Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Prisoners Of Freedom

Re: Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}

Mesaj gönderen themoments »

''Kesinlikle katılıyorum madem adelet düzenden bahsediyoruz kondrit kalksın orda ''

ben bu sözün üzerine yazdım ama xenotimin gelmesi baya uzun sürecek belkide gelmiyecek bile o kadar ayarladığımız madenler boş duruyor tek derdimiz xenotim dediğim gibi bir yenilik gelirse 2 tane sn kısaltma 2 tane III derece tılsım basacam bana 60 xenotime geliyor bunu karşılayacak kimsede yok sadece gönül ün bize bir ablalık yapmasını bekliyecez :D
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Katılıyorum inanılmaz bi Xenotim kıtlığı var tüm sunucularda tüm reçetelerde istiyor ve 24 tane sırf 1 reçetenin malzemesi ve satan yok.Bi çözüm getiirilmeli.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

XCEZAX yazdı:Katılıyorum inanılmaz bi Xenotim kıtlığı var tüm sunucularda tüm reçetelerde istiyor ve 24 tane sırf 1 reçetenin malzemesi ve satan yok.Bi çözüm getiirilmeli.

Ne güzel olur herkes böyle destek versede öneri gerçekleşse ama 3 5 kişiyle olacak iş değil herkesin destek öneri olarak göndermesi lazım ki gerçekleşebilsin aksi takdirde kimse üretmez hale gelecek herkesin desteiğini bekliyoruz destek formu dan göndermenizi dilerim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Akçe ile satılacağına düşme oranını arttırsınlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Refresh yazdı:Akçe ile satılacağına düşme oranını arttırsınlar.

Sadece makul bir öneride bulundum ve ben akçe ile satılacağından da çok memnun olurum
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Düşme olasılığıda yükselse çok değişen bi şey olmaz çünkü çok sayıda arayan var ve dün sadece Saat'in orada 3 lodos grup yani 18 kişi vardı.Akçe ile satışı gerçekten güzel ve mantıklı olur.Sonuçta onada para harcayacağız ve akçe ile olduğu için İKV de bir gelir sağlayacak çok önemli derecede.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

XCEZAX yazdı:Düşme olasılığıda yükselse çok değişen bi şey olmaz çünkü çok sayıda arayan var ve dün sadece Saat'in orada 3 lodos grup yani 18 kişi vardı.Akçe ile satışı gerçekten güzel ve mantıklı olur.Sonuçta onada para harcayacağız ve akçe ile olduğu için İKV de bir gelir sağlayacak çok önemli derecede.

İkv ye büyük bir gelir sağlayacağı aşikar bir durum geldiğini düşünüyorumda peynir ekmek gibi çekip satan çok olacaktır :) Hem biz kazanlım hem sobee kazansın değil mi kardeşim güzel bir öneri değerlendirin en kısa sürede yoksa oyunu bırakacam 60 70 maden ayarladım xenotim yok piyasada emek boşa
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Gerçekten az düşüyor xenotim. Bence de npc'de satılırsa piyasa daha dengeli olabilir. Bunun yanında benim bir diğer önerim de bu xenotimlerin klan delilerinden düşmesi. Büyük holde üretim materyali düşmeyen tek onlar var, onlardan da düşse güzel olur.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Bence böyle olması gayet iyi tılsımı sonuçta 2-3 günde üretmek saçma olur emek verip üretilmesi daha iyidir.Ben günde 1-2'şer tane düşürerek 19 tane yaptım,şuan biriktiriyorum ilerde sayısı arttıldığında tılsımları üretmeyi düşünüyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

berkan587 yazdı:Bence böyle olması gayet iyi tılsımı sonuçta 2-3 günde üretmek saçma olur emek verip üretilmesi daha iyidir.Ben günde 1-2'şer tane düşürerek 19 tane yaptım,şuan biriktiriyorum ilerde sayısı arttıldığında tılsımları üretmeyi düşünüyorum.

Eğer xenotimin gönül e konulması saçmalıksa kabul ediyoruz saçmalık olarak konulsun gönül e yeterki çözüm olsun :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön