Geçmiş olsun Miko Böyle Hatalar Böyle adamlar Olduğu sürece Çok Kişi mağdur olacak Benım bırakmamda yaklaşıyor artıkın. Her şerde Bi Hayır Varmış en hayırlısı neyse o olsun kardeşim tekrar geçmiş olsun.
Her söze inanmamak gerek artık . . . buda bir gerçek !
- YusuFBaylaN
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: E Ko L
Re: Her söze inanmamak gerek artık . . . buda bir gerçek !
ZeTHRI >>Kıyamet asa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Symbol Of Justice
eyw yusufum bende bırakmayı düşünüyorum alamaz isem eski arkadaşların hatırına duruyoruz....
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
Troyxpunisher o foruma koyulan fotograf kanıt amacı şu tılsım'n bizim olup olmamasında değil ofansif dövüşme 2 ( 3 ) olan tılsımlar yani 3 . seviye tılsımlar aktarılmıyor diye belirtilen tılsım aktarılıyor bu onun kanıtı hızsızlık kanıt'ı değil şunuda unutmadan belirtiyim çok iddaalısın yalnız o tılsım'ı karakterin'i satsan üretemessin neyse hani bir söz vardır çok konuşan boş konuşur farkın yok.
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Açıkçası bende önce PUNISHER gibi fotoğrafa anlam veremedim.
Fakat tılsımının çalınmış olması çok can sıkıcı bir durum. Oyundaki en uğraştırıcı tılsımlardan bir tanesi. Ben de Ofans III tılsımının aktarılıp aktarılmadığına dair desteğe sormuştum. Şuan hata sonucu aktarıma açık olduğu, fakat kısa birsüre aktarıma kapatılacağı yazıyordu. Bu nedenle yönetimin bu süre zarfı içinde zarara uğrayan kişileri mağdur bırakmaması gerekir.
Fakat tılsımının çalınmış olması çok can sıkıcı bir durum. Oyundaki en uğraştırıcı tılsımlardan bir tanesi. Ben de Ofans III tılsımının aktarılıp aktarılmadığına dair desteğe sormuştum. Şuan hata sonucu aktarıma açık olduğu, fakat kısa birsüre aktarıma kapatılacağı yazıyordu. Bu nedenle yönetimin bu süre zarfı içinde zarara uğrayan kişileri mağdur bırakmaması gerekir.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
XxXMIKAILXxX yazdı:Troyxpunisher o foruma koyulan fotograf kanıt amacı şu tılsım'n bizim olup olmamasında değil ofansif dövüşme 2 ( 3 ) olan tılsımlar yani 3 . seviye tılsımlar aktarılmıyor diye belirtilen tılsım aktarılıyor bu onun kanıtı hızsızlık kanıt'ı değil şunuda unutmadan belirtiyim çok iddaalısın yalnız o tılsım'ı karakterin'i satsan üretemessin neyse hani bir söz vardır çok konuşan boş konuşur farkın yok.
ilk sayfaya gidersen dilediğim özürü görebilirsin.Madem ki olaya farklı bir değer kattın emin ol ki eğer canım isterse önümüzdeki yarım saat içerisinde ofans III'den 2 adet basabilirim.Paramın bolluğunu tanıyanlar bilir
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
TRoyxpunisher yazdı:XxXMIKAILXxX yazdı:Troyxpunisher o foruma koyulan fotograf kanıt amacı şu tılsım'n bizim olup olmamasında değil ofansif dövüşme 2 ( 3 ) olan tılsımlar yani 3 . seviye tılsımlar aktarılmıyor diye belirtilen tılsım aktarılıyor bu onun kanıtı hızsızlık kanıt'ı değil şunuda unutmadan belirtiyim çok iddaalısın yalnız o tılsım'ı karakterin'i satsan üretemessin neyse hani bir söz vardır çok konuşan boş konuşur farkın yok.
ilk sayfaya gidersen dilediğim özürü görebilirsin.Madem ki olaya farklı bir değer kattın emin ol ki eğer canım isterse önümüzdeki yarım saat içerisinde ofans III'den 2 adet basabilirim.Paramın bolluğunu tanıyanlar bilir![]()
Ege,
Arkadaşımızın Emekleri Çalınmış. İsyanıda Yönetime. Bence Hiç Tartışma Çıkartma. Zaten Adamın Moralleri Bozuktur.Senden Anlayış Bekliyorum.
Keyifli Forumlar Kardeşim.
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
bu arada her yorum'u yapan mikail değil basabilirim deme bas bence ki herkes görsün hava atmakla olmuyor hemde yarım saat içerisinde kendin'i aşmayı becer ilk önce bir gün başın'a gelince anlarsın kendi düşen aglamaz misali neyse ugraşmaya deger bile değilsin bu arada tılsım'ı aldım haber'n olsun yapamıyacagın şeyler bunlar yönetim'n bu işte olan hatasını düzeltiyoruz burada bu oradan boş boş konuşuyor kendini bir an forum yetkilisi zannetti .
- XxXMIKAILXxX
- Salgın Koruyucusu
Atabey kardeşim işte bizimde amacımız bu zaten olan hatayı düzeltmek ve o hata biri magdur olmadıgı halde düzelmez yemeğ'i bilirler sadece iş yok onun için düşmeyin diye çabalıyoruz hata olmamış olsa gerek yok diger itemler'e tek amaç o tılsım aktarılması neler'e mal oluyor .
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
bırakın tılsımı önemli olan kalbinizdeki tılsım onu öldürmeyin siz
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
batuhan bi gitbatuhannnn yazdı:bırakın tılsımı önemli olan kalbinizdeki tılsım onu öldürmeyin siz