Aynen bak kayserili gibi düşüncen işte ilk safranı 90 m den sattımaken yazdı:çok büyük para değil önemli olan azmetmekGaffarBEY yazdı:Size çok para gibi geliyo ama inanın değil parayı çar çur etmeyin...LatifGetiren yazdı:759+421+648=x (toplamaya üşendim) 400m hidrolarla 90m safran 490m halen X i bulamadın kardeş
büyük hol ilk geldiği günlerde herkes tılsım derdindeyken ben örümcek kesip örümcek salgısı satmak derdindeydim ilk gün 7 m dan gidiyordu tanesi 2 ci 3 . gün 5 m civarı satıldı şimdi en fazla 1,5 m veriyorlar 3 günde sırf örümcek salgısından 70-80 m para kastım
sırf yonca mavi topaz çekip satarak 1 haftada sıfır kelvin ceket pant ürettiğimi bilirim tabi madenin para ettiği zamanlar bu
250 M İNİZ OLSA ...
Re: 250 M İNİZ OLSA ...
Dağıtırım oyunculara geri gelirse benimdir geri gelmezse zaten hiç benim olamamıştır ki
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
o değilde 90 m safran nedir ya utanmasan boğaz köprüsünü satacakmışın adamaGaffarBEY yazdı:Aynen bak kayserili gibi düşüncen işte ilk safranı 90 m den sattımaken yazdı:çok büyük para değil önemli olan azmetmekGaffarBEY yazdı:Size çok para gibi geliyo ama inanın değil parayı çar çur etmeyin...LatifGetiren yazdı:759+421+648=x (toplamaya üşendim) 400m hidrolarla 90m safran 490m halen X i bulamadın kardeş
büyük hol ilk geldiği günlerde herkes tılsım derdindeyken ben örümcek kesip örümcek salgısı satmak derdindeydim ilk gün 7 m dan gidiyordu tanesi 2 ci 3 . gün 5 m civarı satıldı şimdi en fazla 1,5 m veriyorlar 3 günde sırf örümcek salgısından 70-80 m para kastım
sırf yonca mavi topaz çekip satarak 1 haftada sıfır kelvin ceket pant ürettiğimi bilirim tabi madenin para ettiği zamanlar buArdından konsantrasyon (I) i 7 m den sattım her düşen tılsımı
para geliyo yani yeterki çalıştır kafayı
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Sunucu'nun belkide oyunun ilk safranı borumu 100 m yazdımda pazarlıkla indirdi 90 aaken yazdı:o değilde 90 m safran nedir ya utanmasan boğaz köprüsünü satacakmışın adamaGaffarBEY yazdı:Aynen bak kayserili gibi düşüncen işte ilk safranı 90 m den sattımaken yazdı:çok büyük para değil önemli olan azmetmekGaffarBEY yazdı:Size çok para gibi geliyo ama inanın değil parayı çar çur etmeyin...LatifGetiren yazdı:759+421+648=x (toplamaya üşendim) 400m hidrolarla 90m safran 490m halen X i bulamadın kardeş
sırf yonca mavi topaz çekip satarak 1 haftada sıfır kelvin ceket pant ürettiğimi bilirim tabi madenin para ettiği zamanlar buArdından konsantrasyon (I) i 7 m den sattım her düşen tılsımı
para geliyo yani yeterki çalıştır kafayı
:D
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
- SiYaSiYaBeND
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
2 adet maden artırıcı al madene yat eski fiyatlar yok ama ginede işe yarıyor
bu arada konuyu açan arakadaş bence bıçak üretimi başta aklından çıkart git farabi shen item al üret ws git gaffar at maximum 1 haftada çarın dizilir geriye muhtemelen ceket ayak yada kılıç kalıcak bu bi tahmin düşme olasılığıda var sen bi at tek eksik kalana kadar o tek eksiğide farabi itemleri satarak rahatlıkla üretirsin + hidrojen ve paraların yanında kar kalacak
Bol şans
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bana kalırsa taş kanat ceket üret kardeşim.Önce sağlam bir tank ol.Farabi shen silah falan üret.Zaten iyi bir tank olduktan sonra bıçak setini düşürmek zor olmayacak.
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
ARKADAŞIM BEN BURAYA 250M LE HAVA ATMAK İÇİN YAZMADIM YARDIM ALAYIM DA PARA EMEK BOŞA GİTMESİN DİYE YOKSA BEN BASAR 200 300 LİARYI FULL Bİ ÇARDA ALIRIM PROB DEİL
ÖNEMLİ olan o Safranı 90 Mden alacak bi Enayi bulmak o balıkta sana rastlamıŞ. Bide Çok zamann var herlde kardeş ben oyunda 3 saat kadar kalıca moralim bozuluyo boşa zaman gıdyo dıye. Siz de oyle bişe yo herlde. gaffarda 4 tur attım boş 5 .yi attım 25 iksir gitti 4 saatte zaman Çarımı sildim O derece Düşün artık.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]