ARZ VE LODOS VE DAHA SONRASI...(ßeyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Çok Yorgunum

Re: ARZ VE LODOS VE DAHA SONRASI...(ßeyin Fırtınası)

Mesaj gönderen HUZUR »

oyun muhtemelen bu kadar ileriye yönelik planlanmadı
döneme göre kabullenilebilir bir 29
ardından beklentileri karşılayan ve belki de genel tabirle altınçağ olan 39
ve benim en çok keyif aldığım , kıyametin sebebini keşfetmeye başladığımız 49
buraya kadar hatta sığınak migratın da dahil olduğu dönem dahil oyun kendi temeline sadık görünüyordu

ancak çemberlitaşla gb üzerine gb gelmesi
çoğunluğun hoşuna gitmeyen topkapı
ve şimdi tılsımlar

bu vakitten sonra gelebilecek tek güncelleme sanırım 59 leveller ancak en imkansız güncelleme bu sanırım

yeni seviye ya yeni yetenekler , ya da yetenek sisteminin yenilenmesi demek ki her iki durumda tılsım sisteminin de yenilenmesi veya yeni tılsım bölgesi veya eklentisi getirmek durumunda kalacak yapımcılar

yetenekleri temelden değiştirmeleri itemleri de etkileyecektir

özetle tünelin sonuna ilerledikçe karanlık daha da koyulaşıyor sanki
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bölgenin en sonunda miğrattaki centin arkasında gezgin şehir girişi bunun aynısı holdeki tangriss sonundada mevcut.Bana göre gelecek güncellemede ordaki giriş açılacak gibi çünkü bu eklentiyle en son gidilen sınır orası tabi yönetimin yapacağı belli olmaz yeni seviye beklenirken belki grup bölgeside çıkartabilirler
Grup bölgesi çıkacağını sanmıyorum.Gelen grup bölgeleri oyun hiyakesine bağlı yan hikayelerdi.O Kisless kültü dediğimiz şey yeraltı güncellemesinden itibaren gelen bölgeler ile birebir bağlantılı.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Konuyu görünce çok mutlu oldum böyle tartışma konuları oyunumuza fayda sağlıyor.Oyun yapımcılarının foruma baktığından eminolabilirsiniz.Bundan önce üç kez beyin fırtınası tekniği altında konu açtım güzel paylaşımlar oldu oyuncular arasında örnek alınması benim açımdan gayet sevindirici.

Ve konuya dönelim .Tılsım sistemi neden geldi ilk başta üretimin ve oyuncular arası ticaretin doğal olarak iletişimin canlanması için geldi.Oyuncularin ne kadar ihtiyacı olursa bir biri ile iletişimi o kadar çok olur genel çevrimiçi oyunların gayesi budur en üst düzeyde iletişim.

Oyunda nden item satmak için bir müzayedecı tarzında bir şey yok sorusunun cevabıda budur; iletişim.

Gurup bölgeleri ile birlikte bunu arttırmak istensede bu ters bir etkiye sahip olmuştur bu bölgeler sıfır hata ile bitirilmesi gerektiğinden iletişimi aksattı.

Arz-lodos bölgesi ve lonca sistemi başta bunun telafisidir.

Tılsımlar son seviyeye kadar elde edildiğinde şu ana kadar mevcut bölgelerdeki zorluklar aşılacak,düellolar renklenecek sıradanlik ortadan kalkacaktır.
Ve tabi gelecek yeni bölgedeki zorluklar kolaylaşacaktır.
Oyunumuz ki oyunumuz diyorum bu oyun Oyunu oynayan Türk vatandaşların emeği ve desteği ile bu günlere geldi-Felaket davulcularının söylediğinin aksine kötüye gitmiyor.Büyük hol tahmimce Arzlodos bölgesinin sadece bir haritasıdir devamı gelecek.
Iyi forumlar.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SempatiqHergele »

Bölge ,Acıldı ama Tangriss girişinde kalıyoruz Tangriss kapıları daha acılmadı boss gelmedi ama gelicek beklerkende eglenip tılsımlarınızı tamalaya bakım böyle bir bölgede gelen boss un kesimide kolay olmiyacaktır :)
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

HUZUR yazdı:oyun muhtemelen bu kadar ileriye yönelik planlanmadı
döneme göre kabullenilebilir bir 29
ardından beklentileri karşılayan ve belki de genel tabirle altınçağ olan 39
ve benim en çok keyif aldığım , kıyametin sebebini keşfetmeye başladığımız 49
buraya kadar hatta sığınak migratın da dahil olduğu dönem dahil oyun kendi temeline sadık görünüyordu

ancak çemberlitaşla gb üzerine gb gelmesi
çoğunluğun hoşuna gitmeyen topkapı
ve şimdi tılsımlar

bu vakitten sonra gelebilecek tek güncelleme sanırım 59 leveller ancak en imkansız güncelleme bu sanırım

yeni seviye ya yeni yetenekler , ya da yetenek sisteminin yenilenmesi demek ki her iki durumda tılsım sisteminin de yenilenmesi veya yeni tılsım bölgesi veya eklentisi getirmek durumunda kalacak yapımcılar

yetenekleri temelden değiştirmeleri itemleri de etkileyecektir

özetle tünelin sonuna ilerledikçe karanlık daha da koyulaşıyor sanki
ama işte haklısında yeni level gelmesi için 1 5 yıl geçmesi lazım en az yada gelcek olan gb ise çok güçlü olcana inaniyorum çünki burada düşen tılsımlar öyle kaale alınmayacak kadar çok güçlü
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

LEPRECHAUN yazdı:Konuyu görünce çok mutlu oldum böyle tartışma konuları oyunumuza fayda sağlıyor.Oyun yapımcılarının foruma baktığından eminolabilirsiniz.Bundan önce üç kez beyin fırtınası tekniği altında konu açtım güzel paylaşımlar oldu oyuncular arasında örnek alınması benim açımdan gayet sevindirici.

Ve konuya dönelim .Tılsım sistemi neden geldi ilk başta üretimin ve oyuncular arası ticaretin doğal olarak iletişimin canlanması için geldi.Oyuncularin ne kadar ihtiyacı olursa bir biri ile iletişimi o kadar çok olur genel çevrimiçi oyunların gayesi budur en üst düzeyde iletişim.

Oyunda nden item satmak için bir müzayedecı tarzında bir şey yok sorusunun cevabıda budur; iletişim.

Gurup bölgeleri ile birlikte bunu arttırmak istensede bu ters bir etkiye sahip olmuştur bu bölgeler sıfır hata ile bitirilmesi gerektiğinden iletişimi aksattı.

Arz-lodos bölgesi ve lonca sistemi başta bunun telafisidir.

Tılsımlar son seviyeye kadar elde edildiğinde şu ana kadar mevcut bölgelerdeki zorluklar aşılacak,düellolar renklenecek sıradanlik ortadan kalkacaktır.
Ve tabi gelecek yeni bölgedeki zorluklar kolaylaşacaktır.
Oyunumuz ki oyunumuz diyorum bu oyun Oyunu oynayan Türk vatandaşların emeği ve desteği ile bu günlere geldi-Felaket davulcularının söylediğinin aksine kötüye gitmiyor.Büyük hol tahmimce Arzlodos bölgesinin sadece bir haritasıdir devamı gelecek.
Iyi forumlar.
sağol kardeş haklısın bencede bölgenin devamı var tangriss boss olmadan geççeğini sanmıyorum bence bu tılsımlar sadece başlangıç :D
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

SempatiqHergele yazdı:Bölge ,Acıldı ama Tangriss girişinde kalıyoruz Tangriss kapıları daha acılmadı boss gelmedi ama gelicek beklerkende eglenip tılsımlarınızı tamalaya bakım böyle bir bölgede gelen boss un kesimide kolay olmiyacaktır :)
kesinlikle katılıyorum :D
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Herkes o kadar maden depoladı işe yarayan yaramayan.
Şimdi yeni bölge geldi bütün reçetelerdeki madenler o bölgeden temin ediliyor. Oysaki yeni bölge gelmeden önce herkesin maden depoladığını bilmeyen yoktur sanırım. Bunu bilerek böyle bir şey yapmaları iyi olmadı. En azından reçetelere 1,2 tane eski madenlerden koyabilirlerdi. Yeni gelen bölge ile maden ticaretinin canlanacağına inanıyoruz dediler. Eski madenler elde kaldı. Yeni madenlerin durumu zaten belli değil. İner mi çıkar mı ayrı mesele. İşimiz var işimiz :(
Resim
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

XxPEERLESSxX yazdı:Herkes o kadar maden depoladı işe yarayan yaramayan.
Şimdi yeni bölge geldi bütün reçetelerdeki madenler o bölgeden temin ediliyor. Oysaki yeni bölge gelmeden önce herkesin maden depoladığını bilmeyen yoktur sanırım. Bunu bilerek böyle bir şey yapmaları iyi olmadı. En azından reçetelere 1,2 tane eski madenlerden koyabilirlerdi. Yeni gelen bölge ile maden ticaretinin canlanacağına inanıyoruz dediler. Eski madenler elde kaldı. Yeni madenlerin durumu zaten belli değil. İner mi çıkar mı ayrı mesele. İşimiz var işimiz :(
hiç merak etme kardeşim o toplanan madenlere bişey olmaz :D çok satılır gayet şu an işe yaramayan gözüyle bakılan menekşe yi arayan 10 15 kişi gördüm :D
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

GünceLL**
IIALTAİRII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön