Darkness Loncası
Re: Darkness Loncası
gidip gelen lonca kuruyo
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Evet arkadaşlar.Loncamıza Katılmak İsteyen Herkez Özgür.Ben Lonca Başkanı Şuan 31 Levelim.Sizlerde Başlayınız..
Loncanız Hayırlı olsun arkadaşlar Fakat 2.5 senelik oyuncuyum ve Tüm charlarım sizin isim şeklinize göre loncanızdan sayılıyor :?
DarknessMagician
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
-
- Salgın Koruyucusu
Merak etme dostum.Loncamızda eğer seni sorarlarsa O kişi loncamızda değildir Derim.Sen Merak Etme.İstersen Loncaya DAhil olabilirsin 
- Dadaskentxgokhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
senden özentilik yaptım demıoda istersen senıde dahil edebiliriz dio
:D
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Benim Loncam belli arkaşım saolasın:)) en alttaki en küçük charım:)
DarknessMagician
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
yf harbiden yok böle bi şey yf ne biçim iş neymiş darkness miş olum sen manyakmısın tipinmi öyle gösteriyo eğer lonca açacam diye bi tarafını yırtıyosan "özenti" olmayan bi lonca aç sen harbiden tipinmi öle gösteriyo yoksa sen harbiii özentimisin olum sana özenenlerde çoğalıyo zaten bırakın ya ben açacam bi lonca görecenizde işte bende salak gibi foruma "lonca alımı başladı" yazmam gelecek adamları uzun aylar sonunda belirlerim siz gidin bu loncaya daha fazla emek harcamayın sizi özenti olarak görürler başınız kel olur o kadar saç heba olur bari adam gibi bi şekilde aç saçlar felan şöyle olacakmışta kızlarda burunda küpe olacakmışta olum git işine ya ne biçim şekilsiniz olum siz :S
hAHAhA:DD:DDarkNeSS yazdı:Loncanız Hayırlı olsun arkadaşlar Fakat 2.5 senelik oyuncuyum ve Tüm charlarım sizin isim şeklinize göre loncanızdan sayılıyor :?
TTmShumpssss

-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar Loncayı kimseden alıntı yapmadım.Diyorum ya size BEN BU LONCANIN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM VE ÇARIM 40 LEVEL OLDU VE SÜPER OLDU EĞER BUNU BIRAKIRSAM DELİRİRİM ZATEN.Ve Sizin Loncanız Varsa Darknessx 'tir muhtemelen.Darkness[İsim] Şeklinde bizimki.Lütfen Burayı Tartışma Alanı Yapmayın Katılacaksanız Başvuru Formunu Doldurunuz..
ulan bu lonca gibi daha lonca warmı
ne özenti adamlarsınız be