Dosya yüklenmeme hatası.
Re: Dosya yüklenmeme hatası.
ŞAAKAMI BU ????????? OLDU YEMİN EDERİM OLDU İNANAMIYORUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA İMKANSIZ BİŞEY BU YA NASIL OLDU ANLAMADIM DEDİKLERİNİ HEPSİNİ YAPTIM BİRDEN PACK ATMAYA BASLADI 26 TANE DOSYA YÜKLEMEYE BASLADI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA
YEMİN EDERİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
Demeki neymiş her şeyi denmeden önce arzlodos bir soracakmıssın :mrgreen:BatumPOS yazdı:ŞAAKAMI BU ????????? OLDU YEMİN EDERİM OLDU İNANAMIYORUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA İMKANSIZ BİŞEY BU YA NASIL OLDU ANLAMADIM DEDİKLERİNİ HEPSİNİ YAPTIM BİRDEN PACK ATMAYA BASLADI 26 TANE DOSYA YÜKLEMEYE BASLADI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YAYEMİN EDERİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Selam batum. Açabildin fakat 3-4 saat sonra oyuna tekrar girebilirsen buraya yaz lütfen. Geçici bir çözüm bu.
ARZLODOS meselesine gelince, gerçekten bilgili ve kendini ifşa etmeyen bir arkadaş, takdir ediyorum
/color])
ARZLODOS meselesine gelince, gerçekten bilgili ve kendini ifşa etmeyen bir arkadaş, takdir ediyorum
FurkanMert yazdı:Selam batum. Açabildin fakat 3-4 saat sonra oyuna tekrar girebilirsen buraya yaz lütfen. Geçici bir çözüm bu.
ARZLODOS meselesine gelince, gerçekten bilgili ve kendini ifşa etmeyen bir arkadaş, takdir ediyorum/color])
O verdiğim kalıcı olması lazım çakışmaları tempte kalan atıklardan etkilenmemesi ve bilmeden salt okunur dosyaların devre dışı kalmasıdın.
A R Z L O D O S
KALICI ZATEN HİÇBİR SORUN YOK 
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!