Büyük Hol

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Büyük Hol

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Fakat oyunda daha kenandan eşyalarını dizememiş oyuncular için telaşlanıyorum. Aslında Onlar için de yeni bölgeye ayak uydurabilmeleri için bir güzellik yapılsa çok daha güzel olabileceğini düşünüyorum.

Mesela item drop yüzdeleri arttırılırsa, oyuncular artık bıktıkları eski bosslardan eşyalarını süşürüp, yeni bölgelere ayak uydurabilirler.

Malum yeni bölgede gerek karşı klan üyeleri, gerek oradaki canavarlar için sağlam karakterler gerekli. Sağlam karakterler yeni bölgeyi keşfetmeye çıkarken, Oyunda güçsüz olan oyuncuların onları klan kanalından izlemesi benim açımdan pek hoş olmaz.

Bakalım Hayırlısı ne ise o olsun :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Refresh yazdı:
berkan587 yazdı:Merhaba,

Büyük hol ile ilgili bilgi paylaşılmış.Oyuncuların istediğini yapmışlar bunun için teşekkür ediyorum,bu konu altından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Büyük Hol konusu : viewtopic.php?f=46&t=104982
Yine örümcek akrep var hayal dünyanız yok mu sizin yahu.Aynı yaratıkların biraz boyutunu arttırıyorsunuz birazda rengini değiştiriyorsunuz önümüze yeni yaratık diye sunuyorsunuz.Bari örümceklerin akreplerin şeklini değiştirseniz.
Yanlış mı gördüm bilmiyorum fakat arz muhafızlarının olduğu fotoda Handan var sanırım.
Sanırım yine yeraltı gibi bir şey olacak.Büyük bir bölge orada akrepler örümcekler ve arz lodos sancakları var bölgenin biraz ilerisinde ise büyük hol denen yerin ilerisinde meranlarla karşılacağız.
Yaratıklar konusunda kötü olsa da sadece tılsım sistemiyle bile güzel olabilecek bir bölge bizi bekliyor.
Bence bu konuda yorum yapmak için biraz erken Refresh. Bekleyip görmek en doğrusu olacak.

Yalnız o küçük resimler üzerinden Handan Hanım'ı seçebildin ya bravo diyorum! Eh güzel bir detay da ortaya çıkmış oldu böylece. Arz ve Lodos eklentisiyle birlikte kızışan klan mücadelelerinde İsmet Bey fedaileriyle birlikte Büyük Hol'e doğru geçmişin intikamını almak üzere yola çıkıyor. Orada neler olacak bekleyip göreceğiz ;)
Kullanıcı avatarı
Alex10
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alex10 »

O domuzun var ya ben 7 ceddini kurutucam ulan bu zamana kadar bizden saklamış burayı vay domuz vay
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

Alex10 yazdı:O domuzun var ya ben 7 ceddini kurutucam ulan bu zamana kadar bizden saklamış burayı vay domuz vay
isminden ötürü laf etmiyorum kardeşde kendini fazla kaptırma ben döncem sonra sana
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yer altı ile mekan benzerliği dikkatleri topluyor. Objektifte ise Handan Hanım gözümüzden kaçmıyor. "Sirkeci'den tren seferleri mi olacak?" sorusu da oyuncular tarafından tartışılmaya müsait:)

Merakımızı gideren bu nefis paylaşım için çok teşekkür ederiz. Kıyametten sonra her şeyin gizemini koruduğu bölgelerde savaşlar artarak devam ediyor. Genişleme paketini hiç bu kadar yakın hissetmedik..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Acaba merakla beklediğim klan görevlerimi başlıyor? 8-)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Hol dediğine göre giriş Şah Kobra'danmı olucak acaba ?
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

yav ordaki yaratıklara balyoz işlesin yeter balyoz işleyecekmi ordaki yaratıklara ?
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Nerull yazdı:
Refresh yazdı:
berkan587 yazdı:Merhaba,

Büyük hol ile ilgili bilgi paylaşılmış.Oyuncuların istediğini yapmışlar bunun için teşekkür ediyorum,bu konu altından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Büyük Hol konusu : viewtopic.php?f=46&t=104982
Yine örümcek akrep var hayal dünyanız yok mu sizin yahu.Aynı yaratıkların biraz boyutunu arttırıyorsunuz birazda rengini değiştiriyorsunuz önümüze yeni yaratık diye sunuyorsunuz.Bari örümceklerin akreplerin şeklini değiştirseniz.
Yanlış mı gördüm bilmiyorum fakat arz muhafızlarının olduğu fotoda Handan var sanırım.
Sanırım yine yeraltı gibi bir şey olacak.Büyük bir bölge orada akrepler örümcekler ve arz lodos sancakları var bölgenin biraz ilerisinde ise büyük hol denen yerin ilerisinde meranlarla karşılacağız.
Yaratıklar konusunda kötü olsa da sadece tılsım sistemiyle bile güzel olabilecek bir bölge bizi bekliyor.
Bence bu konuda yorum yapmak için biraz erken Refresh. Bekleyip görmek en doğrusu olacak.

Yalnız o küçük resimler üzerinden Handan Hanım'ı seçebildin ya bravo diyorum! Eh güzel bir detay da ortaya çıkmış oldu böylece. Arz ve Lodos eklentisiyle birlikte kızışan klan mücadelelerinde İsmet Bey fedaileriyle birlikte Büyük Hol'e doğru geçmişin intikamını almak üzere yola çıkıyor. Orada neler olacak bekleyip göreceğiz ;)
Bir dahaki sefere ekran görüntüsü alırken sağ üstteki ayarlar kısmından ekran çözünürlüğünü yükseltirseniz iyi olur.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

LatifGetiren yazdı:yav ordaki yaratıklara balyoz işlesin yeter balyoz işleyecekmi ordaki yaratıklara ?

akreplere balyoz pek işleyeceğini sanmıyorum :)

hafif silahlar daha uygun kesici türden.
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön