İKV ve Psikolog
Re: İKV ve Psikolog
özet geçecek varmı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Tartışmayaratmak istemiyorum ama bazı arkadaşların zoruna gitmiş.Zoruna gidenlere bu sözüm normal olmadığınızın farkına varın.
Ve geçmişte ahkam kesen ezik arkadaşım.Sinirleniyorum bak inciteceğim bazılaını özet geç diyorsun yazık diyorum sana.
Gözleri olan görsün.
Ve geçmişte ahkam kesen ezik arkadaşım.Sinirleniyorum bak inciteceğim bazılaını özet geç diyorsun yazık diyorum sana.
Gözleri olan görsün.

LEPRECHAUN
[İçerik Silinmiştir /Black] Site paylaşımı /İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.LEPRECHAUN yazdı:Tartışmayaratmak istemiyorum ama bazı arkadaşların zoruna gitmiş.Zoruna gidenlere bu sözüm normal olmadığınızın farkına varın.
Gözleri olan görsün.
Metal yorgunluğu.xPrince yazdı:Sen kimsin de insanların pskoloğa gitmesini söylüyosun, bi bilgisayar başından bunu nasıl görüyosun, sen beni tanıyomusun yada kavga ettiğin başka insanı tanıyomusun, ben stres atmak için tekme yumruk dövüşüyorum belki sanane benim stres atma yöntemimden, belki başkalarıda böyle kavga ederek stres atıyodur sanane bundan, sen kimsinde böyle insanlara karışabiliyosun, belli zaten fakesin küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğinide anlıyorum sen gelme buralara bence ya foruma felan zaten sinek avlıyo forum böyle konulara cevap atmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
kusura bakma şizofren kardeş senin kayış kopmuş sana psikologda fayda vermezxPrince yazdı:Sen kimsin de insanların pskoloğa gitmesini söylüyosun, bi bilgisayar başından bunu nasıl görüyosun, sen beni tanıyomusun yada kavga ettiğin başka insanı tanıyomusun, ben stres atmak için tekme yumruk dövüşüyorum belki sanane benim stres atma yöntemimden, belki başkalarıda böyle kavga ederek stres atıyodur sanane bundan, sen kimsinde böyle insanlara karışabiliyosun, belli zaten fakesin küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğinide anlıyorum sen gelme buralara bence ya foruma felan zaten sinek avlıyo forum böyle konulara cevap atmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi.
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Öncelikle fikrini mantıklı bulduğumu ve kesinlikle yapılması gerektiğini belirtmek istiyorum. 
Özet geç, kısa geç diyenleri de biraz ciddiyete davet ediyorum. Bu arkadaşımız gelmiş burada fikrini beyan etmiş sizin gelip de bu konuyu böyle kirletmeye hakkınız yok. Madem uzun buldunuz okumazsınız olur biter.
Özet geç, kısa geç diyenleri de biraz ciddiyete davet ediyorum. Bu arkadaşımız gelmiş burada fikrini beyan etmiş sizin gelip de bu konuyu böyle kirletmeye hakkınız yok. Madem uzun buldunuz okumazsınız olur biter.

Jasmine
DrJasmine
İnsanların bırak bu "boss"u ciddiye almak, yanına uğrayacağını bile sanmıyorum. Bizim milletimizde oyun veya gerçek farketmez, "Ben deli miyim ?" durumu vardır her zaman. Kimse kendini o derecede görüp de uğramaz bile yanına. Ancak ilk haftada uğranılır yanına, o da tamamen meraktan.
Hem insanlar yanına gitse bile otomatik olarak sürekli aynı cevap veren bir kişi ne kadar sakinleştirebilir ki bir insanı ?
Senin de dediğin gibi bu bir oyun. Gerçek ve sanal hayatı karıştıranlar için kanlı canlı bir psikolog lazım. Oyun içinde sadece oyun oynanır.
Görüşüne saygım sonsuz, orası ayrı bir olay.
Hem insanlar yanına gitse bile otomatik olarak sürekli aynı cevap veren bir kişi ne kadar sakinleştirebilir ki bir insanı ?
Senin de dediğin gibi bu bir oyun. Gerçek ve sanal hayatı karıştıranlar için kanlı canlı bir psikolog lazım. Oyun içinde sadece oyun oynanır.
Görüşüne saygım sonsuz, orası ayrı bir olay.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
sinir atmak istiyen topa sabri gibi vursun rahatlatıyor
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Adam psikolog para kazanamk için yapıyorSelennnn yazdı:Bilindiği üzere oyunda çok saçma nedenlerden kavga çıkartan yada bölgede boş boş konuşup insanların huzurunu kaçıran kişilere özel psikolog danışmanı olması gerekiyor oyunla real hayatı birbirine karıştıran ve oyunu gerçek zanneden kullanıcılara özgü yeni bir boss ''psikolog'' adeta şizofrenleşmiş ve farkında olmayan etrafına huzursuzluktan başka bişey vermeyen ve bundan memnun olan kullanıcılara yeni bir boss ''psikolog''
Derdi sıkıntısı olan gitsin bossa içini döksün konuşsun onunla hiç olmazsa bir nebze rahat ederiz bu kendini bilmez insanların sıkıntılarını dinleyecek yepyeni bir boss gelmesi umuduyla bu konunun en iyi şekilde irdelenmesine ve en yakın zamanda faaliyete geçmesini diliyorum insanın bilinçaltında bir manevi yardımcı olması insanı rahatlatır iyileştirir bu şizofrenleşmiş beyinlere ancak böle bir sistem getirilmesi ve ''psikolog'' 'un o kişiye ''herşey daha güzel olacak'', ''güzel yarınlar seni bekliyor evlat'' bunun gibi sözler sölemesi o şizofrenleşmiş beyinleri rahatlatacağını düşünüyorum, kullanıcıların birbiriyle iletişiminde birbirleriyle nasıl konuşması gerektiğini öğretecek yeni bir boss gerekmektedir...
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Alın size açık ve net bi çözüm, anlatın içinizi size bol bol cevap ne gereği var yöneticileri yormaya
(soru işaretine istediğiniz kadar basın)
http://sanalpsikolog.herokuapp.com/
(soru işaretine istediğiniz kadar basın)
http://sanalpsikolog.herokuapp.com/