ESki Meran NEREDE:???:?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: ESki Meran NEREDE:???:?

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Eski Loncalar Dostluklar Farklıydı Arkadaşın Dediği Gibi Şuan Tamamen ÇIKAR Amaçlı Arkadaşlık var :mrgreen:
Şuan Oyunu 9- 17 Yaş Arası Tipler Liseli ve ilk okullular ele geçirmiş :D

Lodosların Köküne Kibrit suyu :D
ARZLAR HER ZAMAN 1 NUMARA !

Lodosların En İyi Zamanında Eminönünde Tüccar Kestik Alayınax Zamanında :D Lodoslar Ben Bildiğimden Beri "Çöp" Lodosun hakim olduğu tek yer Sancaktır :D
ARMA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: BeoWulfx

Mesaj gönderen ARMA »

Haklısın Erdem

2007 DEN BERIDIR BU OYUNDAYIZ

DERINDE KI SIR DISINDA BUTUN EKLENTILER HEPSI GEREKSIZLIKDEN BASKA BISI DEGILDI

OYUN 29 VEYA 39 LARA GERI DONMEYECEK AMA

ZEVKLI OLMASI ICIN EN AZINDAN
,BISILER YAPMALILAR
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Eski meran diye bişey kalmadı arkadaşlık, dostluk diye bişeyde kalmadı çünkü 3-5 parça item uğruna veya ufak tartışmaları büyüterek büyük sorunlar haline getirenler oldu, kimi oyunu bıraktı, kimi klanı, kimi loncasını, kimi de kardeşim dediği dostunu arkadaşını ve şu oyunu uzun süre oynadım iyi arkadaşlıklar edindim şuan da pek muhabbetim olmasa da herkes kendince haklı ne diyelim en iyisi oyunu bırakmak oldu. iyi forumlar

Eski günleri şöyle bir düşününce oyunu oynama sebebim arkadaşlık, dostluk, muhabbetmiş ortamımızda böyle olmayanda yoktu gerçi şimdi bu durumda olmak garip geliyor insana.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

Valla ben arz basladım lodos oldum cok daha ıyı dostluklar arkadaslıklar var lodoslarda ne bır dıslama nede bır g.bye almama durumuyla karsılasmıstım sen yanlıs dusunuyorsun..ayrıca g.b lere gıremedıgınden oyunu bırakanlar var demıssın bu oyunu bırakanlar ben gıbı artık oyuna para yatırmaktan sıkılan yatırdıgı paranın karsılıgını alamayan oyunculardır.
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Kullanıcı avatarı
CARDINAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen CARDINAL »

QMCERDEMQ yazdı:Diğer sunuculari bilemem lakin Meran sunucusu biteli yaklaşık 1 sene oluyor. Çemberlitaş bölgesi ilk geldiğinde herkes daha önce ilk kez karşılaştığı Derindeki Sır adlı grup bölgesindeki gibi güzel bir heyecan umuduyla oyuna devam etti,fakat gün geçtikçe tabiri caizse oyunda nefes almak dahi parayla oldu. Eşya düşürme konusundaki orantısızlıklar,lag sorunu derken bir bir eksildi oyuncular. İkv yönetimide bunun farkındaki inanılmaz kampanyalar yapıyorlar zararına kapatıyoruz denen şey bu olsa gerek ki ticarete döküldüğünün en güzel kanıtıda bu olur. Sohbet,muhabbet,oyun güzeldi gerek beta gerek 39 gerek derindeki sır döneminde. Sonradan gelen topkapı sarayı ve arz lodos eklentiside tam bir kepazelikten öteye geçememiş görünüyor ki oyunda en azından Meran'da hiç bir hareketlenme olmamış. İnsan özlemiyor değil,senelerimizi verdik sonuçta. Umarım İKV adına hayırlısı olur.

Kesinlikle haklısın...
Since of 2009
Tayfun SELEN
ARMA
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: BeoWulfx

Mesaj gönderen ARMA »

ne yapmaları gerekkı ? :)
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

ARMA yazdı:ne yapmaları gerekkı ? :)

Yanlis bir soru sormusun ne yapmalari gerek dersen yapilcak cok sey varda sorcagin soru bizim ikv tayfasi ne yapr bu konuda olcak ;)
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now

“Genel Sohbet” sayfasına dön