QelazigliQ yazdı:20tl nin üzerine 10tl daha koy 3bin akçe al 3bin akçeye 1 aylık lokman ve sarraf al adada dolaş hergün bak 1 ay boyunca maden çek sakın satma 1 ay sonra yoncalar alexler hariç hepsini sat sonra çok rahat üretirsın kıyamet asa , üretemezsen gel yüzüme tükür
1 aylık %60 Sarraf artırıcı ile 4 karakterden her bir madene 1 karakter oturtarak elimde kağıt kalemle 13-15-17-21 Dakika arayla çıkan elmas madeninde 5 saat süreyle 1 hafta maden topladım 6 tane menekşe elmas topladım 2011in Nisan ayında Büyücüme Ejder Asa Üretmiştim Eminönü Sunucusunda Şu anki Maliyeti 150m oyun parası civarında Ejder Asanın benim ürettiğim zamanda 25 30m olan menekşe elmas şu an 5 m 6m gibi komik bir fiyattan satılmakta Sana Tavsiyem Madene yat Asanı Üret .O Ejder Asa ile Cehennem - Transformatör -Kıyamet -ve Sıfır kelvin asayı düşürdüm .Yalnız %60 Lonca Çemberlitaş yağma artırıcılı 6 kişi ile 4 Defa Gaffar Öldürerek Günde .Ayrıca 15 tatilde fırsat paketleri ve Hediye Şans artırıcılar olacağını Tahmin ediyorum Her Tatilde Olduğu Gibi
Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu... IIXxBÖRKLÜxXII
Ben zamanında 300 350m ye patlayan ecel getiren latif ejder ashab hepsini uretmiştim şimdi hepsi toplam 1 tanesi kadar etmiyor Azimli olacaksanız Alacaksınız artırıyı ben1 haftada basmıstım ejderi 2 çar kasın 2 siniide 47 yapmanız 4 gun surer adam gibi kasarsanız sonra onların kadimini yapın sonra madene oturun.
Tskxhxugur yazdı:Konuyla pek alakası yok ama konu madenden açılmışken aklımdaki birkaç soruyu sorayım.Bu şans arttırıcıların etkisi gerçekten var mı ? Yağma arttırıcılar gibiyse almaya gerek yok.Lonca ve hesapta %60 şans arttırıcı varken 3 poşet mi çıkıyor ?
bn üretcek olsam ki ben item üretmem çt ye girip düşürrüm ejderde üretmem
ama üretcek olsam kafamada koyduysam 20 tl limitm varsa o 20 tl yi daha güzel bi şklde degerlendireblrm ) madenler para etmior onuda söleym sana sarraf artıcı alma şuan mantıksız
ama beyazköşkteysen fikir konusundan yardımcı olm sana madem kararlısın üretmeye lodos kılanından girdnde coolman die seslen bn bkmassam arkdaşlar bakar sölerler bana