İKV yi ''çok sıradan''

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: İKV yi ''çok sıradan''

Mesaj gönderen ORHANBEY »

BeSGiDeRiM yazdı:altyapılar konuşsun.

demişsin de hangi alt yapıdan bahsediyoruz ki :) Hile yapılmasın diye sunucu odaklı çalışa çalışa 20 kişi aynı yerde olunca kasan ; tanıtım videosu çekiminde arzlar ile lodosları Eminönü sunucusunda savaştırırken sunucunun bu kadar kişinin aynı yerde olmasına dayanamayıp çökmesi vb... Hile yapılmadı mı dünyanın parasını kastılar o kadar güvenliğe rağmen şu bölgenin de ben devamı gelmediği sürece can sıkmaktan başka bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

BeSGiDeRiM yazdı:Sobee'nin bölgeleri için hazırladığı videoların kalitesi bile, bu videonun ne kadar sıradan ve amatör olduğunu gösteriyor.
Savaşmaya gerek yok, altyapılar konuşsun. ;)
alt yapı maalese çok iyi değil ikvde :D 20 kişi bi alanda oldumu lag başlıyor
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

en iyi cevap videosu wolteama yada s2 ye girin bir odada oynamaya başlayın orda dönen muabbetleri çekip koyun youtubeye yeterli olur
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARCHER »

İnsanlara İKV' nin diğer oyunlardan farklı olduğunu anlatmak biraz zor.Çünkü okuma özürlü ve de bakar kör bir toplumuz.İnsanların online oyundan bekledikleri tek şey ne yazık ki anlamsız bir şekilde saatlerce yaratık kesip seviye atlamak ve bir an önce efsunlarını dizip PvP savaşlarında boy göstermek.Piyasada ki diğer online oyunları oynayan arkadaşlarıma İKV yi gösterdiğimde grafikler çok kötü gibisinden bir tepki alıyorum.Oysaki önceden oynadığı oyun dümdüz bir yeşillik alan üzerinde 100 - 150 tane yaratıktan oluşan boş bir arazi.İKV ye şöyle bir göz ucuyla bakıp "sıradan" demek bence bu kadar emeğe haksızlıktır.İKV sadece hikaye örgüsü ile diğer oyunların çok adım önünde.Ancak dediğim gibi biraz okuma özürlüyüz.O güzelim görev metinleri aslında ne kadar sürükleyici.Görev metinleri ve yapılan güncellemeler o kadar ilgi çekici ki sırf bu metinleri ve bölgeleri araştırmak üzere İKV fanları tarafından kurulmuş ekipler mevcut.(Bknz: İKV Çözümleme Ekibi)

Peki İKV' nin eksiği yok mu?Elbette ki var.Zaten destek ekibi de bu yüzden yok mu?İKV sevilmez İKV ye gönülden bağlanılır.Ben 6 yıldır bunu bildim bunu söylerim.Ama kendi bacağına sıkmayı çok seven arkadaşlar hep oyuna eksik yönüyle bakmakta ısrarcı.Sanıyolar ki diğer oyunlarda getirilen güncellemeler dört dörtlük.İsmini vermek ne kadar doğru bilemiyorum ancak Metin 2 ye bakarsanız binlerce hilesi, hack programları ve belki milyonlarca fanı mevcut.İKV de böyle bir oyun olsa inanın daha çok fanı olurdu.Çünkü insanlar hazıra alışmış.Her zaman kolayına kaçmayı seviyor.

Yeni gelen bölgeden şikayetçi olan bir sürü konu mevcut.İşportacı yok, maden bölgesinden çıkış yok, tek başıma bölgenin sonuna gelemiyorum vs.. herkes nedense hep yok olanlardan bahsediyor.Kimse de çıkıp demiyor ki tılsım var, klan savaşları canlandı, artık yetenekler tek tip olmayacak, o yıllardır işe yaramayan ateş çemberi artık işe yarıyor.

Yeni bölgede sırf Boss yok diye Destek ekibine lanet okuyanlar oluyor.Bölge belli ki tam değil.Bunu anlamamak çokta zor değil hani.Belli ki yönetim bize yeni Bossa hazırlanmamız için bir süre verdi.Bu sürede düşürebildiğimiz kadar Tılsım düşürüp üretmemiz gerekiyor.

Oyun içi mataryellerin para ile satıldığından yakınılıyor.Her konuda İKV mizi diğer oyunlarla karşılaştıranlar neden bu konuda da karşılaştırmıyor acaba?Diğer oyunlarda efsunlar para ile dükkanlarında satılıyor.Hatta bazıları sadece para ile alınabiliyor.Yani oyun içinde düşüremiyorsunuz.Bakın İKV de akçe ile satılan tüm materyallerin bir alternatifi mevcut.Akçe ile satılan iksir Kimyacı mesleği ile yapılabiliyor.Kondrit yaratıklardan düşüyor.

Birazda oyuna artı yönlerinden bakmanız dileğiyle...

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HuNKaR »

ikv'nin altayapısını öven arkadaşın yaşadığı kafayı yaşamayı isterdim.
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

HuNKaR yazdı:ikv'nin altayapısını öven arkadaşın yaşadığı kafayı yaşamayı isterdim.
Destek ekibine girmek için uğraşıyor yoksa eminim en ufak lagda oda sövüyordur
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön