39ve29[BETA] Dönemi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: 39ve29[BETA] Dönemi.

Mesaj gönderen Refresh »

Öyle bir sunucu açılsa emin ol eski 39 leveldeki tadı alamazsın hatta hiç tad almazsın.Geçti artık o günler öyle bir sunucu açarak eski günlerin geri geleceğini sanmak hayal kurmaktan başka bir şey değildir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Oyunun en büyük hatası grup bölgelerini getirmek oldu. Büyük Hol ve 49 level yenilikleri çok yerinde. Tılsımların oyuna nasıl renk katacağını ilerde göreceksiniz. Benim önerim grup bölgelerinin Büyük Hol formatına dönüştürülmesidir. Daha zor yaratıklardan daha yüksek ihtimal eşya düşmesi vs. Dükkan konusunda ise oyuna çok zaman ayıramayan ve bu zamanda daha verimli oynamak isteyenler de var bunları da düşünün derim. Tılsım sayıları ve eşya çeşitleri arttırılmalı. Oyun ne kadar karmaşık olursa o kadar zevkli olur.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Ejder asa çöp oldu sayılır. menkşe 20 m ydi üretiğimde. o asanın sayesinde grup bölgelerine girebildim, eşyaları düşürdüm meranda, yer altında kastım emeğin karşılığını aldım. Ve kıyamet asa ürettim çt itemlerinin hepsini dizip ve tılsımları tamamlayınca ne olcak ? Yeni level yada harita gelmesi lazım ve gelecek yani haritadaki yaratıklar daha giçlü olması lazım dolaysıla daha güçlü silahlar gerekecek. ve bu böyle sürüp gider oyunun zevki bu bence
İtemler çöp olmasın diye hep aynı şeyleri yapmak, saçma olur bence asıl sorun bu. Eşyalar çöp olacak diye düşünenler, yeni item üretmesinler. nasılsa onlar eskiyecek neden uğraşıyorlarki ?
Büyük holün devamında tangiris falan gelecek diye tahminler yapılıyor. eğer öyleyse 59 levelde gelmeli
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
IIScorpioNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: MoRTaL

Mesaj gönderen IIScorpioNII »

Kardeş 59 gelsin tamam Ama ozaman oyun nasıl olacak onu düşün 49 geldi oyuncunun yarısı oyunu bıraktı.59 gelirse ne olacak bir düşün şu saatten sonra 59 zor gelir millet grup bölgesi beklerken....
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Kardeş 59 gelirse oyun şenlenecektir. Ve size şunu söyleyeyim 39 lvl gelse eski tadı alamazsınız. Ve ileride göreceksinizki TILSIMLAR oyunu çok zevkli hale getirecek.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Refresh yazdı:Öyle bir sunucu açılsa emin ol eski 39 leveldeki tadı alamazsın hatta hiç tad almazsın.Geçti artık o günler öyle bir sunucu açarak eski günlerin geri geleceğini sanmak hayal kurmaktan başka bir şey değildir.
+1
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Gelen gideni aratır die bir söz vardır. 39 leveller geldiğinde 29 leveller iyi keşke o günleri dönsek diyorduk.49 lvller geldi bu seferde 39 lvllere dönsek diyoruz.Eminimki 59 leveller gelincede 49 levelleri geri isteyceğiz.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

marasaldadas yazdı:Yönetim isteğinizi yaptI ve 39 seviye sunucu açtı, ve kasıp 39 level oldunuz, istediğiniz itemleri düşürdünüz. ya sonra sabah akşam karakürkmü keseceksiniz ? nereye kadar devam edeceksiniz ? bırakın 29-39 u 59 u isteyin.
adam haklı tabi 59 39 gibi karakürke 1000 grup gitceksek gelsin
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

kimse AT tan inipte eşeğe geri binmez kardeşim emin ol ama senin görüşündür düşüncendir saygım sonsuz o günler güzelmiydi güzeldi ama geçti ;)
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön