Güzel konuya değin missin kardeşim, yönetimin oyuncuları anlamıyor her ne kadarda bu konular hakkında konu açılsada hep aynı standart cevaplar geliyor. Bir arkadaşım vardı oda item düşmediği için şikayetçiydi artık onada tak etmişti desteğe mail attı destekten gelen cevap ise güldürücü oldu. Yönetim; İtem Düşmüyorsa ÜRET bu cevap'ı göndermişti ve biz yönetime saatlerce gülmüştük Artık gerisini siz düşünün....
İllallah dememle beraber Kıyamet Ayakkabı'yı üreterek karakterimi eksiksiz bir hale getirmiş bulunuyorum.Herkese bol şans.Yalnız şifacıların Mevlana Asa'yı düşüremediklerini okudum bu konuda.Madalyadan sonra en çok gördüğüm materyal Mevlana Asa olsa gerek
grup bölgelerinden keyif alamıyorsanız , başkalarının afk olması , hata yapması canınızı sıkıyorsa veya siz hata yaptığınızda edilen lafları kaldıramıyorsanız , 123465678908765432456 defa aynı yaratığı kesmekten 1 defa verilen gaffarı junonu kenanı öldür görevini 1000lerce kez yapmaktan usanıyorsanız
üretime başlayın gb ye ayıracağınız vakitte sunucunuz kalabalıksa klanı devamlı takip ederek hızlı alışveriş (stokla-sat vb.) para ediyorsa değerli maden veya çöp maden para toparlayıp üretim yapabilirsiniz.
buraya bir çok şey yazılabilir sistem karşıtı veya yanlısı olarak
ancak 2 taraf var kimisi nucleus yüzüğü akçe veya reçeteyle bile olsun ister
kimisi reçetesi olan eşyayı üretmeye üşenir
yönetim nişlesin size
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Savaşçı = Kestigim gbmx maddi hesabı yok ama en sonunda düşürdün o bıçak ayagı ne çektiysem ondan çektim eksik olanlarada allah sabır versin. Savaşçımın eksigi = Bıçak kılıç , Taş Balta
[ Bıçak Sırtı Ayakkabı]üretmiş bulunmaktayım.
"Tekrar söylüyorum, Allah kimseyi bir şey ürettirmeye muhtaç etmesin."
Yarın gelecek eklenti ile beraber fiyatlarda artış olacağını düşündüğümden üretimi hemen gerçekleştirdim.
Darısı sizin başınıza. Beki en çok düşürmek istediğin eşya hangisi?
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Şifacı: Siaynür asa---Siyanür ayak
Büyücü Nuc kolye alter yüzük daha çok eksiği var ama özellikle zırh ve ceket konusunda şikayitciyim düşmüyo istedilerim 1300 madalyayı geçdi ful olmasını beklemiyorum ama en azından hasarım yükselsinki rahatca arkadaşlarıda götürebilelim