Ceza.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ceza.

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

HaNdSoMe yazdı:Elde kalan sınırlı oyuncuları oyunda tutma çabası.
Zamanında forum kurallarının çok sınırlı olduğu ,bir forum hesabından 20. 30. kez küfür edildiği halde kapatılmayıp ceza verildiği, benim yönetime ilk hakaretimde 14 günü anında aldığım bir sistem.İKV 'de bir loncanın sohbetinde Vallaha aynen şu tabir geçti.
+Susturma almışım.
-Ne zaman?
+Dün.
-Eh be! Aldığın an söyleseydin arardım arkadaşı.

Torpil ,adam kayırma olacak.Bunlar zaten engellenemez şeyler fakat dozajı arttı.Zamanında bu oyun çok gördü.Ülke değerlerine hakaret edenin ceza almadığı ona laf edenlerin anında aldığı.Kimse inkar edemez.Forumda hiç yoksa bunla alakalı 50+ konu açıldı.
Yapmayın, yazıktır.Bunca oyuncunun FELAKET şekilde hakkı yenildi birçok olaydan.Artık bir dur deyin "
Torpil işi hep var bunu söylüyorum. Ama her zaman konularım siliniyor :)
Kullanıcı avatarı
brack33
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: GuardianS of Istanbul

Mesaj gönderen brack33 »

Öncelikler Selamlar,
Arkadaşlarıma katılıyorum.Küfür eden aciz insanın düşüncesi şu "ya zaten 3 gün veriyorlar diğer hesaplarim ile oynarım"
Bir kere siz empati yapmayı bilmiyorsunuz.Zamanında kendimi blok attırmak için Gm nin birisine sordum " Sana ana avrat küfür etsem blok verir misin" dedim.Cevabı biliyorsunuz :) Tamam siz de oyuncu kaybetmek istemiyorsunuz ama biraz daha katı cezalar olsun ki küfür etmeden önce çekinsin düşünsün bir.Ben üniversite de labratuvarda operim.İçerde kurallara uymayanlara ceza veriliyor.3 gün-7-1ay- üniversiteyi bitirene kadar labratuvarları kullanamama.Sizde oyuncunun bir kaç tane cezasından sonra Ip sine blok koysanız ne diğer hesaplar ile girebilir ne de küfür edebilir.Şu oyunda hemen hemen herkes de 3 5 tane ayrı hesap vardır.O yüzden belli bir cezadan sonra mesela 3.susturma aldıktan sonra Ip blok verilebilir.

İyi Forumlar.
IxFRAUSONTACKxI

Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
xHanzo2x
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xHanzo2x »

bu ammına kodumun yönetimi böyle.sikik herifler.hadiyin benide 3 gün susturun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön