İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nde Hile YOK!

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

ORHANBEY yazdı:İKV de hile yok demek biraz güven meselesi bence.

Neden ? Yıllardır kullanılan açıklar gün yüzüne çıktığında vay anasını dedik ?
-Kopyalanan bonolar , madenler , paralar , düşmeyen karizmalar
-İstediğin Oyuncuyu basit bir reçete hatası ile düşürebilme

Hile olamaz denilemez çünkü daha önce bu olaylar ortaya çıktı.Belki şu anda da kullanılan vardır ama açığa çıkarmıyorlardır ? kim bilir ?

Ayrıca oyuna fazla ilgi olmadığı içinde hile denen şeyle uğraşanan kişi sayısı çok az olabilir.Devasa dünya çapında bir oyun olsa eminimki ikv nin de türlü türlü huyları çıkacaktır ;)
Genç kardeşim oyun dunyası hakkında bilgi birikimin yoksa oturup laf olsun diye yorum yazma bence. Anlık hatalar her oyunda olabilir önemli olan buna müdaheledir. Bazı oyunlardaki hatalar yıllardır çözülememiştir. İKV hile konusunda en güvenli oyun. Laf olsun diye bir şey yazmadan evvel biraz araştır sabah akşam ikv yi kötüleyip oyundan çıkmıyorsunuz.
Biraz araştırın kendinizi geliştirin yoksa böyle herşeye muhalefet olucaz diye kendinizi rezil etmeyin..
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Oyunda bildiğim kadarıyla şuan çalışan bir profesyonel hile programı yok büyük ihtimal ya sobee bilmediğimiz çok güçlü koruma sistemleri kullanıyor veya hacker kişiler ya bu oyuna değmez deyip elleşmemişler yada türk oyunu bu dokunmayak gururumuzdur demişler :D

Oyunda glitch'lerden yararlanırsanız o başka misal duvarın dibine geçersiniz sınırsız tılsım kopyalarsınız bu tür hatalar illaki vardır çoğu yapımcı tarafından giderilmiştir ama hiçbirşey kusursuz olmuyor mutlaka vardır birşeyler
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

OtomatikPortakal yazdı:

Hile olamaz denilemez çünkü daha önce bu olaylar ortaya çıktı.Belki şu anda da kullanılan vardır ama açığa çıkarmıyorlardır ? kim bilir ?

Ayrıca oyuna fazla ilgi olmadığı içinde hile denen şeyle uğraşanan kişi sayısı çok az olabilir.Devasa dünya çapında bir oyun olsa eminimki ikv nin de türlü türlü huyları çıkacaktır ;)
Genç kardeşim oyun dunyası hakkında bilgi birikimin yoksa oturup laf olsun diye yorum yazma bence. Anlık hatalar her oyunda olabilir önemli olan buna müdaheledir. Bazı oyunlardaki hatalar yıllardır çözülememiştir. İKV hile konusunda en güvenli oyun. Laf olsun diye bir şey yazmadan evvel biraz araştır sabah akşamikv yi kötüleyip oyundan çıkmıyorsunuz
Biraz araştırın kendinizi geliştirin yoksa böyle herşeye muhalefet olucaz diye kendinizi rezil etmeyin..
Bir yerlere gelmeye çalışmıyoruz yönetimi eleştiririm oyunu da eleştiririm. Kötülemek demişsin yukarıdaki iletimde kötüleme yok olan şeyleri yazdım daha da olabileceğini bundan kimsenin emin olmamasını söyledim.Genç menç yaklaşımlarda bulunmamanı tavsiye eder
Genç kardeşim oyun dunyası hakkında bilgi birikimin yoksa
2002 yılından itibaren Online oyunları oynadığımı da not olarak düşerim ;) Buna istinaden hilesiz oyun yoktur diyorum
ikv yi kötüleyip oyundan çıkmıyorsunuz.
Türk oyunu olduğu için seviyorum bu oyuna para yatırıyorum ve karşığını da almak için susmayıp görüşümü ortaya koyuyorum.Ben bu maddi destek çıkıyorsam eksiklerini yüzüne vuruyorsam daha iyi olması içindir ;)
ve İKV de hile olamaz diye kendinizi yıpratmanızı gülerek karşılıyorum.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

OtomatikPortakal yazdı:

Genç kardeşim oyun dunyası hakkında bilgi birikimin yoksa oturup laf olsun diye yorum yazma bence. Anlık hatalar her oyunda olabilir önemli olan buna müdaheledir. Bazı oyunlardaki hatalar yıllardır çözülememiştir. İKV hile konusunda en güvenli oyun. Laf olsun diye bir şey yazmadan evvel biraz araştır sabah akşam ikv yi kötüleyip oyundan çıkmıyorsunuz.
:mrgreen: İKV oyunu bir Wolfteam gibi tanınıp oynansın o zaman görürüz hile var mı yok mu :D
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

2002 yılından beri oyun oynuyorsan İKV nin en az hileli oyun oldugunu biliyor olman gerekirdi.
Bileceğini sanmıyorum ama yinede yazıyım hilelerin bir çoğu oyuna özel geliştirilmez aynı hileyi bir çok oyunda kullanabilirsin.
Hilesiz oyun tabiki zordur özellikle onlinesa ama ikvnin sevdiğim yonu diğer oyunlar gibi başıboş bırakmıyor ilgileniyorlar.
Eleştirmekle saçmalamak arasındaki farkada dikkat çekerim beni bu yazım sürekli saçma sapan eleştrenlere .
Türkiyede yapılmasına rağmen 5-6 yıldır bizi bağladı bu oyun eleştirirken bile ben kırmamaya özen gösteriyorum.
Umarım diğer kardeşlerimde biraz olgunlaşır bu seviyeye gelirler.
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

OtomatikPortakal yazdı:2002 yılından beri oyun oynuyorsan İKV nin en az hileli oyun oldugunu biliyor olman gerekirdi.
Bileceğini sanmıyorum ama yinede yazıyım hilelerin bir çoğu oyuna özel geliştirilmez aynı hileyi bir çok oyunda kullanabilirsin.
Hilesiz oyun tabiki zordur özellikle onlinesa ama ikvnin sevdiğim yonu diğer oyunlar gibi başıboş bırakmıyor ilgileniyorlar.
Eleştirmekle saçmalamak arasındaki farkada dikkat çekerim beni bu yazım sürekli saçma sapan eleştrenlere .
Türkiyede yapılmasına rağmen 5-6 yıldır bizi bağladı bu oyun eleştirirken bile ben kırmamaya özen gösteriyorum.
Bunları senden duymak çok ilginç. Şu resmi hatırlarmısın bakalım.
Arkadaş resimde adı geçen karakterin sahibidir.

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Cloutier yazdı:
OtomatikPortakal yazdı:2002 yılından beri oyun oynuyorsan İKV nin en az hileli oyun oldugunu biliyor olman gerekirdi.
Bunları senden duymak çok ilginç. Şu resmi hatırlarmısın bakalım.
Arkadaş resimde adı geçen karakterin sahibidir.

Resim
Hmm bu vakitten sonra yorum yapmak bana yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

çemberlitaş gelmeden reçete içeriklerinin gece saatlerinde forma düşmesi :twisted: daha niceleri kimse ikv de hile yok diyerek kendini kandırmasın :arrow:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Eskiden maden hilesi vardı bende kullandım 1 gün sonra kalktı çalışmamaya başladı.Gerçi arkadaş almıştı o hileyi onun sayesinde benim karekterlerde soyuldu :|
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Sakınan göze çöp batar :)
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön