Evet Sırkost'a Katılıyorm Guzel Bır acıklama yapmıs Anlamayan Anlamak Istemıyordur Demektır.SirKots yazdı:
Merhaba
Tesla Küresi veya Evcil hayvanlar rakibe ilk vuruşu yaptığında sahibine ilk vurmuşçasına göstermemesinin nedeni karışıklığın çıkmasını engellemek içindir .
Örneğin ; menzili aynı yere kurulmuş iki tesla küresi otomatik olarak aynı anda vuruş yapıcak şekilde ayarlanmıştır . Aynı grupta olmayan bu iki kişiden ikisinin de tesla küreleri aynı anda vurunca bu rakibe ilk vurmuş gibi görünen kim olucaktır ?
Bu malum kişiyi açığa çıkarmak oldukça güç olucaktır
büyücülerin bıraktığı tesia kürelerinin vurduğu yaratıklar h
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Re: büyücülerin bıraktığı tesia kürelerinin vurduğu yaratıklar h

Eminönü
FelicitaNascosta '
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: büyücülerin bıraktığı tesia kürelerinin vurduğu yaratıklar h
Arkadaşlar...
Mesele anlama meselesi değil böyle tahrik içeren cümleler hoş değil bunu yazanın yaşını merak ettim sataşacak birilerini arıyorsa o ben değilim.Lütfen başka başlıkta denesin provakasyonu.
Menzil meselesini tekrar düşünün der ve konuyu kapatabilrim.çünkü muhtemelen yeni şeyler düşünmek ismeyenler var.
Mesele anlama meselesi değil böyle tahrik içeren cümleler hoş değil bunu yazanın yaşını merak ettim sataşacak birilerini arıyorsa o ben değilim.Lütfen başka başlıkta denesin provakasyonu.
Menzil meselesini tekrar düşünün der ve konuyu kapatabilrim.çünkü muhtemelen yeni şeyler düşünmek ismeyenler var.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI