Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım..
Sende ne var ne yok
Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben.. (Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu )
turna yazdı:disiceza-turna-katreimatem
Kimleri görüyoruz..
Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak ) Anarcy çarını kastığım günleri unutmadım Azizle. Ayrıca Azizden benm deil senin haberin olması lazm ) Burak ? çar adıyla sölesen daha iyi isimler pek aklımda deilde. )
Vandervaart yazdı:
Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak ) Anarcy çarını kastığım günleri unutmadım Azizle. Ayrıca Azizden benm deil senin haberin olması lazm ) Burak ? çar adıyla sölesen daha iyi isimler pek aklımda deilde. )
Untmadım seni kardeşim )
Morduman Burak.. Aziz'le görüşemiyoruz ya, en son bir arkadaşı ile birlikte eve mini bir stüdyo kurup ufak çaplı rap yaptıklarını duymuştum. Küçükkende böyleydi
Dediğin gibi...
Vandervaart yazdı:Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak )
Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım..
Sende ne var ne yok
Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben.. (Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu )
turna yazdı:disiceza-turna-katreimatem
Kimleri görüyoruz..
burak'a ulaşabilen varsa bana da pm atarsa sevinirim en son evlenecekti ben hep buralardayım
Burak Diye Kastettğiniz Şeref Yoksunu Arkadaş xBxUxRxAxKx veya Morduman ise 6-7 ay önce Askere Gitmiş Çarlarınıda Satmış
Çarlarını Satın alan kişi Sonxgüven midir her ne haltsa o dur Belki O Size gerekli İletişim Adreslerini Verir.
Eğer Ulaşırsanızda -Tsk Fatihin Senin Hakkında Derin düşünceleri Varmış Dersiniz.
Ben çarları falan kimseye satmadım dönene kadar emanet olsun diye verdim birine fakat ne oldu ne bitti bilmiyorum derin düşüncelerini de anlayabiliyorum fatih Haksızsın demiycem girersen mesajlarına bak ulaş bana anlatayım