Fakat oyunda daha kenandan eşyalarını dizememiş oyuncular için telaşlanıyorum. Aslında Onlar için de yeni bölgeye ayak uydurabilmeleri için bir güzellik yapılsa çok daha güzel olabileceğini düşünüyorum.
Mesela item drop yüzdeleri arttırılırsa, oyuncular artık bıktıkları eski bosslardan eşyalarını süşürüp, yeni bölgelere ayak uydurabilirler.
Malum yeni bölgede gerek karşı klan üyeleri, gerek oradaki canavarlar için sağlam karakterler gerekli. Sağlam karakterler yeni bölgeyi keşfetmeye çıkarken, Oyunda güçsüz olan oyuncuların onları klan kanalından izlemesi benim açımdan pek hoş olmaz.
Büyük hol ile ilgili bilgi paylaşılmış.Oyuncuların istediğini yapmışlar bunun için teşekkür ediyorum,bu konu altından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Büyük Hol konusu : viewtopic.php?f=46&t=104982
Yine örümcek akrep var hayal dünyanız yok mu sizin yahu.Aynı yaratıkların biraz boyutunu arttırıyorsunuz birazda rengini değiştiriyorsunuz önümüze yeni yaratık diye sunuyorsunuz.Bari örümceklerin akreplerin şeklini değiştirseniz.
Yanlış mı gördüm bilmiyorum fakat arz muhafızlarının olduğu fotoda Handan var sanırım.
Sanırım yine yeraltı gibi bir şey olacak.Büyük bir bölge orada akrepler örümcekler ve arz lodos sancakları var bölgenin biraz ilerisinde ise büyük hol denen yerin ilerisinde meranlarla karşılacağız.
Yaratıklar konusunda kötü olsa da sadece tılsım sistemiyle bile güzel olabilecek bir bölge bizi bekliyor.
Bence bu konuda yorum yapmak için biraz erken Refresh. Bekleyip görmek en doğrusu olacak.
Yalnız o küçük resimler üzerinden Handan Hanım'ı seçebildin ya bravo diyorum! Eh güzel bir detay da ortaya çıkmış oldu böylece. Arz ve Lodos eklentisiyle birlikte kızışan klan mücadelelerinde İsmet Bey fedaileriyle birlikte Büyük Hol'e doğru geçmişin intikamını almak üzere yola çıkıyor. Orada neler olacak bekleyip göreceğiz
Yer altı ile mekan benzerliği dikkatleri topluyor. Objektifte ise Handan Hanım gözümüzden kaçmıyor. "Sirkeci'den tren seferleri mi olacak?" sorusu da oyuncular tarafından tartışılmaya müsait:)
Merakımızı gideren bu nefis paylaşım için çok teşekkür ederiz. Kıyametten sonra her şeyin gizemini koruduğu bölgelerde savaşlar artarak devam ediyor. Genişleme paketini hiç bu kadar yakın hissetmedik..
Büyük hol ile ilgili bilgi paylaşılmış.Oyuncuların istediğini yapmışlar bunun için teşekkür ediyorum,bu konu altından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Büyük Hol konusu : viewtopic.php?f=46&t=104982
Yine örümcek akrep var hayal dünyanız yok mu sizin yahu.Aynı yaratıkların biraz boyutunu arttırıyorsunuz birazda rengini değiştiriyorsunuz önümüze yeni yaratık diye sunuyorsunuz.Bari örümceklerin akreplerin şeklini değiştirseniz.
Yanlış mı gördüm bilmiyorum fakat arz muhafızlarının olduğu fotoda Handan var sanırım.
Sanırım yine yeraltı gibi bir şey olacak.Büyük bir bölge orada akrepler örümcekler ve arz lodos sancakları var bölgenin biraz ilerisinde ise büyük hol denen yerin ilerisinde meranlarla karşılacağız.
Yaratıklar konusunda kötü olsa da sadece tılsım sistemiyle bile güzel olabilecek bir bölge bizi bekliyor.
Bence bu konuda yorum yapmak için biraz erken Refresh. Bekleyip görmek en doğrusu olacak.
Yalnız o küçük resimler üzerinden Handan Hanım'ı seçebildin ya bravo diyorum! Eh güzel bir detay da ortaya çıkmış oldu böylece. Arz ve Lodos eklentisiyle birlikte kızışan klan mücadelelerinde İsmet Bey fedaileriyle birlikte Büyük Hol'e doğru geçmişin intikamını almak üzere yola çıkıyor. Orada neler olacak bekleyip göreceğiz
Bir dahaki sefere ekran görüntüsü alırken sağ üstteki ayarlar kısmından ekran çözünürlüğünü yükseltirseniz iyi olur.