Wrath Of God

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sucqhr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Awesomes

Re: Wrath Of God

Mesaj gönderen Sucqhr »

Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:
*Sucqhr

*WhiStLe Lonca= Awesomes

*wembLey
Kullanıcı avatarı
hortlak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen hortlak »

Bu sunucuda arz lodos eşitleneceğini değil yanına bile yaklaşacanı iddaa edenlere bi tarafımla gülerim :) Bir iki hafta sonra herhangi bir Gb de veya Holde aynı grupta olacağımızdan eminim belki bir kaç kişi arzda kalabilir ama çoğunuz dediğimi yapıcak." Tanrının Gazabı" kısa sürecek gibi görünüyor :)
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Sucqhr yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:
Lonca Adı :Ser Se Ri Sunucu :Sancak Taraf :Arz Kurucusu :XKaTiLxSeRSeRiX Kuruluş :28.12.2012 Seviyesi :32 (%80) Puanı :17.830.107 Sunucu Sıralama :38 Genel Sıralama :0 Üye Sayısı :22/50
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sucqhr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Awesomes

Mesaj gönderen Sucqhr »

byalone38 yazdı:
Sucqhr yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:
Lonca Adı :Ser Se Ri Sunucu :Sancak Taraf :Arz Kurucusu :XKaTiLxSeRSeRiX Kuruluş :28.12.2012 Seviyesi :32 (%80) Puanı :17.830.107 Sunucu Sıralama :38 Genel Sıralama :0 Üye Sayısı :22/50
Gün İçerisinde Oyunda Online değılım ama akşamları gırdıgımde Ser Se Ri loncasını onlıne göremıyorum nedense eskısı gıbı ve şu anda Katılxserseri yanı korkut lodos oldu cunkı arz klanı bitik durumda 2 *3 lonca ıle arz klanında kımse tutunamaz ve bu lonca uye sayısı 25 altı ıse anadolu nefeslerını saymıyorum cunkı cogu yasını almıs ınsanlar ve oyunda fazla onlıne olan bırılerı degıl Oyna başladıgımdan berı arz olan loncalar ve arkasından dagılmalarını gördum kı bu loncada onları sımdıden katıldı Wrath of god loncasından buzamana kadar 2 uye gördum sadece onlarda herhangıbır sekılde oyna renk katmıyor.. :ugeek:
*Sucqhr

*WhiStLe Lonca= Awesomes

*wembLey
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Sucqhr yazdı:
byalone38 yazdı:
Gün İçerisinde Oyunda Online değılım ama akşamları gırdıgımde Ser Se Ri loncasını onlıne göremıyorum nedense eskısı gıbı ve şu anda Katılxserseri yanı korkut lodos oldu cunkı arz klanı bitik durumda 2 *3 lonca ıle arz klanında kımse tutunamaz ve bu lonca uye sayısı 25 altı ıse anadolu nefeslerını saymıyorum cunkı cogu yasını almıs ınsanlar ve oyunda fazla onlıne olan bırılerı degıl Oyna başladıgımdan berı arz olan loncalar ve arkasından dagılmalarını gördum kı bu loncada onları sımdıden katıldı Wrath of god loncasından buzamana kadar 2 uye gördum sadece onlarda herhangıbır sekılde oyna renk katmıyor.. :ugeek:
Online sayısına göre haklısın ama ben neredeyse hergün oyundayım ketipatıyla beraber toz duman oluyo eminönü :D
Göster
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön