İstedın oldulan sonunda Ergenekonx Godfatherr

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: İstedın oldulan sonunda Ergenekonx Godfatherr

Mesaj gönderen Tacsiz »

KonyaDabbee yazdı:
şiii handandanı basarken yıne bız boyle otmuyordunuz ama 22 yasındayımla ben sen ne konusuyorsan resıe reıs derım kolpaya kolpa cakallara mod yok dıyor adam bosunamı dıyor hadı g yıyen varsa gelsende ındırsın olusumu adammı oldun senkı gelıyon burda sekıl yaratmaya calısıyon 3 5 item dıyor ulan sende Ergenekonda olan ıtemelrın bırı bıle yok cakal senın baban bellı cebıne para kouyoyr bende koyımda sus 2dakka adam olun veledlr
Tacsızkralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi Heavenxcılgın
Arkadaşın burada Ne anlatmak istediğini ben anladım. Resme bakın sizde anlayınResim
lan cakal sen ne anlıyonkı ancak konsuuyon moda gır konusacağin kadar abılerın burada resım mesın ne ayaksın ben resemn o resımden Ergenekon zazaya benzetıyorum oyunda zuhahaha ezolar sızı yegenlerı cok oyunda acınız var qa ezoları:)))) cok kosnuyorsunuzya bır gelınde cosalım sızıde ezıp
Tacsizkralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:
Tacsiz yazdı:
SouLeYMaNeYouLa yazdı:39 level zamanında bi ezmiştik biz bunlarıda gene türedi bunlar.. Salla kardeş böyleleri için değmez sunucu değiştirmeye oyun bırakmaya 12-13 yaşında çocuklar biraraya gelip akılları sıra kendilerini kral zannedip milletle it dalaşına giriyo.. Alıyolar yanlarına 3-5 çapulcu sonra ilah kesiliyolar başımıza millet bıktı bunlarla uğraşmaktan bunlar bıkmadı.. Bi gaddar bi bu millet istemedikçe bunlar hala yüzsüz yüzsüz dolanıyolar.. Çocuk işte naparsın babaları koyuyo ceplerin parayı bunlarda plus alıp kendilerini rezil ediyolar.. Gerçek hayatta çok ezmişler bunları klavye başında 3-5 item alıp kendilerini bişey zannediyolar işte.. Tınlamıycan bile bunları gülüp geçecen kendi çaplarında oynaşıp dursunlar.. Reis reis diye peşinde geziyo bi yalakada sen daha reis kim onları öğren gel reis reis diye öt.. ALLAH akıl fikir versin yazık ana babanıza..
bızımı kesıyordunuzla lan ezo moda gıremıyordun bırak yanımıza yaklasmayıdun hatta gaddar senı kesıyor dıye gelp yardım sıtoyrdun bızde unuttunmula o gunlerı uza sımdı ıste sana kolpa derım reıs denılıcek kısıye reis derım

İşte bu kadar yalancı kolpacı olduğun buradan belli ;) bi kere gaddar beni hiç kesmedi yeğenim hadi kesti diyelim benim bu oyunda sizden çok tanıdığım eşim dostum kardeşim var gidip onlar dururken sizden mi yardım istiycem hahaha güldürdün beni 2-3 çakal toplanmışınız adam zannediyonuz kendinizi.. Bide 22 yaşındayım diyosun 22 yaşında adam bunları yapmaz koçum sen anca kendini kandırırsın şimdi uza.. Gerekirse oyunda da ezeriz sizi sen rahat ol ayık ol. Hadi yiğenim şimdi sütünü iç soğutmadan ;)
Balıkkesir merkez Enes de anlar herkez yasımız kac yalan borcummu varlan sana benım cakal kardeslerın cokmus nıye ozaman Ergenekon sızede dalga yaptımı kardeslerını goremıyoruz uzayın gaddar babı alıyı yonetır bız gaddarı oyunun gorunmeyen yuzuyuz babalar yorgun hehehe
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Kod: Tümünü seç

lan cakal sen ne anlıyonkı ancak konsuuyon moda gır konusacağin kadar abılerın burada resım mesın ne ayaksın ben resemn o resımden Ergenekon zazaya benzetıyorum oyunda zuhahaha ezolar sızı yegenlerı cok oyunda acınız var qa ezoları:)))) cok kosnuyorsunuzya bır gelınde cosalım sızıde ezıp
Tacsizkralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi
Önce Adam Akıllı İnsan gibi yazı yazmayı Öğren Sonra Forumdan Yorum Yap. Herkez için daha iyi olacaktır...
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Baba yorgunmuş haha güldürme beni ezo 39 level savaşçı kasmışın bitane millete kafa tutmaya çalışıyon.. Senin çapın yetmez gülüm beni kesmeye ;) büyüde gel.. Benim çevrem senin çapından geniş.. sor enes diye herkes gösterir demiş kesin gösterirler eminim :D :D daha yazı yazmayı bilmiyo gelmiş bide atıp tutuyo ezo. Banada gaddar gaddar deme ne onu ne sizi sevmem zaten..
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Benim için ne gaddar ne godfather farketmez arz sanacağa da bekleriz bakalım orada da milletin canını yakabiliyor musunuz

Zeytin ezmesinden beter ederim sizi ...

Lodos loncaları böylelerini barındırmayın olduğunuz yerde...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Kartallar tek gezer kargalar sürü halinde gezer.Kargalar kartalı gördülermi saldırırlar ama karga tek kaldğı zaman kartalı görünce nereye gideceğini şaşırır

Ergenokonx ile gaddar böle karga sürüsü gibidirler.hemen bi olay olunca hemen çağırır karga sürüsünü

Fazla söze gerek yok
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dabbe »

iskar43 yazdı:Kartallar tek gezer kargalar sürü halinde gezer.Kargalar kartalı gördülermi saldırırlar ama karga tek kaldğı zaman kartalı görünce nereye gideceğini şaşırır

Ergenokonx ile gaddar böle karga sürüsü gibidirler.hemen bi olay olunca hemen çağırır karga sürüsünü

Fazla söze gerek yok

+1 ;)
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

onemlı olan oakdar kısıyı cağırıp ıcraat gostermektır ergenekonda bunu gosterıyor sız ancak otuyorsunuz qa cakalları sancaktayız her gun gelsenızela anten ordan otuyon dabbe gelde fılmınının devam serısını getırek kaybol sımdı reis hesab vermez kayar gıder
Taczıskralenes Xxxahmetyeterxxx Kesernuriabi Heavenxcılgın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

TAYFA yazdı:Benim için ne gaddar ne godfather farketmez arz sanacağa da bekleriz bakalım orada da milletin canını yakabiliyor musunuz

lan korkmada altını nıck yaz arz sancana baslatma sımdı moddayız olum bız gel lodos sancağina kımse bızı barındıramaz olum ne lan o lonca monca hıkaye mıllet cevre edınmek ıcın gırıyor hep lonca kadar olusum var Ergenekonda bıter ısler bız gereklenı yaparız her turlu Godfatherr carı varken handanda darbesını yemıssının adamın bellı kuyruk acınız cok reis olmak kolay değil bu devırde.....
Tacsizkralenes Kesernuriabi Heavenxcılgın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dabbe »

Tacsiz yazdı:
TAYFA yazdı:Benim için ne gaddar ne godfather farketmez arz sanacağa da bekleriz bakalım orada da milletin canını yakabiliyor musunuz

lan korkmada altını nıck yaz arz sancana baslatma sımdı moddayız olum bız gel lodos sancağina kımse bızı barındıramaz olum ne lan o lonca monca hıkaye mıllet cevre edınmek ıcın gırıyor hep lonca kadar olusum var Ergenekonda bıter ısler bız gereklenı yaparız her turlu Godfatherr carı varken handanda darbesını yemıssının adamın bellı kuyruk acınız cok reis olmak kolay değil bu devırde.....
Tacsizkralenes Kesernuriabi Heavenxcılgın

Acıyorum sana. Yazık Çok yazık
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön