SEN BU OYUNU 3 YILDIR OYNUYOSAN BENDE BISE BILMIYORUM 39 LVLLE BAŞLAMADI BU OYUN BUNU ONCE ÖĞREN SONRA YORUM YAPzodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor
Bu işler Ha diyince çıkmaz..
Level sınırı
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Level sınırı
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı

bu arada büyük harf için kusura bakmayınRESTORATIVE yazdı:SEN BU OYUNU 3 YILDIR OYNUYOSAN BENDE BISE BILMIYORUM 39 LVLLE BAŞLAMADI BU OYUN BUNU ONCE ÖĞREN SONRA YORUM YAPzodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Usta Şaşırmış olablr insan yafRESTORATIVE yazdı:bu arada büyük harf için kusura bakmayınRESTORATIVE yazdı:SEN BU OYUNU 3 YILDIR OYNUYOSAN BENDE BISE BILMIYORUM 39 LVLLE BAŞLAMADI BU OYUN BUNU ONCE ÖĞREN SONRA YORUM YAPzodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Bence oyun sınırı kesinlik 49 seviyede kalmalı...Seviye sınırı artmadan yeni yerler gelmesi çok çok çok zor boslarr gelmeli ama lvl sınırı asla artmamalıdır... 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

3 yıl bilemedin 4 nedeni son zamanlarda ikv nin aktif çalişmasi 39 lwl ken çok sessizlerde ve temmuzdan nisana kadar hiç bir havadsi yayinlanmamişti bu aralar çok aktifler sığınaklar ve migratina yayinlayip oyuna çekileceklerdir bug hata vs araştirilacaktir yani yeni lwle ne yönetim hazir nede ikv halki
İYİ OYUNLAR
İYİ OYUNLAR
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
49 seviye yeterli. Sizin gibiler onu ister bunu ister hata oldu mu bırakıyorum plus almıyorum diye ağlamaya başlar. AA bak ya güzel fikir dur foruma yazayım diye konu açmışsın buraya bi otur düşün bakalım. O kadar kişi eşya dizdi milyonlar harcadı ; seviye 59 olduğunda 54 de belkide 55 de hepsi çöp olacak. Şahsen ben 49 seviye geldiğinde 45 seviye olduktan sonra oyunu bıraktım bütün çarlarımı sildim. Sebebiyse o kadar uğraşıp dizdiğim takımlarımın gücünü büyük oranda yitirmesi. Eskiden kese kese usandırdığım yeni başlamış çoluk çocuk 2 3 parça görev eşyasıyla gelip kesmeye başladı. Bu oyunu pvp için oynayan bir oyuncu olarak tamamen değişen savaşçı vs sistemi yünden oyundan soğudum. 1 2 ay sonra tekrar başladım. Şimdi sadece büyücü oynuyorum o da 3 4 günde 1 saat. Yeni seviyeler ; yeni sistemler, yeni eşyalar , yani büyük uğraşlar demek. Ortaya koyduğun büyük çabanın bir anda kaybolması demek. Bu saydıklarımı kaldıramayacak çok fazla oyuncu var. Ama yeni bölge dersen sonuna kadar destekliyorum ; şöyle içimizi ferahlatacak , bizi yeraltından gün yüzüne çıkartacak , sivri ada kıvamında eminönü zarifliğinde yeni bir bölge...
- bigbattle
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Neden ters karşılıosunz sadece merak ettiğim için sordum hemen yapsınlar gibi bişey söylemedimEssoperagma yazdı:bütün karakterlerini yücelen halit, ibni sina, kançalan dizmiş yaşaheserler de hazır.gelecek lwl de item almak için 999m de cepte. artık 59 u bekliyo :mrgreen:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

zodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor
nasıl oluyorda 3 yıl önce en son lvl 39 oluyor anlamış değilim.3 yıl önce yıl 2007 idi ve lvl sınırı 29 idi.
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
Arkadaş burda ben başladığımda lvl sınırı 39 du diyo.RESTORATIVE yazdı:bu arada büyük harf için kusura bakmayınRESTORATIVE yazdı:SEN BU OYUNU 3 YILDIR OYNUYOSAN BENDE BISE BILMIYORUM 39 LVLLE BAŞLAMADI BU OYUN BUNU ONCE ÖĞREN SONRA YORUM YAPzodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor
Siz yanlış anlamışsınız.Oyun 39 lvl le başladı demiyor.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

Hay Allahım ya Okuduğunuda anlıyamıyorsun Kardeş ben diyorumki ben Oyunu 3 Yıl Önce başladım ben Başladığımdada 39 levelde sınır ben başladık'dan 2 yıl sonra geldi diyorum 49 leveller..Fantomx yazdı:Arkadaş burda ben başladığımda lvl sınırı 39 du diyo.RESTORATIVE yazdı:bu arada büyük harf için kusura bakmayınRESTORATIVE yazdı:SEN BU OYUNU 3 YILDIR OYNUYOSAN BENDE BISE BILMIYORUM 39 LVLLE BAŞLAMADI BU OYUN BUNU ONCE ÖĞREN SONRA YORUM YAPzodiak2009 yazdı:Bakın ben Şahsen İKV'yi 3 Yıldan beri oynamaktayım ben bu oyuna başladığımda 39 leveldi Sınırdı 2 Yıl sonya 49 Leveller geldibigbattle yazdı:Level sınırı ne zaman artırılcak ??? Bilgisi olan yazabilir mi??Bismillah diyin daha Hidra geldi Sığınak ve Miğrat Denilen Bölgeler gelicek daha İKV oyuncuları Yeraltını ve Meran Labirentini yeni yeni Öğrenmekteler siz gelip burda yeni leveller ne zaman gelecek diyorsunuz. Biz oyuncular için herşey istemek çok kolay ama Yapmak zor
Siz yanlış anlamışsınız.Oyun 39 lvl le başladı demiyor.
Günde 1 Saat Kitap Okumaya zaman ayırırsan Okuyunca Anlama Kabiliyetin Genişler