wonka yazdı:Arkadaş tılsımlar yokken açmış konuyu bazı sazanlarda atlamış hemen hey allahım :mrgreen:
Sazan var mı yok mu bilemem ama arkadaşımız "Güncel" diye dile getirmiş. Bu ne demek biliyor musun? Yani hala aynı iddia. Sazan olmak kolay değil
wonka yazdı:Arkadaş tılsımlar yokken açmış konuyu bazı sazanlarda atlamış hemen hey allahım :mrgreen:
Benim bildiğim en iyi taktik bir adet tank savaşçının tüm yaratıkları çekip, ardından büyücünün direnç kırma atması, ondan sonra tank savaşçının Y2 bulunan büyüye hs atması, ondan sonra büyücüsünün konslayıp elektirik atması tabi bu sırada tank sarsılmaz açarsa iyi olur :twisted:XxPEERLESSxX yazdı:Y2 ile taktik var kolay kesim için.
Hayalolsam yazdı:Değil 5 büyücü tek başıma senden daha hızlı keserimGaReZ yazdı:Full büyücüler girsin 5 tane seriseri kesim yapsın benden hızlı kesip cıkanını bulamazsıniddialasıyorum
Tabikide 3 er kişilik 2 gün kuralım girelim uyarsa ? ben hergün en kötü 15 dakikada çıkıyorumdaGiHaN yazdı:GaReZ yazdı:Full büyücüler girsin 5 tane seriseri kesim yapsın benden hızlı kesip cıkanını bulamazsıniddialasıyorum
Ben varım iddiaya. Yıldırım 2 tılsımı benim karakterdeyken baştan sona kadar 17 dakikada Kenan'a varmıştım.
Bundan daha iyisini yapabiliyorsan sözüm yok sana, çünkü ölmeden gittim ve tek seferde bitirdim işlerini.![]()
:idea:wonka yazdı:Arkadaş tılsımlar yokken açmış konuyu bazı sazanlarda atlamış hemen hey allahım :mrgreen:
o söylediklerini yapabilen kişileri görmek istiyorum üzerime tanıımyorum halaGWYNBLEIDD yazdı:Düşünen'i kestikten sonra Kenan'a kadar bütün slotları büyücü ile topladım.Bilgisayar efektlerden o kadar çok kasıyorduki ileri tıklayıp ayarları düşürdüm.Gene kastı, slotları ekranın arkasına alıp kestim en sonunda..
Herkes yapabilir, önemli olan nokta aynı yere sadece 1 defa tıklamak ve mesafeyi iyi ayarlamak.