Beyaz köşk istiklal loncasından meteorit 1
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Alımım Yok
Re: Beyaz köşk istiklal loncasından meteorit 1
tek karakterime 3 tane sw3 tılsım ürettim bilsem bende videoya alırdım (eö) :geek:
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ 
- Xumutumutx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Lonca
hayırlı olsun kardeşim güzel tılsım
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
Tebrikler o tılsım gerçekten çok can yakacak gibi geliyor bana yıldırım 2 den daha çok.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- MonarChyOfRoSeS
- Salgın Koruyucusu
Yahu nedir sizdeki bu eleştirme olayı forum boş zaten o kadar uğraştım ürettim video çektim bir hayırlı olsun yazacaksınız onuda yazmıyorsanız yorum filan atmayınVerderVeremem yazdı:tek karakterime 3 tane sw3 tılsım ürettim bilsem bende videoya alırdım (eö) :geek:
Akşam baya bi Tilki Kudretlendiren İksir üreteceğim videoya çekeyim bari :twisted:
Eleştirenler hoşuna gitmiyor tabi. Sen bu tılsımla ilgili denemeler yapıp paylaşsaydın olumlu eleştiriler alırdın. Senin yaptığın tamamen hava atmak olmuş. Bunun da pek hoş görüleceğini düşünme.
Eleştirenler hoşuna gitmiyor tabi. Sen bu tılsımla ilgili denemeler yapıp paylaşsaydın olumlu eleştiriler alırdın. Senin yaptığın tamamen hava atmak olmuş. Bunun da pek hoş görüleceğini düşünme.
-
- FareAdam Düşmanı
hayrlı olsn
beyazköşkün ilk meteort 1 ini crash dan ugur abi üretti
sizde doru seçim yapmışsınz çt de kesm yaparken cok cok fark edio meteort 1 hyrlı olsn tkrardan
beyazköşkün ilk meteort 1 ini crash dan ugur abi üretti
sizde doru seçim yapmışsınz çt de kesm yaparken cok cok fark edio meteort 1 hyrlı olsn tkrardan
CoOoLMaN 
- MonarChyOfRoSeS
- Salgın Koruyucusu
600m'lik hava ürettim,denemeleride çekip bu konu altında koyabilirimCloutier yazdı:Akşam baya bi Tilki Kudretlendiren İksir üreteceğim videoya çekeyim bari :twisted:
- TYPHONXRihannaa
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: Ay Güneş
kıskanabilirsiniz bu sizde hiç olmıcak birşeyde olmayabilir sunucuda ilk sen üretiyorsan bunu yayınlıcaksın madem begenmedın o zaman yorum atmıcaksın hayırlı olsun şükrü kardeşim
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
bu tılsımı üğreten 10'larca kişi var acıcaksan sunucunun kanalında ac madem. Her üğreten koyarsa vay halimize.