SİZCE NE YAPMALIYIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: SİZCE NE YAPMALIYIM

Mesaj gönderen berkancetin »

vengeance yazdı:yorumlarınız doğrultusunda savaşçıya yöneleceğim fakat sığınağa migrata tank alan yok kendin kursan bile çıkıyorlar gruptan.1 adet evo takım var sadece ve çembere girme görevide açık. Taş kanat zırh üretmelimiyim ?
Başlarda sığınak ve migrata girmek zordur.Almazlar kolay kolay ,tanımıyorlarsa.Ama bu evreyi atlattıktan sonra kısa sürede dizersin üstünü.Gerekli direnç itemleri alıp çembere başlarsın.Bana göre taş zırh üretme.Evo seti tamamla önce.Ama hepsinden önemlisi çevre edin.Arkadaş ortamı yap.Durumun müsaitse lonca lisansı alıp bir loncaya gir.İşini kolaylaştırır.Benim izlediğim yol böyleydi.Bol şans
xaLpTuRkx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Pir İ Reis

Mesaj gönderen xaLpTuRkx »

Var olan enerjini savaşcını tank yapıp ona kullanmanda faydavar buyucu karakterine ejderini ürettiğinde neredeyse çt hariç bütün bölge gurublarına rahatca girersin. Tabi yine de bu senin savaşın senin kararın senin için en doru olandır.
Pir İ Reis
xaLpTuRkx
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

xaLpTuRkx yazdı:Var olan enerjini savaşcını tank yapıp ona kullanmanda faydavar buyucu karakterine ejderini ürettiğinde neredeyse çt hariç bütün bölge gurublarına rahatca girersin. Tabi yine de bu senin savaşın senin kararın senin için en doru olandır.

Ejderliler çt de grup bulamıyor gaffar için belirtmeden geçmiyim
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen fbes1907 »

öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben iyi oyuncuyum diyosan çabuk kavrarım dersen savaşcı gir sığınak ve migrata savaşcı almıolar diyen arkadaşlarada şunu söyliycem ben yıldırım 2 ile kenan migrat atıyorum ama gruba anlatamıyorum yeni tılsım sisteminde tank sığınakda ve migratta kesinlikle şart tek seferde 4 slot alabilirsin tank varsa ve pluslu savaşcı artırıcı olmadan çok rahat takılarını zırhlarını çemberli setini 10 günde dizer benim 3 arkadaşım 7 günde savaşcıyı full+full lediler çarda sadece plus vardı ama içerde hata yaparsan gruplar kesemesse senin yüzünden gaffarı gbmx v.s seni bi daha almazlar şahsen sen olsan sende işi bilmeyen tankla girmessin en çok dikkat gerektiren çar savaşcı tank dır tek hatanla grup yatar.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Şifacım ana karakterimdir.Gb için konuşacak olursam ,grup bölgelerine girildiğinde büyücülerden biri hata yapsa dahi telafisi olabiliyor.Bb kaçarsa başkası yapar , 3 5 sn beklersin olur.Toparlanır bir şekilde.Grubu götüren tanktır bana göre.Şifacı ona destektir.
Şans oranı mevzusu var ki doğruluğu aşikar.Ayrıca istersen full kıyamet büyücün olsun o sırada 5 kişi oturup 2 saat tank arayabiliyor ki kendi sunucumda her gün örneklerini görüyorum.
Kendim savaşçıdan hiç anlamam , yapamıyorum oynayamıyorum.Eşya konusuna değinmişsin evo tek takım var demişsin.
Benim savascım x ve gaffar görevini ofans olarak yaparken şansına taş eld ve ayak dusmustu.evo kolye yuzuk ve ışık zırh takıp , farabi pant , farabi shen ceket , farabi shen silah , gözluk m2.5 element koruyucu.Eşyaları böyle , fikir olsun diye söyliyeyim dedim.Bi de tılsımlar var tabi.yaklaşık 2b civarı arttıran enerji bonusunu 4.50 kat çarpan bi tılsım var.Onu da edinirsen eşya sorunun ortadan kalkar.Önemli olan zırh kısmını tamamlamaktır zaten direncler bir şekilde halloluyor.
Kendini miğrat ve sığınakta dene , çevre işi tamamen şahsiyetle alakalı bir mevzu.
Bol şanslar iyi oyunlar. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön