Laptop'da kritik hata sorunu
Re: Laptop'da kritik hata sorunu
Sorunu tam anlamadım ama masaüstündeki launcher kısayolun sağ mause ile tıkla özelliklerine gir orda normal yazan yere tam yap öyle çalıştır.

A R Z L O D O S
Masaüstü çözürnlüğünden yüksekte bir çözünürlükte oyunu çalıştıryorsun.
Masa üstündeki çöznürlük örnek.
1024*768 ayarlar bolumunde 1024*768 den büyük bir çönürlük ile oyuna giirş yaptıgında o hatayı alırsın.
Oyun normal kurulurken 1024*768 olarak ayar otomatik gelir çöznürlüğünle oyun yaarın esit oldugunu dikkat et.
bazı lcdler hd dir ve 1024*768 olarak 1366*600 seklinde görüleblir önce masaüstündeki çözünürlüğün tam oalrak ne.
Kritik hatanın nedeni Masaüstündeki moddan daha yüksek modda çalıştırdıgında alırsın.
Masaüstünden daha küçük bir modda çalıştırdıgında ise aşagı atar.
Sen önce msaüstündeki ile ayarlardakini aynı yap.
1336*768 ise masaüstün oyunda 1336*768 ise bir sorun olmaması lazım.
Masa üstündeki çöznürlük örnek.
1024*768 ayarlar bolumunde 1024*768 den büyük bir çönürlük ile oyuna giirş yaptıgında o hatayı alırsın.
Oyun normal kurulurken 1024*768 olarak ayar otomatik gelir çöznürlüğünle oyun yaarın esit oldugunu dikkat et.
bazı lcdler hd dir ve 1024*768 olarak 1366*600 seklinde görüleblir önce masaüstündeki çözünürlüğün tam oalrak ne.
Kritik hatanın nedeni Masaüstündeki moddan daha yüksek modda çalıştırdıgında alırsın.
Masaüstünden daha küçük bir modda çalıştırdıgında ise aşagı atar.
Sen önce msaüstündeki ile ayarlardakini aynı yap.
1336*768 ise masaüstün oyunda 1336*768 ise bir sorun olmaması lazım.
A R Z L O D O S
pref_launch_prefs bu dosyayı silsene arkdaş salt okunur oalrak makinende sen bunu sil sonra yukardakileri yap da..kingdemon yazdı:işlemci i5 sorun çıkmaması lazım ama zaten pref_launch_prefs dosyasındaçözünürlük 1024x768 görünüyor yine açılmıyor bi yardım edin çözün şu sorunu ya çözünürlğü en küçüğe düşürüyorum yine açılmıyor..
1336*768 ise pref_launch_prefs bu dosya 1024*768 olmaz olursa bu dosya yazılamdıgından 1024*768 oalrak gözükür bu dosyayı elinle sil da.
Masaüstün 1336*768 mi senin Oyunu açtın ayarlardanda 1336*768 mi yaptın. ama oyun açılamdı.
Neden açılmaz çünkü salt olunur dosya var pref_launch_prefs bu dosya salt okunur oldugu için buna yazamıyor sil bu dosyyayı yeniden dene.
Başlangıçta 1336*768 ile giriş yaaprsan burda 1024*768 görmen imkansız.

Simdi işin özünü soylemek gerekirse yukardaki modlar ile giriş yaptıgıda bu ayarlar pref_launch.prefs dıosyaına yazılır.
ve oyuna o ayarlar ile giriş yaapr eğer sayet bu dosyayı özelliklerinden saft okunur yaaprsan yukardaki modları ne yaaprsan yap dosyaya yazamıyacagından o dısyadaki ayarları baz alacak seninkide saft okunur oldugu için sen her moda alıyorum ama kritik alıyorum diyorsun sadece 1024*768 kayıtlı oldugundan oyunuda yarım oynuyorum diyorsan bu dosyayı silersen yuakrdaki modlardan uygun olanını seçtiğinde bu dosyaya uygun olan mod kaydeilecektir.
Yani kısaca bu dosyayı değişmek yerine sildiğinde ayarların sıfırlanır ve gözüne hitap eden ekran ayarı ile oyuna girersin.
seninki salf okunur oldugundan ve değiştirmek isteidğinden değiştirmedini fark etmişindir. Sil otomatik oalrak kendisi yeniden oluşturacaktır.
Doğru ayarlarla oyuna giriş yaaprsın bir sorun gözükmüyor sende sadece elvelden unutmuş oldugun bir salf okunur dosya kalmış yada bir başka pcden direk kopyala ile aldıgındanda olablir.
Dosyayı sil ..
A R Z L O D O S
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Aslan Team
ARZLODOS SEN BU DURUMU ÇÖZERSİN GİBİME GELİYOR 1366X768 ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHİBİM DEDİĞİNİ YAPACAĞIM EĞER ÇALIŞMAZSA YİNE YAZARIM BAŞKA Bİ YOLLA ÇÖZME İMKANIM VARSA SEVİNİRİM...
kingdemon yazdı:olmuyor arkadaş ya
http://www.yukletr.com/download.php?fil ... 779eaa0c16
bunu o dosyanın üstüne kopyala oyuna gir unutmadan yapman gereken

Salt okunur oldugundan emin ol.
Bunu bir dene sonra hata neyde anlıyalım
C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base
Klosrüne kopyala klsore gel salt okunur oldugundan emin ol.
A R Z L O D O S
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

yinr aynı kardeşim valla artık sinirleniyorum çok iyi özelkler var yinede çalıştırmıyor önceden açılırken resim çıkıyordu karakterler açılmıyordu smdi sifreyi giriyorum enter'a basar basmaz atıyor kritik hatayı
Masaüstünü çöznürlüğü değiştir 1024*768 olarak denedinmi hiçkingdemon yazdı:yinr aynı kardeşim valla artık sinirleniyorum çok iyi özelkler var yinede çalıştırmıyor önceden açılırken resim çıkıyordu karakterler açılmıyordu smdi sifreyi giriyorum enter'a basar basmaz atıyor kritik hatayı
hani sorun çöznürlüklede ilgli olmayablir bir oyuna gir sonra bakalım
Masaüstünü değiştir 1024*768 oalrak sonra oyuna gir.
A R Z L O D O S
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

o da olmadı kardeşim valla ne dediysen yaptım bi türlü olmadı neyse ikv oynayamıyacakmısız anladım ben :?
Ok pencereden atmayı dene belki insafa gelirde çalısır. Garip bir versiyon oldu bu simdi bağlanam pcne yapam diyecem oda ücrete tabiikingdemon yazdı:o da olmadı kardeşim valla ne dediysen yaptım bi türlü olmadı neyse ikv oynayamıyacakmısız anladım ben :?
A R Z L O D O S