Wrath Of God
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Awesomes
Re: Wrath Of God
Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Mahşer
Bu sunucuda arz lodos eşitleneceğini değil yanına bile yaklaşacanı iddaa edenlere bi tarafımla gülerim
Bir iki hafta sonra herhangi bir Gb de veya Holde aynı grupta olacağımızdan eminim belki bir kaç kişi arzda kalabilir ama çoğunuz dediğimi yapıcak." Tanrının Gazabı" kısa sürecek gibi görünüyor 
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Lonca Adı :Ser Se Ri Sunucu :Sancak Taraf :Arz KurucusuSucqhr yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:
Göster

- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Awesomes
Gün İçerisinde Oyunda Online değılım ama akşamları gırdıgımde Ser Se Ri loncasını onlıne göremıyorum nedense eskısı gıbı ve şu anda Katılxserseri yanı korkut lodos oldu cunkı arz klanı bitik durumda 2 *3 lonca ıle arz klanında kımse tutunamaz ve bu lonca uye sayısı 25 altı ıse anadolu nefeslerını saymıyorum cunkı cogu yasını almıs ınsanlar ve oyunda fazla onlıne olan bırılerı degıl Oyna başladıgımdan berı arz olan loncalar ve arkasından dagılmalarını gördum kı bu loncada onları sımdıden katıldı Wrath of god loncasından buzamana kadar 2 uye gördum sadece onlarda herhangıbır sekılde oyna renk katmıyor.. :ugeek:byalone38 yazdı:Lonca Adı :Ser Se Ri Sunucu :Sancak Taraf :Arz KurucusuSucqhr yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:KaTiLxSeRSeRiX Kuruluş :28.12.2012 Seviyesi :32 (%80) Puanı :17.830.107 Sunucu Sıralama :38 Genel Sıralama :0 Üye Sayısı :22/50
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Online sayısına göre haklısın ama ben neredeyse hergün oyundayım ketipatıyla beraber toz duman oluyo eminönüSucqhr yazdı:Gün İçerisinde Oyunda Online değılım ama akşamları gırdıgımde Ser Se Ri loncasını onlıne göremıyorum nedense eskısı gıbı ve şu anda Katılxserseri yanı korkut lodos oldu cunkı arz klanı bitik durumda 2 *3 lonca ıle arz klanında kımse tutunamaz ve bu lonca uye sayısı 25 altı ıse anadolu nefeslerını saymıyorum cunkı cogu yasını almıs ınsanlar ve oyunda fazla onlıne olan bırılerı degıl Oyna başladıgımdan berı arz olan loncalar ve arkasından dagılmalarını gördum kı bu loncada onları sımdıden katıldı Wrath of god loncasından buzamana kadar 2 uye gördum sadece onlarda herhangıbır sekılde oyna renk katmıyor.. :ugeek:byalone38 yazdı:Lonca Adı :Ser Se Ri Sunucu :Sancak Taraf :Arz KurucusuSucqhr yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Ama Tahmınen Fazla Tutunamıcaksınız Arzlarda Ve Dağılacaksınız Bi Aralar Ser seri ler vardı sımdı 2 3 Kişi Kaldılar İnşallah Sizde Öyle Olmazsınız Ve Komutanda Yol Kesmemenız Dileğiyle Tekrar Hayırlı Olsun. :ugeek:KaTiLxSeRSeRiX Kuruluş :28.12.2012 Seviyesi :32 (%80) Puanı :17.830.107 Sunucu Sıralama :38 Genel Sıralama :0 Üye Sayısı :22/50
Göster