Söylediğinde gayet haklısın fakat oyuncuların hangi birisinin derdini dinleyebilirsin ki?
Söylermisin kimin derdi yoktur burda herkeş şuraya çıkıp yazsa 10 - 15 satır dert yakınır en az hangi birisi için çözüm arayışına girebilirsin ?
İKV de görevli olmak
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İKV de görevli olmak
Heralde oyunda yetkili kişilerin (Oda sadece bir kısmı için geçerli) İKV' den aldığı ve maddi değeri olan tek şey Game X Fuarında giyilen arkasında "GÖREVLİ" yazan siyah SOBEE T-Shirtleri :lol: :lol: Onlarda geri veriliyor mu bilemiyorum.
CHIVALROUS
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
Heralde oyunda yetkili kişilerin (Oda sadece bir kısmı için geçerli) İKV' den aldığı ve maddi değeri olan tek şey Game X Fuarında giyilen arkasında "GÖREVLİ" yazan siyah SOBEE T-Shirtleri :lol: :lol: Onlarda geri veriliyor mu bilemiyorum.
CHIVALROUS
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
SedaT03 yazdı:Bu oyunu 5 senedir oynuyorum hiçbir yöneticinin veya etkinlikçinin faydasını görmedim. HA bi ara bi gm gece 2 de geldi dinledi sıkıntılarımızı ama sonrasında düzelmedi lafta kaldı. Destek takımına gelince ne zmn forumdan bişey yazsam yada desteğe mail atsam. Bekleyin sabredin yada bi yerden kopyala yapıştır. Yok böyle olursa böyle olur. Yani onları bizde biliyoruz ama sizden çözüm istiyoruz.
Diyeceğim şudur ki İKV de görevli olanlar bence bi faydası yok tek yaptığınız para kazanmak oyuncuların sorununu dinlemeyi bilmek ve yrd etmek. Oyunda görevini yapan tek REHBERLER bence hepsini tebrik ediyorum.Diğerleri amacı para olanlar sizde rehberler gibi keşke görev aşkıyla tutuşsanız. Ama eş.. altın semer vursan gene ....r.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
gönüllülerden oluşuyoruz diye yakınıyorsanız profesyonel ekip kurun kardeşim. destek takımı olmasaydı oyunun ortamı bozulurdu demişsiniz. Allah aşkına oyunun halini görmüyor musunuz yoksa görmezden mi geliyorsunuz ? Dükkan sisteminden bahsetmişsiniz kazanılan bunca paralar senede bir yapılan içinde tenekeden başka bişey olmayan saçma bölgeleremi gitti ? meteor ve eminönündeki grafikler iyileştirilmedi , senelerdir hala saçma skiller var biride çıkıp demedimi kardeşim böyle gitmez bu iş diye ? bişeyler yapılmazsa bu oyunun ömrü 1 yılı geçmez kardeşim.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili SedaT03,
Bir takım şeyleri bildiğinizi fakat bizler tarafından bilinçsiz bireylermişcesine muamele gördüğünüzü belirtmişsin. İnan ki böyle bir düşüncemiz asla yok, olmadı ve olmamalı da...
Sizlerin yaşamış olduğu sorunlara göre yönlendirmelerde bulunmamızın nedeni sadece görevimizi yapıyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Almış olduğunuz bir cezanın süreci veya içeriğini burada paylaşamaz, hatalı bir ürünü burada değiştiremez vb. gizlilik politikası kapsamı altındaki işlemlerde forum üzerinden yardımcı olamayız. Bu nedenle bu tür destek işlemlerinde sizden bir süre beklemenizi rica ediyoruz. Zaten hiç bir yönetici, oyuncunun mağduriyetinden haz almaz.
Para konusuna gelirsek; İKV Destek ekibi ve yönetim kadrosunda, sadece Developer kadrosu maaşlı çalışanlardır. Bu konudaki ön yargınızı bir kenara bırakmanızı talep ediyorum.
Hazır cevap verme mevzusu var bir de.. Hazır cevaplar için bir kılavuzumuzun olduğu konusunda inkarda bulunmuyorum. Acemilik evresinde gerçekten çok iyi iş görüyordu. (: Fakat bir süre sonra, kalıp cevaplar sizin aklınızda yer ediyor. Cümlelerinizi tasarlarken hazır cevaplardan yola çıktığınız için genelde benzer metinler ortaya çıkıyor.
Merak ettiğiniz başka bir şey varsa bilgim dahilinde olduğu sürece cevap vermekten kaçınmayacağım. Şimdilik sizlere iyi forumlar diliyorum.
Bir takım şeyleri bildiğinizi fakat bizler tarafından bilinçsiz bireylermişcesine muamele gördüğünüzü belirtmişsin. İnan ki böyle bir düşüncemiz asla yok, olmadı ve olmamalı da...
Sizlerin yaşamış olduğu sorunlara göre yönlendirmelerde bulunmamızın nedeni sadece görevimizi yapıyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Almış olduğunuz bir cezanın süreci veya içeriğini burada paylaşamaz, hatalı bir ürünü burada değiştiremez vb. gizlilik politikası kapsamı altındaki işlemlerde forum üzerinden yardımcı olamayız. Bu nedenle bu tür destek işlemlerinde sizden bir süre beklemenizi rica ediyoruz. Zaten hiç bir yönetici, oyuncunun mağduriyetinden haz almaz.
Para konusuna gelirsek; İKV Destek ekibi ve yönetim kadrosunda, sadece Developer kadrosu maaşlı çalışanlardır. Bu konudaki ön yargınızı bir kenara bırakmanızı talep ediyorum.
Hazır cevap verme mevzusu var bir de.. Hazır cevaplar için bir kılavuzumuzun olduğu konusunda inkarda bulunmuyorum. Acemilik evresinde gerçekten çok iyi iş görüyordu. (: Fakat bir süre sonra, kalıp cevaplar sizin aklınızda yer ediyor. Cümlelerinizi tasarlarken hazır cevaplardan yola çıktığınız için genelde benzer metinler ortaya çıkıyor.
Merak ettiğiniz başka bir şey varsa bilgim dahilinde olduğu sürece cevap vermekten kaçınmayacağım. Şimdilik sizlere iyi forumlar diliyorum.