HALA AYNI İKV

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: HALA AYNI İKV

Mesaj gönderen Vandervaart »

Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım.. :)

Sende ne var ne yok :)

Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben.. :) (Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu :) )

turna yazdı:disiceza-turna-katreimatem

Kimleri görüyoruz.. :P
Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak =)) Anarcy çarını kastığım günleri unutmadım Azizle. Ayrıca Azizden benm deil senin haberin olması lazm =)) Burak ? çar adıyla sölesen daha iyi isimler pek aklımda deilde. =))

Untmadım seni kardeşim =))
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Vandervaart yazdı: Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak =)) Anarcy çarını kastığım günleri unutmadım Azizle. Ayrıca Azizden benm deil senin haberin olması lazm =)) Burak ? çar adıyla sölesen daha iyi isimler pek aklımda deilde. =))

Untmadım seni kardeşim =))
Morduman Burak.. :) Aziz'le görüşemiyoruz ya, en son bir arkadaşı ile birlikte eve mini bir stüdyo kurup ufak çaplı rap yaptıklarını duymuştum. Küçükkende böyleydi :)

Dediğin gibi...

Vandervaart yazdı:Ünalım eski İKV olsada yine beraber olsak =))
./kederlen :)
ResimResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Morduman hımm bilmiorm açıkçasıda merakta etmiorm Ünalım =)) Ben topçu oda popçu olmuş Ünalım =)) Sende ikisinden birini tercih et artık =))

Boş hayaller =))
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Ben yolumu çizdim kardeşim.. Buralara 2 yorum atmaya uğruyorum sadece :)
ResimResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

En doğrusu ve iyisi bu zaten =))
ARMA
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: BeoWulfx

Mesaj gönderen ARMA »

TANINIYORSUN PAŞAM :) EYW
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

DuMaNisTT yazdı:
turna yazdı:
Respected yazdı:Can'cım sana baktıkça İKV'ye başladığım günler geliyor aklıma.. Aziz'den haber alabiliyor musun ? Burak işsizinin akibetini de sormalıyım sanırım.. :)

Sende ne var ne yok :)

Sürekli isim değiştirdim o yüzden belirteyim Ünal ben.. :) (Aslında çok da fazla sayılmaz ama uzun süredir görüşmediğimiz için böyle oldu :) )

turna yazdı:disiceza-turna-katreimatem

Kimleri görüyoruz.. :P
burak'a ulaşabilen varsa bana da pm atarsa sevinirim en son evlenecekti :) ben hep buralardayım :)
Burak Diye Kastettğiniz :) Şeref Yoksunu Arkadaş xBxUxRxAxKx veya Morduman ise 6-7 ay önce Askere Gitmiş Çarlarınıda Satmış :)
Çarlarını Satın alan kişi Sonxgüven midir her ne haltsa o dur :) Belki O Size gerekli İletişim Adreslerini Verir.
Eğer Ulaşırsanızda -Tsk Fatihin Senin Hakkında Derin düşünceleri Varmış Dersiniz. :)
Ben çarları falan kimseye satmadım dönene kadar emanet olsun diye verdim birine fakat ne oldu ne bitti bilmiyorum derin düşüncelerini de anlayabiliyorum fatih :D Haksızsın demiycem girersen mesajlarına bak ulaş bana anlatayım
ResimResim
Todorov
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Todorov »

Vandervaart kardesım aleykum selam arada bır oyuna ve foruma gırıyorum ınan konunu ılk defa goruyorum.Oyun 2007-2008 gıbı hıc degıl o zamanlar sende bılırsın nese vardı.LAZURI loncasında baskandın yanlıs hatırlamıyorsam uyelerıne eger ulasabılıyorsan selamlarımı ılet manset rassa ıvan shun
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

Todorov yazdı:Vandervaart kardesım aleykum selam arada bır oyuna ve foruma gırıyorum ınan konunu ılk defa goruyorum.Oyun 2007-2008 gıbı hıc degıl o zamanlar sende bılırsın nese vardı.LAZURI loncasında baskandın yanlıs hatırlamıyorsam uyelerıne eger ulasabılıyorsan selamlarımı ılet manset rassa ıvan shun
Rassa naber, nasılsın, neydi eski günler değil mi, kurtadmin den selam olsun sana.... :)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

ARMA yazdı:TANINIYORSUN PAŞAM :) EYW
Eyvllah saolasn =))

“Genel Sohbet” sayfasına dön