Hedef

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Hedef

Mesaj gönderen Refresh »

GWYNBLEIDD yazdı:
Refresh yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:İyide bir kisiye ne kadar vurabilecegin o adamin zirh veya direnc puanina bagli herkesin direnci ayni olmadigina gore boyle bir sey yapilamaz.
Şöyle birşeyde yapılabilir.Hedeflerden birkaçı ilk başta NPC olsun.Tıkladığımızda bir seçenek çıksın ve bizde gerekli direnç ve zırh ayarlamalarını yapıp saldırıya açık hale getirelim.5 dakika içindede hedef tahtası sıfıranıp ilk haline dönsün. :)
Yahu alakası yok hadi bu rockstargames de mantık yok da sende de mi yok.
Normal yaratıkların zırhı direnci 0 mı ?Değil.
O zaman aynı mantıkla hedefleri de koymamaları lazım sonuç.
Dediğim şeyi anlamadın sanırsam. "PVP" sırasında rakiplerimizin belli bir zırh değeri ve element dirençleri vardır.Dirençler varken buz ile kaç vuruyoruz,yokken ise kaç vuruyoruz? Direnç ve zırh farkının hasarı nasıl etkilediğinin anlaşılması için o öneriyi yaptım.O hedefleri koymalarının sebebi ise belli, zırh ve direnç değerlerini sıfır sayıp ana hasarımızı öğrenmemiz için koymuşlar oraya.

Benim mantıksız olduğumu yazmışsın,sadece bir öneriydi ve benim fikirlerime saygı duyup, sorunun varsa güzel bi dille izah etmelisin.Burası forum, kimsenin kimseye kırıcı davranma gibi bir lüksü yok.
Orada mantıksız olmakla rockstargamesi kasteddim.Ha ucu sana da dokunuyor mu dokunuyor.Seninde rockstargamesi mantıklı bulup ona göre cevap yazdığın aşikar.O adamın mantıksız olduğunu gösterdim.Hadi bu kişi mantıksız da sen bu kişiyi nasıl mantıklı bulursun diyerek anlamı kuvvetlendirmiş oldum.
Senin önerine gelecek olursak senin önerin benim önerimin üzerine biraz daha bir şeyler katılmış hali.Ben o kadarını da istemiyorum.Sadece yeteneklerin 4 kat etki etmesi bertaraf edilsin yeter.Bunu bile yapacaklarını zannetmiyorum senin dediğini hiç yapmazlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

SEndeki bu gurur nedir sen beni nasil mantiksiz ilan ettin, sacmaliklarla dolu uzun cumlelerinlemi ?

Senin derin şu

"Hayvanlara insanlardan 4 kat fazla vuruyoruz. Ben direnci ve zirhi sifir olan insana kac vurdugumu ogrenmek istiyorum."

Zaten hedefin zirhi ve direnci 0 degilmi ? Bu hedefe 4 kat fazla vuruyoruz. O zaman sende o vurdugun hasarin 4/1'ni hesapla. Tabii bunu hesaplayabilecek mantigin varsa.

Bu yorumumu silen yonetici arkadasa selamlar gene yaziyorum... Yazacagim.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ROckStarGAMES yazdı:SEndeki bu gurur nedir sen beni nasil mantiksiz ilan ettin, sacmaliklarla dolu uzun cumlelerinlemi ?

Senin derin şu

"Hayvanlara insanlardan 4 kat fazla vuruyoruz. Ben direnci ve zirhi sifir olan insana kac vurdugumu ogrenmek istiyorum."

Zaten hedefin zirhi ve direnci 0 degilmi ? Bu hedefe 4 kat fazla vuruyoruz. O zaman sende o vurdugun hasarin 4/1'ni hesapla. Tabii bunu hesaplayabilecek mantigin varsa.

10000 vuruyorum hedefe fizikle fakat büyücüye 17.5 zırhı olduğu halde 3500 civarı vuruyorum.
Sence direk 4 e bölerek bulunabiliyor muymuş ?
Yazmadan önce birr düşün ondan sonra yaz.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:SEndeki bu gurur nedir sen beni nasil mantiksiz ilan ettin, sacmaliklarla dolu uzun cumlelerinlemi ?

Senin derin şu

10000 vuruyorum hedefe fizikle fakat büyücüye 17.5 zırhı olduğu halde 3500 civarı vuruyorum.
O zaman ya sende sorun var ya da oyunda. Kendin diyorsun 4 kat fazla vuruyoruz ,hedefe sen bunu bildir bence destege.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ROckStarGAMES yazdı:
Refresh yazdı:

Senin derin şu

O zaman ya sende sorun var ya da oyunda. Kendin diyorsun 4 kat fazla vuruyoruz ,hedefe sen bunu bildir bence destege.
o 4 kat farklı bir şekilde etki ediyor.Efsunlar 4 kat daha fazla etki ediyor.Hasarın 4 katına çıkmıyor yani.
Sonuçta yaratıklara da kaç vurabildiğimi hedefsiz de görebilirim bir şekilde.Olay bu değil hedefi niye koymuşlar oyunculara kolaylık olsun diye.Herşeyi net görebilsinler diye.
Bence fazla zorlama sırf ben böyle bir şey önerdim diye karşı çıkma.
Gayet makul ve mantıklı bir istekte bulundum.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Zaten hasarlari efsunlar belirlemezmi ? Gene buna karsi geliceksin. O zaman esya hasarlarini hesaplayin 4/1 yapabilirsin. Fakat gene uzun ve sacma cumlelerinle kendini hakli goruceginden dolayi sana daha cevap vermiyecegim. Simdi kaciyormu dersin tüyüyormu dersin ne dersin de sacmaliklarini okuyup gulecegim sadece.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ROckStarGAMES yazdı:Zaten hasarlari efsunlar belirlemezmi ? Gene buna karsi geliceksin. O zaman esya hasarlarini hesaplayin 4/1 yapabilirsin. Fakat gene uzun ve sacma cumlelerinle kendini hakli goruceginden dolayi sana daha cevap vermiyecegim. Simdi kaciyormu dersin tüyüyormu dersin ne dersin de sacmaliklarini okuyup gulecegim sadece.
Ben yukarda demişim ben niye hesaplayayım ki .
Yaratıkalra kaç vuracağımı hesaplayamaz mıydım.O zaman hedefleri de boşa getirmiş oluyorlar senin mantığına göre.
Bir adam düz mantık bile kuramıyorsa ne yapabilirim ki.Daha ne kadar açıklayabilirim.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

Refresh yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:Zaten hasarlari efsunlar belirlemezmi ? Gene buna karsi geliceksin. O zaman esya hasarlarini hesaplayin 4/1 yapabilirsin. Fakat gene uzun ve sacma cumlelerinle kendini hakli goruceginden dolayi sana daha cevap vermiyecegim. Simdi kaciyormu dersin tüyüyormu dersin ne dersin de sacmaliklarini okuyup gulecegim sadece.
Yaratıkalra kaç vuracağımı hesaplayamaz mıydım.O zaman hedefleri de boşa getirmiş oluyorlar senin mantığına göre.
Bir adam düz mantık bile kuramıyorsa ne yapabilirim ki.Daha ne kadar açıklayabilirim.
Üslubun son derece rahatsız edici @Refresh.Açtığın konuya arkadaşlar iyi niyetle katılım yapmışlar.İyi niyeti senle aynı fikirde olmakla karıştırmıyorsundur umarım.Açtığın konu ve yorumların mutlak doğru ve eleştirilemez olabileceğine olan refleksin hiç hoş değil.Konuna yapılan yorumların hiçbiri mantıksız olmadığı halde karşı görüşte yada farklı açıdan değerlendiriyor diye tutup insanları rencide etmeye çalışman fikir alışverişine hazır olmadığını gösterir.Üslubunu tekrar gözden geçirmeni önerir, sana kolaylıklar dilerim.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Beyefendi yazdı:
Refresh yazdı:
Üslubun son derece rahatsız edici @Refresh.Açtığın konuya arkadaşlar iyi niyetle katılım yapmışlar.İyi niyeti senle aynı fikirde olmakla karıştırmıyorsundur umarım.Açtığın konu ve yorumların mutlak doğru ve eleştirilemez olabileceğine olan refleksin hiç hoş değil.Konuna yapılan yorumların hiçbiri mantıksız olmadığı halde karşı görüşte yada farklı açıdan değerlendiriyor diye tutup insanları rencide etmeye çalışman fikir alışverişine hazır olmadığını gösterir.Üslubunu tekrar gözden geçirmeni önerir, sana kolaylıklar dilerim.
Nasıl mantıklı olduğunu açıklar mısın ?
Yapılan yorum mantıklıysa mantıklı derim ben merak etme ki daha önceki konularıma yorumlarıma bakabilirsin.
Bu şahsiyetle zıtlaştık bir yerde bu yüzden sırf konu sahibi olmamdan dolayı bir mantıksızlık bulmaya çalışıyor olmaz diyor.
viewtopic.php?f=46&t=106062
Yukarıdaki konudaki yorumuna bak.
Olayın başladıüı konu da bu :
viewtopic.php?f=46&t=105918
Adam beni yalakalıkla itham ettikten sonra bende ukalalık yaptım ki bunu da yorumumda belirttim.
Adam gibi fikrini söyleyene saygım vardır ve mantıklıysa desteklerim de o kişiyi.
Buradaki konuya gelecek olursak hedefler nasıl oyuna eklenmişse benim önerimde aynı mantıkla eklenebilir.
2+2 =4

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

Refresh yazdı:
Beyefendi yazdı:
Refresh yazdı:
Nasıl mantıklı olduğunu açıklar mısın ?
Yapılan yorum mantıklıysa mantıklı derim ben merak etme ki daha önceki konularıma yorumlarıma bakabilirsin.
Bu şahsiyetle zıtlaştık bir yerde bu yüzden sırf konu sahibi olmamdan dolayı bir mantıksızlık bulmaya çalışıyor olmaz diyor.
viewtopic.php?f=46&t=106062
Yukarıdaki konudaki yorumuna bak.
Olayın başladıüı konu da bu :
viewtopic.php?f=46&t=105918
Adam beni yalakalıkla itham ettikten sonra bende ukalalık yaptım ki bunu da yorumumda belirttim.
Adam gibi fikrini söyleyene saygım vardır ve mantıklıysa desteklerim de o kişiyi.
Buradaki konuya gelecek olursak hedefler nasıl oyuna eklenmişse benim önerimde aynı mantıkla eklenebilir.
2+2 =4
Yazılanların yazdıklarının ne olduğu okunmakta bırakta o yorumu biz yapalım.Mantıksız dediğin yazıları bir daha oku bakim neden mantıksız diye yorumlamışın.Senle aynı fikirde olmadığı için olmasın.Sen tavsiyemi bir daha düşün.Hala ben bildiğimi okurum diyorsanda yolcuğun çok kısa süreceği için yanına bavul alma derim.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön