Max hasarın artması Vuruşlarını arttırır ama 26 seviyede çok şey beklemek mantıksız ilk önce 49 olmaya bakjankilodvandam yazdı:Arizonaa yazdı:Tavsiyem şuanda ne varsa onu giy 49 lvl olana kadar baya para harcarsın çünküjankilodvandam yazdı:Arizonaa yazdı:Üsütünü max hasar dizeceksin yücelen item veya urban işini görür
peki ne zaman nerden alırım bu itemleri?. Çoğu itemi görev verecek 49 olunca ayarlarsın. Kasarken düşürede bilirsin olmadı birisinden parayla alacaksın
![]()
peki ben şimdi maksimum 1000 vuruyorum. bunu arttırmak için ?
26 level savaşçı sınırsız itemler
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: 26 level savaşçı sınırsız itemler
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
26 Lvlde 1000 vurman bile iyi. Daha çok erken .
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Kudret ve can iksirleri anlık olarak iş görür bunun dışında oturamaktan başka çaren yok.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
26 lvl için iteme gerek yok 49 ol saglam item diz...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Önce karakterini kas,49 seviye yap.Zaten 49 olana kadar görevlerden birçok max hasar item veriliyor.Sadece onlarda 2000-3000 max hasarın olur.İteme para harcama yani 49 levele kadar.
26 lvlde o kadar vurman zaten iyi ama ila da arttırcam diyosan silahın kendi efsunsuz özelliğine de bak. Mesela ben 35 lvl de itfaiye baltasıyla 600 vuruodum ama sık sık deil ıslık çalanla art arda 300-400 vuruyo ona da dikkat et ve item dizmeye filan da en az 40 da başla urban kolye filan al şimdi erkenjankilodvandam yazdı:Arizonaa yazdı:Tavsiyem şuanda ne varsa onu giy 49 lvl olana kadar baya para harcarsın çünküjankilodvandam yazdı:Arizonaa yazdı:Üsütünü max hasar dizeceksin yücelen item veya urban işini görür
peki ne zaman nerden alırım bu itemleri?. Çoğu itemi görev verecek 49 olunca ayarlarsın. Kasarken düşürede bilirsin olmadı birisinden parayla alacaksın
![]()
peki ben şimdi maksimum 1000 vuruyorum. bunu arttırmak için ?