Yeniçerixdadawa ws Meran Yaratıkları
Re: Yeniçerixdadawa ws Meran Yaratıkları
reklam vermiş olmayım ama şuanda kapalı profilimdede var site adresim dmera.net orada bi sayfa açıcam ama önce bi ashab-ı kehf üreteyim 4 yonca kaldı kimse satmıo deli oldum şimdide başlıcam upload etmeye videoyu

________________________________________________________________________________
koymayı düşünmüyordum ama sen istedin diye koyuyorum yeni bir konu açmaya gerek yok şimdilik diğer yaratıkları kesince çekerim videoyu koyarım şimdilik bunlarla idare et
...İyi Seyirler Dilerim...
...İyi Seyirler Dilerim...

________________________________________________________________________________
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
sağol kardeşim zaten ben bu videolari bazi akillilar için istiyorum şifaci kötü diyenler için şifacilar ben ce istese her yaratiği keser tek kesemilirler çünkü onlar şifa basma özelliği var diyelimki çevriye sultani keşmissin bi şavaşçi veya büyücü onu iksirle bile kesemez ama şifaci kese bilir ve şifacilarin yetenekleri çok süper paylaşim için de teşekkürler
rica ederim kardeşim bnmde amacım buydu bizim sunucuda öğrendiler göreve savaşcımı bnmi deyince beni seçiolar 

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
ilk videodaki şarkı adını alsam :d
tabiii ne demek
Viva Forever - Spice Girls
eklemeyi unuttum bi klibinide izleyin çok farklı bişi olmuş ama çocukca
Viva Forever - Spice Girls
eklemeyi unuttum bi klibinide izleyin çok farklı bişi olmuş ama çocukca

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
kardeşim sen oyunda bi iyilik yapmak istesen tek gidip çeviryeyi kesersin çevriyeyi görevi olan her adam görevi yapmak için çok bekler sen se tek kesiyon ben 2 çarimlada çevriye sıkıntısı yaşadiğim için zaman buldukça mağraya giderim yardim ederim belki ben sancağa geçersem geçmeyide düşünüyorum bana bi kiyak yaparsin
taaa kuklacidan gelmiş bu herif diye
gelirsen yaparız tabiki ama kuklacıdan ayrılma sancak sunucusundan sunucu olmaz her şeyin kıylığı var dostluk ortamı eskiden süper bişeydi sırf sohbet için oyuna girerdim şimdi öyle deil artık kızlarla dostluk kuruorum saolsunlar seviolar erkeklerden bi yarar gelmio hepsi bncil olmuş

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
kardeşim inşallah ashab-ı kehfi üretmişindir eğer yonca bulamadiysan SilverFoxClass da vardir ona sor bi istersen
son 1 kaldı usta onuda bugün bulurum yada çekerim ondan sonra sağlam bir kaç grub kurarım şu ezik kadimi keser 2 pençe alırım üretirim ama realden sorunlarım var artık fazla oyunda online olmucam bazılarına derslerini verip dilini kopartıcam sonrada beni küçümseyenler var onlarıda yerin dibine sokucam ondan sonra hayde eyw ikv oyuncualrı yolunuz açık olsun