Büyücülere Haksızlık!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Büyücülere Haksızlık!

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Earth yazdı:Yapılması gereken tek düzenleme vs lerin daha uzun sürmesi bence. 5-10 sn yede vs biter mi :D. Zaten klan savaşı bile yapılamıyor bu düşük enerji yüzünden. İster savaşçı olsun ister büyücü, bir anda kendinizi yeri öpüyorken bulabiliyorsunuz. Sonra bir bakmışsın karizma yarılanmış. Zaten sonrasında kp de kasılamıyor.
Savaş ayrı birşey teke tek mücadele apayrı birşey. Büyücüsündür savaşçıyla 5 ws atarsın hepsinde zihin tutar yeri boylarsın. Ama savaşta arkanda şifa olur grubunda savaşçı olur biri ck atar diğeri dikkat toplar sen yeri öptürürsün. Arkasında şifa bile ulsa buza kritik geldikçe zaten üstüne gelmez hele ki maraton varsa iyice açılıp kons bile açabilirsin.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Medic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Medic »

Büyücü kullanmak usta işidir.Ws atmak ayrı klandan düşmanına kök söktürmek ayrı ...
Sen grup bölgesi yeteneklerinle klandan rahatça dolaşabileceğine inanıyormusun peki?Sadece sana zihin tutma konusunda katılıyorum.Bir tek ona çözüm yok diğerlerinin çözümleri kendinde mevcut zaten ;)
NowaR
AbaraiRENJİ
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Yurnero yazdı:kardeş senin dediğine göre büyücü kral olur kimse kesemez.. Bak ben sana yetenek söliyim eminim hak vericeksindir. Ben çok uzun süredir büyücü kullanırım...

Savaşmak adam kesmek istiyosan fizik ve fizik bilgisi 15 buz buz bilgisi 15 kutup 15 zihin 15 büyü bozma 10 tesla 1 medi 1 kons 1

ayrıca bu şekilde bb olarak gaffarada gidebilirsin.Her dakka makina yapmak yerine.. Benim böle bölgeye girdiğim çok oldu :) Zaten bb olduğunda kutubun 15 olması ve büyü bozmanın 10 olması yetiyor kii ben pek sanmıyorum bb 15 olarak gaffara giren grubun kaldığını..

Tek olarak düşünürsek bu yeteneklerle savaşcının seni kesme olasığı sadece zihin tutmasına bakar :D onun yüzdesini ben hesaplayamıcam şimdii... Bence büyücülere haksızlık yapılmıyor.
1 kons ile gaffara girilmez. 15 şart )
BeSGiDeRiM yazdı:Aslında neredeyse bütün online oyunlarda büyücünün, uzak dövüş sınıfının canı az olur. Fakat Yetenekleri de, canına göredir.

Fakat İKV'de 49 seviye Yücelen Balyozlu işini bilen bir savaşçı, Üstü çt full olan ve işi bilen bir büyücüyü yakaladımmı affetmiyor :)

Bir düzenleme yapılırsa, bütün İKV Halkının memnun olacağını düşünüyorum :)

İyi forumlar.
Şahit olduğum bir olayı söylemek istiyorum 37 level bir savaşçı zihin ile üstü ful bir büyücüyü kesti gördüm bunu.
nightfox yazdı:Katılmıyorum haksızlık yapıldığı düşüncesine :)
Ortada bir haksızlık varsa bu savaşçıya yapılmıştır ki adamlar gb lere bile giremiyolar.

Deparı varsa zihinin var, durdurman varsa kutubun var dikkati varsa seninde yavaşlatan teslan var adaletsizlik nerede?
Büyücü kullanmak savaşçı kadar kolay değil ona hemfikirim biraz maharet ister sürekli mesafeyi koruyup iyi kaçmak lazım.

Savaşçının attığı durdurma zihin geldiği zamanda büyücünün kestiği çok kez gördüm şayet bb 15 ise onuda kesiyor :D
Meğerki karşındaki ofansın ayak ve göz maraton ise sıkıntılı bir vs geçer.
Depar zihinden daha kısa sürede geliyor. Durdurma da kutubdan daha önce geliyor. Dikkat de süre yok zaten % 25 yavaşlatıyor seni. Maraton taksa sen taksan bile fayda etmiyor kaçamıyorsun.

Değinmek istediğim bir diğer konu grup bölgelerine (özellikle çemberli) giren bir büyü ile klan savaşı yapan bir büyünün yeteneklerinin aynı olması klan savaşında aleyhine bir durum. Burada yakınmadan önce ayarlamak lazım klan savaşına göre yeteneğini. Çemberli yetenekleriyle olacak gibi değil yani pek.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Bence Savaşçı-Büyücü için ortada haksızlık falan yok. Bu tamamen yetenek işidir. Sorun olan Grup Bölgesi yetenekleriyle dolaşan büyücülerin Ofans savaşçıyla mücadele etmeye çalışması.

Savaşçının Deparı varsa Büyücünün Zihni var
Savaşçının Durdurması varsa Büyücünün Kutubu var (Zihin Tutarsa Büyübozma 15te %25 Bozma şansı var)
Savaşçının Dikkati varsa Büyücünün de Teslası var
Savaşçının maraton ayağı ve gözlüğü varsa büyücünün yok mu onun da var.
Bunlara ilaveten büyücünün kons ve direnç kırması da var.
Önemli olan bu yetenek dağılımını kendi stiline uygun yapmak.

Savaşçının yetenek süreleri daha çabuk doluyor evet ancak bu süreler dolmadan bir savaşçıyı kesemiyorsanız zaten yapacak hiçbirşey yok.

Bence savaşçıdan çok hasarcı şifadan korkun siz. Pek karşınıza çıkmıyor sanırım ama bundan sonra daha sık görürsünüz.
Asit Zehir Ruh Kalkanı birazda element direnci varsa Büyücünün zihin atıp kaçmaktan başka hiç şansı yok.
Kullanıcı avatarı
nightfox
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Respect

Mesaj gönderen nightfox »

VBMaSTeR yazdı:
nightfox yazdı:Katılmıyorum haksızlık yapıldığı düşüncesine :)
Ortada bir haksızlık varsa bu savaşçıya yapılmıştır ki adamlar gb lere bile giremiyolar.

Deparı varsa zihinin var, durdurman varsa kutubun var dikkati varsa seninde yavaşlatan teslan var adaletsizlik nerede?
Büyücü kullanmak savaşçı kadar kolay değil ona hemfikirim biraz maharet ister sürekli mesafeyi koruyup iyi kaçmak lazım.

Savaşçının attığı durdurma zihin geldiği zamanda büyücünün kestiği çok kez gördüm şayet bb 15 ise onuda kesiyor :D
Meğerki karşındaki ofansın ayak ve göz maraton ise sıkıntılı bir vs geçer.
Adaletsizlik nerde biliyor musun büyücünün 12k savaşçının 24 k canı var. Aynı zamanda full savaşçının ne kadar vurduğunu da biliyorsundur diye düşünüyorum.
Gayet iyi biliyorum (ancak)
savaşçıyı dibine sokup vurma fırsatı veriyorsan zaten bir yerde hata yapmışsındır.

Ayrıca deparın durdurmanın daha önce açılmasıda bir avantaj sağlamaz, ofansa 2. deparı veya 2. durdurmayı kullandırıyorsan suçu gene kendinde arıyacaksın.

Şunu çok net söylüyorum ki, soğuk kanlı bir şekilde yeteneklerini doğru ayarlayıp kullanan üstü full bir büyücüyü ofansın kesebilmesi için biraz şansa ihtiyacı var :D
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Doğru yeteneklerle Büyücünün kesemeyeceği Şifacı yahut Savaşçı yok. Tabi ki şans faktörü de var.
Gb yetenekleriyle bırakın Ofansif Savaşçı veya Şifacı kesmeyi Büyü Bozması 15 olan ezik olarak tabir edilen bir büyücüyü kesmeniz bile zor.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

TuzsuzDeliBekir yazdı:Sınıflar arasındaki rekabette büyücü sınıfına haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Öncelikle değinmek isteğim konu yetenek uyumsuzluğu
Büyücün savaşçılara karşı tek savunma yeteneği kutup tur (zihinde vardır ama zihin yeni stratejilerde grup bölgeleri için genelde kullanılmaz) ancak kutup yeteneğinin yenileme süresiyle savaşçıların durdurma ve dapar yenileme süreleri daha az. Örnekle açıklar olursak; bir savasçıyla büyücü karşılaştı ve büyücü sardırmaya başladı bakın en iyi ihtimali söylüyorum savaşçı büyücünün üzerine hem deparı atıp hemde durdurma atıp hemde sadece el tutulması atarsa büyücünün kesme olasılığı yüzde 40 larda ancak savaşçılardaki ortak strateji geri kaçıp yeteneklerin süreleri dolana kadar çekilmek ve dolunca büyücün yapıcağı bişi olamıcak ve kesilicek. Bu konudan sıkkın olan çok kişi olduğunu tahmin ediyorum.
Benim çözüm fikrimi sorarsanız ilk önce kutup ile savaşçıların depar ve durdurma yeteneklerinin yenileme sürelerinin eşitlenmesi (savaşçının 1-2 sn önceliği olabilir).

Ve ikinci olarak çok saçma bulduğum bişi zihin tutma benim bundan tek anladığım bi savaşçıyla karşılaştınızmı ya öldünüz ya kaçıcaksınız yada zihin tutmazsa yüzde 40 olasılıkla kesersiniz.Bunun hakkında daha açıklama yapmak istemiyorum.
Bunun çözümü olarak zihin tutma yerine el tutulsun el tutulması derken bildiiniz el tutulması büyücü o süre içerisinde büyü kullanamasın hareket edebilsin ama büyü kullanamasın.
Bu tamamen benim yorumumdur farklı görüşlere ve yorumlara saygı duyarım.

Zaman ayırıp okuduğunuz için Teşekkürler...

MERAN
Sessız
bu konuyla ilgili yuzlerce konuya degndm ama bi sonuc ckmadı
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen brkppp »

Valla kim kime haksızlık etmiş bilmiyorum ama yıllardır oyunda en üstün sınıf savaşçılardır! inanın bü hiç değişmedi! Mesela örnegin şifacı karakterine bakıyosun hasarı çok düşük ama saglıgı ve direnci cok yüksek! büyücüye bakıyosun bunun tam tersi yani saglıgı düşük ama onunda hasarı çok ama çok yüksek! e birde savaşçıya bakıyosun adamların hem hasarı hem saglıgı çok yüksek! yani şöyle diyeyim; full mevlana şifacı ile full kıyamet büyücü bir olsa sıradan bir savaşçının onları tek başına yenme ihtimali çok ciddi şekilde var. yahu adam bi agır bir sert vuruyo indiriyo! açık ara savaşçılar çok üstün oyunda.
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

brkppp yazdı:Valla kim kime haksızlık etmiş bilmiyorum ama yıllardır oyunda en üstün sınıf savaşçılardır! inanın bü hiç değişmedi! Mesela örnegin şifacı karakterine bakıyosun hasarı çok düşük ama saglıgı ve direnci cok yüksek! büyücüye bakıyosun bunun tam tersi yani saglıgı düşük ama onunda hasarı çok ama çok yüksek! e birde savaşçıya bakıyosun adamların hem hasarı hem saglıgı çok yüksek! yani şöyle diyeyim; full mevlana şifacı ile full kıyamet büyücü bir olsa sıradan bir savaşçının onları tek başına yenme ihtimali çok ciddi şekilde var. yahu adam bi agır bir sert vuruyo indiriyo! açık ara savaşçılar çok üstün oyunda.
Genel olarak savaş alanlarında ki tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum;
Birbiri ile bağlantılı çalışan 6 kişilik bir grup karşısında şifacı ve büyücü ile karışık 10 veya 12 kişilik hâtta 15 16 kişilik toplulukları bile ortadan kaldırıyor fakat bu toplulukların içerisinden 2 ya da 3 ü savaşcı olunca grubun koordinasyonunu bozmakta birebirler en kötüsü bile ayakbağı oluyor teke tek te pek fazla şansları olmuyor zihin tutması haricinde ama tecrübeli savaşçılar işlerini temiz yapıyorlar.
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Voyant »

Yeni bölge ile birlikte daha eğlenceli savaşlar bizleri bekliyor. Tılsımlarınız hazır olduğunda, her sınıftan karakteri rahatlıkla yenebileceksiniz. ;)
Onur GÜRSOY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön