İKV ve Psikolog

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: İKV ve Psikolog

Mesaj gönderen Schiller »

özet geçecek varmı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Tartışmayaratmak istemiyorum ama bazı arkadaşların zoruna gitmiş.Zoruna gidenlere bu sözüm normal olmadığınızın farkına varın.

Ve geçmişte ahkam kesen ezik arkadaşım.Sinirleniyorum bak inciteceğim bazılaını özet geç diyorsun yazık diyorum sana.

Gözleri olan görsün.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

LEPRECHAUN yazdı:Tartışmayaratmak istemiyorum ama bazı arkadaşların zoruna gitmiş.Zoruna gidenlere bu sözüm normal olmadığınızın farkına varın.

Ve geçmişte ahkam kesen ezik arkadaşım.Sinirleniyorum bak inciteceğim bazılaını özet geç diyorsun yazık diyorum sana.

Gözleri olan görsün.
[İçerik Silinmiştir /Black] Site paylaşımı /İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması. Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

xPrince yazdı:Sen kimsin de insanların pskoloğa gitmesini söylüyosun, bi bilgisayar başından bunu nasıl görüyosun, sen beni tanıyomusun yada kavga ettiğin başka insanı tanıyomusun, ben stres atmak için tekme yumruk dövüşüyorum belki sanane benim stres atma yöntemimden, belki başkalarıda böyle kavga ederek stres atıyodur sanane bundan, sen kimsinde böyle insanlara karışabiliyosun, belli zaten fakesin küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğinide anlıyorum sen gelme buralara bence ya foruma felan zaten sinek avlıyo forum böyle konulara cevap atmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi.
Metal yorgunluğu.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Selennnn »

xPrince yazdı:Sen kimsin de insanların pskoloğa gitmesini söylüyosun, bi bilgisayar başından bunu nasıl görüyosun, sen beni tanıyomusun yada kavga ettiğin başka insanı tanıyomusun, ben stres atmak için tekme yumruk dövüşüyorum belki sanane benim stres atma yöntemimden, belki başkalarıda böyle kavga ederek stres atıyodur sanane bundan, sen kimsinde böyle insanlara karışabiliyosun, belli zaten fakesin küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğinide anlıyorum sen gelme buralara bence ya foruma felan zaten sinek avlıyo forum böyle konulara cevap atmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi.
kusura bakma şizofren kardeş senin kayış kopmuş sana psikologda fayda vermez
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Öncelikle fikrini mantıklı bulduğumu ve kesinlikle yapılması gerektiğini belirtmek istiyorum. :)
Özet geç, kısa geç diyenleri de biraz ciddiyete davet ediyorum. Bu arkadaşımız gelmiş burada fikrini beyan etmiş sizin gelip de bu konuyu böyle kirletmeye hakkınız yok. Madem uzun buldunuz okumazsınız olur biter.
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
Bazinga
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bazinga »

İnsanların bırak bu "boss"u ciddiye almak, yanına uğrayacağını bile sanmıyorum. Bizim milletimizde oyun veya gerçek farketmez, "Ben deli miyim ?" durumu vardır her zaman. Kimse kendini o derecede görüp de uğramaz bile yanına. Ancak ilk haftada uğranılır yanına, o da tamamen meraktan.

Hem insanlar yanına gitse bile otomatik olarak sürekli aynı cevap veren bir kişi ne kadar sakinleştirebilir ki bir insanı ?

Senin de dediğin gibi bu bir oyun. Gerçek ve sanal hayatı karıştıranlar için kanlı canlı bir psikolog lazım. Oyun içinde sadece oyun oynanır.

Görüşüne saygım sonsuz, orası ayrı bir olay.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

sinir atmak istiyen topa sabri gibi vursun rahatlatıyor
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Selennnn yazdı:Bilindiği üzere oyunda çok saçma nedenlerden kavga çıkartan yada bölgede boş boş konuşup insanların huzurunu kaçıran kişilere özel psikolog danışmanı olması gerekiyor oyunla real hayatı birbirine karıştıran ve oyunu gerçek zanneden kullanıcılara özgü yeni bir boss ''psikolog'' adeta şizofrenleşmiş ve farkında olmayan etrafına huzursuzluktan başka bişey vermeyen ve bundan memnun olan kullanıcılara yeni bir boss ''psikolog''

Derdi sıkıntısı olan gitsin bossa içini döksün konuşsun onunla hiç olmazsa bir nebze rahat ederiz bu kendini bilmez insanların sıkıntılarını dinleyecek yepyeni bir boss gelmesi umuduyla bu konunun en iyi şekilde irdelenmesine ve en yakın zamanda faaliyete geçmesini diliyorum insanın bilinçaltında bir manevi yardımcı olması insanı rahatlatır iyileştirir bu şizofrenleşmiş beyinlere ancak böle bir sistem getirilmesi ve ''psikolog'' 'un o kişiye ''herşey daha güzel olacak'', ''güzel yarınlar seni bekliyor evlat'' bunun gibi sözler sölemesi o şizofrenleşmiş beyinleri rahatlatacağını düşünüyorum, kullanıcıların birbiriyle iletişiminde birbirleriyle nasıl konuşması gerektiğini öğretecek yeni bir boss gerekmektedir...
Adam psikolog para kazanamk için yapıyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Alın size açık ve net bi çözüm, anlatın içinizi size bol bol cevap ne gereği var yöneticileri yormaya
(soru işaretine istediğiniz kadar basın)

http://sanalpsikolog.herokuapp.com/
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön