Epe
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Epe
Liseye geçtiğinde notları 45'e tamamlama Üniversitede Finallerde türlü derdine giriceksin alış şimdiden yeğenim :mrgreen:YineLokal yazdı:Takdir alamayanlar utansın.Bloodmage yazdı:Cok komiksin kardeşYineLokal yazdı:Ben şimdi not ortalamasını 90 yaptım takdir aldım oda sayılır mı ?KUZEYFIRTINASI yazdı:Adı üstünde Sobee nin takdiri epe. Almanız için takdir kazanmanız gerekir diye düşünüyorum.![]()
Tamam vurmayın.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Epe
Lisedeyim zaten.VatanKIRIM yazdı:Liseye geçtiğinde notları 45'e tamamlama Üniversitede Finallerde türlü derdine giriceksin alış şimdiden yeğenim :mrgreen:YineLokal yazdı:Takdir alamayanlar utansın.Bloodmage yazdı:Cok komiksin kardeşYineLokal yazdı:Ben şimdi not ortalamasını 90 yaptım takdir aldım oda sayılır mı ?KUZEYFIRTINASI yazdı:Adı üstünde Sobee nin takdiri epe. Almanız için takdir kazanmanız gerekir diye düşünüyorum.![]()
Tamam vurmayın.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Epe Yatağan sıkıntı değil de Buluşma Hatırasının Bayan olanı... :S
- Hovvarda
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Güneş
Beyazköşkte alma ihtimalim var mıosmanali yazdı:Epe ve buluşma set isteyenler Eminönü sunucusundan bana ulaşabilirsiniz oyun parası da olur başka türlüde
[color=#40BFBF][/color]Barış istiyorsan; Kavgaya hazır olacaksın :D
- Hovvarda
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Güneş
Beyazköşkte bulabilirmisin?osmanali yazdı:Epe ve buluşma set isteyenler Eminönü sunucusundan bana ulaşabilirsiniz oyun parası da olur başka türlüde
[color=#40BFBF][/color]Barış istiyorsan; Kavgaya hazır olacaksın :D
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
"Önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak" şeklinde espri yapsam bana kızan olmaz herhaldeKUZEYFIRTINASI yazdı:Adı üstünde Sobee nin takdiri epe. Almanız için takdir kazanmanız gerekir diye düşünüyorum.
tam onu yapcaktımWanker yazdı:"Önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak" şeklinde espri yapsam bana kızan olmaz herhaldeKUZEYFIRTINASI yazdı:Adı üstünde Sobee nin takdiri epe. Almanız için takdir kazanmanız gerekir diye düşünüyorum.
Önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak gençler böyle boş işlerle uğraşmayın sizi doğru yola davet ediyorum
İşte buna sesli güldüm :lol: :lol: :lol:Wanker yazdı:"Önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak" şeklinde espri yapsam bana kızan olmaz herhalde
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Dehamustafa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Konuyu bulandırmadan ufak bir cevap yazmak istiyorum eğer oyunda erkek buluşma seti almak isteyen arkadaşlarımız var ise bana eminönü sunucusunda /f Dehamustafa olarak günün her saati ulaşabilir görüşebilirsiniz farklı sunuculara gitme olanağım vardır.
:idea:
:idea:
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.
Deham
Dehamustafa
Deham
Dehamustafa