Reçetelerdeki mantıksızlık..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Reçetelerdeki mantıksızlık..

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Epiloque yazdı:Benim cevap aradağım tek bir soru var.

Neden saf titanyum hiç bir reçetede olmaz.Onun yerine nerdeyse her reçeteye menekşe ve ganoderma sıkıştırmanın anlamı nedir ?
Evet reçetelerde zor madenler olacak fakat x8 menekşe elmas yerine x6 menekşe elmas ve 400 elmas yada 10 yeşil elmas şeklinde düzenlenebilir.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Refresh arkadas cok dogru soylemis fizige matematige aykiri soyleki 2 hidrojen 1 oksijenden nasil sadece su oluyorsa o malzemelerdende sadece 1 cesit olur ayni malzemeleri ayni sekilde kullanip farkli birsey cikmasi imkansiz sonucu ya iyilestirmedir yada yildirimdir
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

VatanSeveriz yazdı:Refresh arkadas cok dogru soylemis fizige matematige aykiri soyleki 2 hidrojen 1 oksijenden nasil sadece su oluyorsa o malzemelerdende sadece 1 cesit olur ayni malzemeleri ayni sekilde kullanip farkli birsey cikmasi imkansiz sonucu ya iyilestirmedir yada yildirimdir
İlk önce yanlışını düzelteyim suyunda türevleri vardır.En bilinen örneğide ağır sudur.(Bknz:Wikipedia)İkinci olarak reçetelerde aynı materyalleri istemesinin sebebi reçetenin türünden kaynaklanıyor. İki reçetede tek dereceli yani üstü olmayan ve o sınıfın en iyi tılsımları diyebileceğimiz tılsımlar aslında bunun yapılmasının sebebi büyücünün de şifacınında tılsımını eşit şartlarda üretmesi birinin ucuza birinin pahalıya üretmesini engellemek için yapılmış.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Turevleri vardir elbet o konuda bilgim yok birsey diyemem ama H2O sudur anlatmak istedigim o
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası

VatanSeveriz yazdı:Turevleri vardir elbet o konuda bilgim yok birsey diyemem ama H2O sudur anlatmak istedigim o
Tartışmaya girmek istememde benim yazdığım ağır suyun formulüde H20 farklı değil
BACON
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Söylediğim gibi teknik ekibimizle bu reçeteler hakkında görüştüm. Kademeli olmayan ve tek başına en üst seviye özelliğe sahip, özel tılsımların üretimi için istenen materyaller diğerlerine göre fazladır ve farklı sınıflar için aynı materyallerin istenmesi, üretim zorluğu bakımından fark oluşmaması içindir.

Bilginize arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Evet beyfendi baska bir degişiklik isteginiz varsa hemen yerine getirelim 1 be kadar aacma bir konudur adamlar dusunmus koymuslar
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası

Erdogan yazdı:Söylediğim gibi teknik ekibimizle bu reçeteler hakkında görüştüm. Kademeli olmayan ve tek başına en üst seviye özelliğe sahip, özel tılsımların üretimi için istenen materyaller diğerlerine göre fazladır ve farklı sınıflar için aynı materyallerin istenmesi, üretim zorluğu bakımından fark oluşmaması içindir.

Bilginize arkadaşlar.
Teşşekürler.Bende aynı sistemin uygulandığını anlamıştım
:arrow:
Forumikv1 yazdı:
VatanSeveriz yazdı:Refresh arkadas cok dogru soylemis fizige matematige aykiri soyleki 2 hidrojen 1 oksijenden nasil sadece su oluyorsa o malzemelerdende sadece 1 cesit olur ayni malzemeleri ayni sekilde kullanip farkli birsey cikmasi imkansiz sonucu ya iyilestirmedir yada yildirimdir
İlk önce yanlışını düzelteyim suyunda türevleri vardır.En bilinen örneğide ağır sudur.(Bknz:Wikipedia)İkinci olarak reçetelerde aynı materyalleri istemesinin sebebi reçetenin türünden kaynaklanıyor. İki reçetede tek dereceli yani üstü olmayan ve o sınıfın en iyi tılsımları diyebileceğimiz tılsımlar aslında bunun yapılmasının sebebi büyücünün de şifacınında tılsımını eşit şartlarda üretmesi birinin ucuza birinin pahalıya üretmesini engellemek için yapılmış.
BACON
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön