Hedef Secme Sorunu !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Hedef Secme Sorunu !!!!

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

adamlar ne duşunuo ya
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

BeSGiDeRiM yazdı:Bu hata(aslında hata değil, bilinen, kastılı birşey) sana göre kötüdür, başkasına göre iyidir.
Fakat İKV Kişisel sorunlar için değişiklik yapmaz, geneli ilgilendiren sorunlar için değişiklik yapar.
Burda da size

"Hedef saçmeye çalışılırken , savaşılmayan bölgede karşı klandan birilerini seçme durumu hata değildir.
Savaşamıyor olsanız dahi rakip klan üyelerini görmenizi sağlar
." demişler.
Fakat burda size anlatmak istedikleri bu:
" sizin için devantaj olabilir fakat bazı oyuncularımız için bir avantaj. "

Tabi seninle birlikte oyunun büyük bir kısmı böyle bir mesaj atsa, bu sefer değişiklik yapıp, bahsettiğiniz şeyi ortadan kaldırma ihtimalleri büyük olasılıkla artar.

Burda Lakayıklık söz konusu değil. İKV Destek Ekibi her zaman (istisnalar dışında) resmi cevap vermek durumunda.
Ki bunu en iyi sizin bilmeniz lazım.

İyi forumlar.
Bu dediğine kendin bile inanmıyorsun.
Bana bir tane avantajını söyle
:?:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

BeSGiDeRiM yazdı:Bu hata(aslında hata değil, bilinen, kastılı birşey) sana göre kötüdür, başkasına göre iyidir.
Fakat İKV Kişisel sorunlar için değişiklik yapmaz, geneli ilgilendiren sorunlar için değişiklik yapar.
Burda da size

"Hedef saçmeye çalışılırken , savaşılmayan bölgede karşı klandan birilerini seçme durumu hata değildir.
." demişler.

Tabi seninle birlikte oyunun büyük bir kısmı böyle bir mesaj atsa, bu sefer değişiklik yapıp, bahsettiğiniz şeyi ortadan kaldırma ihtimalleri büyük olasılıkla artar.

Burda Lakayıklık söz konusu değil. İKV Destek Ekibi her zaman (istisnalar dışında) resmi cevap vermek durumunda.

İyi forumlar.

1. konunun bilgi verilmeden kapatılması başlı başına bi sacmalık konuda küfür yok argo yok bence düzeltilmesi gereken bir konu... Ben tarafsız olarak oyuncu gözünden de bakıyorum konuya yönetim gözünden baksam buraya konu açmam zaten.... Sen bu oyunu oynuyorsan bana bir tane mantıklı bir avantaj söler misin? Bir avantajdır gidiyor ama ben göremiyorum avantaj kii bu oyunda ki bilgime ve oyunculuğuma güvenirim... Bişeyin avantajı olsaydı ben mutlaka bir kere yararlanırdım hadi onuda geçtim benden iyi oynuya arkadaşlarım elbet vardır onlar bana bu avantajı var neden kullanmıyorsun derdii...... :idea: :?: S

." demişler.

buna cevap vermiştim biz kör değiliz etrafta ki adamı görmeyelim. Tuşun bi amacı var düşman secmek mi ?? Yer altında veya labirentte veya antrepoda karşı klan üyesi benim düşmanım olmuyor orda ki yaratıklar benim düşmanım oluyor hatta geçiyorum bazı görevlerde karşı klan arkadaşlarımızla bir görev yapıyoruz ben yaratık secmeye neden uğraşıyım mouse yle ??

Bu durum bana göre iyi diyicek biri bu oyunu pek bilmiyordur... Bu benim kişisel sorunum değil bu sadece bana özel bir durum degil o yorumunda da yanlıslık yapmıssın ???

Benim için pek önemi yok ben fikrimi sölerim saygı beklerim konumun kitlenmesi bana bir saygısızlıktır kii verilen cevap tatminkarın yanına bile yaklaşamazkenn...
Resim
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Sanki en güzeli bu hatayı/eksikliği ya da adı her neyse destek iletişimden ilgili ekibe iletip düzeltilip/giderilmesini talep etmek.Yoksa burada birbirimize bağırıp çağırarak, suçu birilerine atıp bir anlık öfke ile yargısız infaz yapmak bu hatanın/eksikliğin giderilmesini sağlamaz.

Herkese saygılar.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Beyefendi »

Burda da size

." demişler.

İyi forumlar.
Konu sahibi yukarda yazdığınızla alakalı cevabı düzeyli bir uslupla vermiş.Herkesin hoşgörüsüne sığınıp ben bu yazına başka bir yorum getirmek istiyorum.

Yönetici adayı arkadaşlarımızın forumlarda fikir beyan etmesi ile ilgili bizim açımızdan hiçbir sorun yok.Sıkıntı şurada bu yazılar padişahım çok yaşa tadında yazılara dönüşürse antipatik bir hava yaratması kaçınılmaz.Yazın baştan sona zorlama ve çoğunluklada mantık dışı cümlelerden kurulu bunu yapmıyalım arkadaşlar.Güçlü tarafta olduğunu düşünüp o rehavetle yazı yazarsanız hem kendinizi hemde temsil ettiğiniz görev bölümlerini zor durumda bırakırsınız.Size yönetimi eleştirmiyorsunuz diyen yok ama burada birtakım oyun ve yönetim konusunda eleştirel yazılarada bu şekil dahil olmanız hiç hoş değil.Savunulacak doneler yetersizse bunu zorlayarak kendinizi heba etmeyin.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

Aslında seçilmesi bazılarının işinede yarıyor :)
yeraltında sıfamla kendime ck atıp karsı klan üyesiyle bomb arasında durup onun beni seçmesini sağlayıp patlatabiliyorum
yada savaşçımla cinlerin önünde durup büyücünün cini seçmeden beni seçmesini sağlayıp cınleri kesebiliyorum
tasvip edilen bir davranışmı tabiki değil ama bazen yapmak gerekiyor :shock:
Bu bir oyun hatasımıdır bir şey diyemem ama oyun hatası ise de lehinize çevirmek çok zor bir durum değil
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

cok uzun okumadım
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

aken yazdı:Aslında seçilmesi bazılarının işinede yarıyor :)
yeraltında sıfamla kendime ck atıp karsı klan üyesiyle bomb arasında durup onun beni seçmesini sağlayıp patlatabiliyorum
yada savaşçımla cinlerin önünde durup büyücünün cini seçmeden beni seçmesini sağlayıp cınleri kesebiliyorum
Bu bir oyun hatasımıdır bir şey diyemem ama oyun hatası ise de lehinize çevirmek çok zor bir durum değil

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

BeSGiDeRiM yazdı:
aken yazdı:Aslında seçilmesi bazılarının işinede yarıyor :)

bunu onaylar gibi alıntı yapman hiç hoş bir durum değil. Bu hatadan yararlanmaktır bu dezavantajı avantaja çevirmek değildir. Lütfen kardeş sacmalıktan öteya adım at o zaman bono da bi açıktı basanlar neden ban yedi kp kasarken vurulan çarı düşürünce karizması gitmezdi neden kullananlar cezalandırıldı.Onuda geçtim maden çekerken program kullanmakta bi açıktı neden değiştirildi. Kp kasarken macro kurmak ta oyunun hatası yanlışı neden blok yiyorlar. Yazıyı yazan arkadaşa kesinlikle bişey demiyorum bazen gıcıklık olsun diye herkes 1 kere yapmıştır yaptıklarını ama bu oyunun hatasından yararlanmaktır. Bunun cezası tabi ki blok olmaz olamaz ama ekipte ki bir arkadaşın bunu onaylarcasına alıntı yapması kabul edilemez lütfen bilgilere dayalı yada mantığa sıgan acıklamaları alıntı yapalım kendini yönetim gözünde haklı çıkarmaya çalışmaya gerek yok..... Neysee bu konuda anlaşamıcaz ben sadece oyunda ki eksiği gördüm diye yazdım ama demek ki eksiklerden yararlanıcaz bu saatten sonra yönetim umarım eksiklerinizden ve oyun hatalarından yararlanan arkadaşları bloklamazsınız o zaman ben bu alıntıyı hatırlatırım herkese.. Kolay gelsin..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön