snde bnm ehr yorumuma muhalefet oluyosunbi kered ebnle aynı safta yer alxDMORDuMan yazdı:al işde herşeye muhalefet olcak illa xDfuni yazdı:hiç güzel olamsdı oyunun normal hali çok daha iyi
Eğer aynı oyun "Kıyamet Vakti"nde Olmasaydı ?
Re: Eğer aynı oyun "Kıyamet Vakti"nde Olmasaydı ?
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
Dinden İmandan çıkarırsın sen adamı almıyım ben xD

mdm karşı taraftada yer alma mert sn fatih hiç bi lafın altında kalmıyosunuz olan bana oluyo laf altında kaln bn oluyomxDMORDuMan yazdı:Dinden İmandan çıkarırsın sen adamı almıyım ben xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
muhteşem 3lüyü oluşturduk biz böyle sen gelmesende olur xDfuni yazdı:mdm karşı taraftada yer alma mert sn fatih hiç bi lafın altında kalmıyosunuz olan bana oluyo laf altında kaln bn oluyomxDMORDuMan yazdı:Dinden İmandan çıkarırsın sen adamı almıyım ben xD

bu gün açr açıcaktım cafeye gidip açmiyim mdm istenmiyorumxDMORDuMan yazdı:muhteşem 3lüyü oluşturduk biz böyle sen gelmesende olur xDfuni yazdı:mdm karşı taraftada yer alma mert sn fatih hiç bi lafın altında kalmıyosunuz olan bana oluyo laf altında kaln bn oluyomxDMORDuMan yazdı:Dinden İmandan çıkarırsın sen adamı almıyım ben xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
aç aç kim dedi sen olmasanda olur diye ??funi yazdı:bu gün açr açıcaktım cafeye gidip açmiyim mdm istenmiyorumxDMORDuMan yazdı:muhteşem 3lüyü oluşturduk biz böyle sen gelmesende olur xDfuni yazdı:mdm karşı taraftada yer alma mert sn fatih hiç bi lafın altında kalmıyosunuz olan bana oluyo laf altında kaln bn oluyomxDMORDuMan yazdı:Dinden İmandan çıkarırsın sen adamı almıyım ben xD
hep bu mert ya :mrgreen:

sorma ya hep emrt o msnde sn forumda sinir ediosun bn kimi sinir edicem xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
kubilayı sinir edersin sende (kubila dediysem anla işde ) xDfuni yazdı:sorma ya hep emrt o msnde sn forumda sinir ediosun bn kimi sinir edicem xD

anladım xDMORDuMan yazdı:kubilayı sinir edersin sende (kubila dediysem anla işde ) xDfuni yazdı:sorma ya hep emrt o msnde sn forumda sinir ediosun bn kimi sinir edicem xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
neyse bn cafeye gidiom by oyunu açmaya başla sn
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi