bu resimdeki ayarınla masaüstü ayarların dengesiz masaüstün 1366 felan ise burda daha aşagı bir çözürlükte ayarlı.
Ha ben masaüstünde pencere modunda oynamak istiyom bir yandanda maden toplamak istiyorum dersen masaüstünün çözrülüğünü yaz sana uygun masaüstü pencre modunu yazıp atalım. Yok ben tam modda oynamak istiyorum dersen yukardaki resimdekini yap kendi ayarlar.
Bu hata gecenklikle 800*600 çözürlükte olur 1024*768 ayarlıdır ikv ondan bu hatayı alıyon bunu 1024*768 yapsan bile açılması gerekirdin.
Bunu yap 1024
ve 600 yaz sonra kaydet dedikten sonra bu dosyanın özelliklerine gelip salt okunur yapmam.
Salt okunur yapmadan eger onuna girersen bu eski halini alır unutma burasını.
Sonra Ayarlar bölümü var ikinci resimde orayıda 1024*768 yapacan sora oyuna girecen.
Bak önce pref_launch.presf bu dosyayı not.defteri ile acıp yaptıktan sonra Lauheri çalştır ordaki aayralrıda 1024*768 oalrak aayrla ve oyuna gir.
Bu yaptığın full pencere modu olacak ve grafiklerinde yerli yerinde olacak
Bunu yap 1024
ve 600 yaz sonra kaydet dedikten sonra bu dosyanın özelliklerine gelip salt okunur yapmam.
Salt okunur yapmadan eger onuna girersen bu eski halini alır unutma burasını.
Sonra Ayarlar bölümü var ikinci resimde orayıda 1024*768 yapacan sora oyuna girecen.
Bak önce pref_launch.presf bu dosyayı not.defteri ile acıp yaptıktan sonra Lauheri çalştır ordaki aayralrıda 1024*768 oalrak aayrla ve oyuna gir.
Bu yaptığın full pencere modu olacak ve grafiklerinde yerli yerinde olacak
emin ol ediğin herseyi harfi harfine yaptım = olmadı
1024x600 notebook olmaz. Seninkisi netbook tur 14'' altı ekranlı atom işlemcili ve ekran kartı yok denecek seviyededir. Oyunu oynayamaman gayet normal. Bu cihazlar oyun oynamak için üretilmemiş zaten.