuzu,Arz ve Lodos bölgesi,Sobee personelleri,şans sistemi,kasa genişletmesi,yeni sunucu,rahatsız edici davranışlar ve oyunu bekleyen yenilikler soruları iletilmiştir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön